Polikistik over 🥺

zeynep_59

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2022
24
17
3
25
Merhaba iyi akşamlar kızlar Polikistik over ile tedavili veya tedavisiz bi şekilde hamile kalanlar neler yaptığınızı ve nasıl bi süreçten geçtiğinizi anlatabilir misiniz?

Merhaba iyi akşamlar kızlar Polikistik over ile tedavili veya tedavisiz bi şekilde hamile kalanlar neler yaptığınızı ve nasıl bi süreçten geçtiğinizi anlatabilir misiniz?
Polikistik overim, bir de iki tüpüm kapalıydı. Hsg ile teki bundan 5 yıl önce açıldı. 6 yıllık evliyim. Eşimin de zaman zaman sperm sonuçları kötü geldi.
Polikistik over başlı başına bir fiziksel engel değil aslında gebelik için ancak bazen yumurtlama takibi yapılamadığından bir nebze daha zor oluyor.
Eşim hiç bir zaman çocuk istemedi ama korunmadık da, ben çok takıntılıydım. Ovulasyon testi ile denedim, C life macun denedim ama 6 yıl boyunca başarısız oldum. Herhangi bir tedavi yöntemine gitmek istemedik. Ve vazgeçtiğim o ay (eylül) hamile kaldım şu an 13 haftalık
Tek olumlu tedavi kafa rahatlığıymış

Rabbim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin böyle şeyler okudukça dahada umut doluyo insan umutlar dahada güzelleşiyor kafa rahatlığı konusu biraz sıkıntı doktorlar bana stres yapmamam gerektiğini söylesede herşeye streslenen sinirlenen bir insanım ve asla durduramıyorum kendimi

Bende de pko var tüp bebek dusunuyoruz artık son care
Bende de pko var tüp bebek dusunuyoruz artık son care
İnşallah en hayırlı zamanda herkese içinde bizede nasip eder rabbim, Tüp bebek hem maddi hemde manevi açıdan biraz sıkıntıya sokuyor insanı benim ablamında 4 yıl olmadı sonrası tüp bebek çıkacağımjz bu yolda Rabbim hepimize güç kuvvet versin inşallah hayırlı güzel haberlerini alırız inşallah

Merhaba, bende de polikistik over var. Bunu biliyordum ve çocuk düşünmeye başlayınca doktora gitmek istedim. Eşim "Gitme çünkü kafaya takarsan etkilenirsin. Olmazsa öyle gidersin." dedi. Haklıymış, hemen hamile kaldım ve ikizlerim oldu. Bence psikoloji çok önemli. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin.

Sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin Rabbim bende artık saldım kedi aldım evime onunla ilgilenicem nasip ne zamansa o zaman olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…