- 11 Kasım 2017
- 279
- 135
- 18
- 33
- Konu Sahibi Mavibiberon35
3 yıllık evliyim ankarada yaşıyorum canım aydınlıyımYazamadim kizlar dün kayinvalidemlerdeydik gec geldik bu arada nerelisiniz kizlar lac yillik evlisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 yıllık evliyim ankarada yaşıyorum canım aydınlıyımYazamadim kizlar dün kayinvalidemlerdeydik gec geldik bu arada nerelisiniz kizlar lac yillik evlisiniz
İnşallah canım. Araştıra araştıra okuya okuya öğreniyoruz bakalım :)Bilmeyince öyle canım 1.5 senedir benim de öğrenemediğim şey kalmadı :)) inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz
Bende 28 yasindayim izmirde yasıyorum izmirliyim :)Canım 1.5 yıldır evliyim ben eşim polis mardin e çıktı tayinimiz.burda doğru düzgün hastane olmadığı için diyarbakır memorial da yaptırdım aşılamamı. Sen peki
Canım 1.5 yıldır evliyim ben eşim polis mardin e çıktı tayinimiz.burda doğru düzgün hastane olmadığı için diyarbakır memorial da yaptırdım aşılamamı. Sen peki
Uğur değer benim doktorum canımDiyarbakır memorialde hangi doktora gittiniz acaba bende diyarbakırdayım düşünüyorum doktor araştırıyorum
Canim merhaba aşılama olmuştun belli oldumu dün gece uyumak üzereyken aklıma geldin insallah güzel haberlerini bekliyorumCanım merhaba ben de pkosluyum ve klomeni 3 kere kullanmama rağmen yumurtalarım cevap vermedi iki kere iğne kullandım bir kere hamile kaldım ama düşük oldu. Sonuç olarak beni de doktorum aşılamaya yönlendirdi ve yarın aşılamam saat 11 deçok heyecanlıyım çünkü birsürü yumurtam oluştu iğne ile :)) insallah hamile kalıcam bu sefer
Merhaba kızlarr.. Az önce hastaneden geldim 1 senedir hastaneden her geldigimde benim gibi pcoslu olan ve hamilelik düsünen arkadaşların msjlarini okuyup içlerinden hamilelikle sonuçlananlara seviniyordum bugünde üyelik açıp hem bunlari paylasmak hemde morelman kendimi daha iyi hissedebilmek adina yazmak istedim 1.5 senelik evliyim ve bebek istiyoruz bunun icin tedavi görüyorum klomen tedavisine yumurtaliklarim cvp vermeyince doktorum bugün aşılamaya yönlendirdi beni adetimin ilk günü hastaneye gidip islemleri yaptirmam gerekiyormus ben hapla hamile kalacağıma çok inandırmış olmaliyim ki kendimi yıkıldım resmen benim gibi pcos olup aşılama olan ve en güzeli bu yolla hamile kalan arkadaslardan mesaj daha doğrusu bi umut bekliyorum
Canım birşey sormak istiyorum izninle çok yumurtam oluştu demiştin ya aklıma takıldı benim sağda 1 yumurtam oluşmuş bugün gittiğim kontrolde öğrendim 1 tane yeterli değil. Mi şimdi aklıma takıldıCanım merhaba ben de pkosluyum ve klomeni 3 kere kullanmama rağmen yumurtalarım cevap vermedi iki kere iğne kullandım bir kere hamile kaldım ama düşük oldu. Sonuç olarak beni de doktorum aşılamaya yönlendirdi ve yarın aşılamam saat 11 deçok heyecanlıyım çünkü birsürü yumurtam oluştu iğne ile :)) insallah hamile kalıcam bu sefer
Asilamada 1 ya da 2 yumurta yeterli çok yumurta olmasını istemez zaten doktorlar.Aşılama da kaç yumurta olması lazım ki?
Çok sevindim şimdi çok üzüldüm doktor 1 tane yumurtan oldu dediğindeAsilamada 1 ya da 2 yumurta yeterli çok yumurta olmasını istemez zaten doktorlar.
Nasipte varsa tek yumurtayla da çok güzel olur.Çok sevindim şimdi çok üzüldüm doktor 1 tane yumurtan oldu dediğinde
İnşallah canım o kadar çok istiyorum ki yanıtladığın için çok teşekkür ederim inşallah aşılama olumlu olur amh değerim de sınırın üstünde en çok ondan korkuyorumNasipte varsa tek yumurtayla da çok güzel olur.
Bir sürü yumurtam gelişti demişsin ya canım kaç yumurtan gelişti ve aşılama yaptı benim 3 gelişti fazla olursa durdururuz dedi moralimi bozduEvet canım bugün 11 de aşılamam gerçekleşti ve çok basit bir işlem bir dk falan ancak sürmüştür :) ben 8 gün gonal f kullandım çok şükür birsürü yumurtam gelişti :) canım benim inşallah hepimiz birbirimize hayırlı haberleri veririrz teker teker![]()
Bir sürü yumurtam gelişti demişsin ya canım kaç yumurtan gelişti ve aşılama yaptı benim 3 gelişti fazla olursa durdururuz dedi moralimi bozdu
Teşekkür ederim canım yanıt verdiğin için hepsi aynı ebat ta dedi iğnenin dozunu artırdı şimdi aynı ebatta kalırsa aşılama yapmaz sanırım birde bu iğne yumurtayı geliştirir mi ki?Yumurtaların sayısının fazla olması kafanızı karıştırmasın. Çok sayıda yumurta bazen kalitesiz olabiliyor az olsun kaliteli olsun. Moralinizi bozmayin. Allah gönlünüze göre versin![]()
Teşekkür ederim canım yanıt verdiğin için hepsi aynı ebat ta dedi iğnenin dozunu artırdı şimdi aynı ebatta kalırsa aşılama yapmaz sanırım birde bu iğne yumurtayı geliştirir mi ki?
Gonal f 450 yazdı ilk 3 gün 50 ml vuruldum sonra yeterli değil diye 75 çıkardı bugün de istediğim gibi olmamış diyerek 82.5 yaptıİğnenin adı ne acaba. Yumurta geliştirmek için olanlar (orgalutran/ cetrotide). Bide sabitlemek için yani geriden başka yumurta gelmesin diye yapilanlar var. Bir başarısız tüp bebek gecmsiim var. O yüzden bu konularda epey bilgiliyim