Aşılama Polikistik over sendromu ve aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Biraz öncede telefonda konuştum hemşiresiyle ilacın yumurta geliştirmeyebilirmişte çok Çan’ımı sıktı incir yiyeyim mi dedim olabilir dedi

Gonal f yumurta uyarıcı büyütmek için. Olsun bişey olmaz elbet gelişecek bu yumurtalar. Moralini bozma hemen tek veya iki tane yumurta olsa bile yeter sonuçta bir tane gerekiyor :) benim tüp bebek aşamasında 22 yumurtam oluştu yarısı elendi fakat onlarda erken donuduruldugundan gebelik elde edemedik. Dr dedi aşırı doz uygulaninca da kalitesiz yumurta oluşabiliyor. Yavaş olussun kaliteli yumurtalar olsun inşallah ;-)

İşte sorun da orada yumurta büyütmek için ama benim yumurta çoğalıyor 1 ken 3 olmuş sadece ebatları artmamış sıkıntı orada İbrahim Saraçoğlu sitesinde incir kürü işe yarıyormuş Onur’da deneyim dedim

Bilemedim ama moralim çok bozuk bugün büyümemiş dedi doktor ebatları aynı dedi yumurta artmış ama foksiyonu aynı dedi yükseltti ama hiç umudum yok

Hepimizin canım Allah razı olsun ilk aşılamam onun verdiği mutluluk var ama yumurta gelişmezse aşılama iptal olacakmış

Bende çok heyecanlanmistin gözümün önüe geldi o yıllar :) sen yine de çok umut bağlama ki sonradan çok üzülmeyesin. aşılama da şans %15. Allah yardımcınız olsun;-)

7 yaşında kızım var Rabbim bağışlarsa:dua:sonra da 3 düşüğüm 8 aydır da hiç gebe kalamadım:kızgın:

Hee maşallah Allah bağışlasın :) gebe kalabiliyorsunuz anladığım kadarıyla işiniz daha kolay insallah tabiii. 8 ay o kadar kısa bir zaman dilimi ki... 5 yılın yanında. Bide bizleri düşünün.

Hee maşallah Allah bağışlasın :) gebe kalabiliyorsunuz anladığım kadarıyla işiniz daha kolay insallah tabiii. 8 ay o kadar kısa bir zaman dilimi ki... 5 yılın yanında. Bide bizleri düşünün.
Çok haklısın kilo veremiyorum her gittiğimde kilo ver demesinden bıktım doktorun karındaki yağdan ilaç etki etmiyor diyor benim moral 0

Çok haklısın kilo veremiyorum her gittiğimde kilo ver demesinden bıktım doktorun karındaki yağdan ilaç etki etmiyor diyor benim moral 0

Evet kilo etkili bir sebep sanırım. Bende pco nun aksine zayıfim. Demek kiloyla da alakali değil bazı şeyler. Hamile kalmakta sıkıntı var bizimd

Bendede pco var aşılama için ilk 75 ml gonal f sonra 112.5 a çıkardı bende anlamadım 5.gun en büyük 14 mm var demişti azaltması gerekirken ilacı artırdı.

Bendede pco var aşılama için ilk 75 ml gonal f sonra 112.5 a çıkardı bende anlamadım 5.gun en büyük 14 mm var demişti azaltması gerekirken ilacı artırdı.
Seninki de tam tersi olmuş bende ilk 50 başladım 2 gün kullandım 3.gün istediğim gibi gelişmemiş dedi aynı gün 3.4 günü 75 yaptı bugün gittim yumurta sayısı artmış ama yumurta gelişmemiş dedi bu seferde bugün yarın Çarşamba vurulup perşembe gideceğim perşembe kritik gün bugün incir aldım yumurta geliştiriyormuş netten bakıp yapacağım

Sağ sol tüpün açık mı peki?Benim sol tüp kapalı bu ay sağdan gelişti diye sevinirken bu seferde yumurta oluştu ama ilerlemiyor ona taktım:KK61:

Back
X