- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
- 83
Hayır istemedi direk klomen sonra da iğne verdidoktorun klomene başlamadan önce rahim filmi istedi mi canım ?
Olgunlaşma olmadı mı hicaynen bende oyleyım arkadasım 3 aydır adet olmadım.evlıyım.klomen bende ıse yaramadı
Ben de çok kullandım düzenliyor kistlere de iyi geliyor eritiyor. Rabbim inş sana da hayırlısıyla nasip etsinsuper çok sevımdım ben de dogum kontrol hapı kullanıyorum.hormonlarım da duzensız suan
Olgunlaşma olmadı mı hic
hayatımda bırı var ıste sevgılıyız evlenırsek dusunsene çocuk olmaması çok uzucuBen de çok kullandım düzenliyor kistlere de iyi geliyor eritiyor. Rabbim inş sana da hayırlısıyla nasip etsin
Şimdi gördüğün bi tedavi var mı.. dün igneyi vuruldum ben sanırım iki haftaya belli olur16cmoldu ılk klomende sora bıdaha buyutmedı
Ben de nişanlıydim öğrendiğimde eşim hiç sorun etmemişti. Şimdiden bunları düşünme Allah nasip ettiyse Eğer her şekilde olur zatenhayatımda bırı var ıste sevgılıyız evlenırsek dusunsene çocuk olmaması çok uzucuılac kullanıyorum suan dogum kontrol hapı.çok teşekkür ederım yorumun ıcın
Simd
Şimdi gördüğün bi tedavi var mı.. dün igneyi vuruldum ben sanırım iki haftaya belli olur
Teşekkür ederim inşallah :)Ins mujdeli haberlerin olir cnim.suan gormuuorum tedavi
Oyle aynenherşey nasıpBen de nişanlıydim öğrendiğimde eşim hiç sorun etmemişti. Şimdiden bunları düşünme Allah nasip ettiyse Eğer her şekilde olur zaten
Hayır canım istemedi..doktorun klomene başlamadan önce rahim filmi istedi mi canım ?
klomen ne için kulanılıyo iğne nasıl oluyor16cmoldu ılk klomende sora bıdaha buyutmedı
klomen ne için kulanılıyo iğne nasıl oluyor
gebelik tahlilı betahcg . .. diğer yazdıklarınızı anlayamadımNe tahlili yapilcakmikadar açaba adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?