Polikistik over sendromu ve klomenle hamile kanlanlar buraya😊

bsrakyaaa

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2020
125
48
18
29
Merhaba ben pco var 11 aylık evliyiz ve çocuk istiyoruz klomen kullandım 5 gün Sabah akşam Dr kontrole gittim 2 yumurtam olgunlaşmış ve göbekten çatlatma iğnesi oldum Şimdi beklemedeyim ve bu sırada kasıklarımda ağrı ve batma oluyor sizde belirtileri nelerdir

Merhaba bende cumartesi günü yani ayın 11 inde vurdum iğneyi bendede rahimde kasıklarda batma ama böyle tatlı tatlı gidikliyor ve genel olarak rahim ağzında felan ağrı var afedersiniz ilişkiye girerken felan özellikle

Canım benim benimde iğneden sonra özellikle sağ kasıkta batma vardı ama ilişkide filan ağrım yoktu şuan hamileyim şimdi sol kasıkta ağrım var hafif böyle inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

Canım benim benimde iğneden sonra özellikle sağ kasıkta batma vardı ama ilişkide filan ağrım yoktu şuan hamileyim şimdi sol kasıkta ağrım var hafif böyle inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

Merhabalar. Adetiniz çok mu düzensizdi yoksa arada sapmalar mı oluyordu acaba? Bende pcoyum. Adetim düzenli. Maksimum 32-33 günde oluyorum. Birde klomen kullanırken ekstra birşey içtiniz mi? Adet olmayı bekliyorum şu an diğer ay ben de klomen kullanıcam kısmet olursa

Benim ağrılarım devam ediyor ama kasık batmalarıda var yani hakkımızda hayırlısı

Bende klomenle gebe kaldım iki kez hemde biri maalesef 6.haftada düşükle sonuçlandı. Ama en büyük belirtim kasıklarıma hiç bi zaman olmayan sancılar girerdi bıçak saplanmış gibi. İkinciyide böyle olunca anladım

Canım ben evlendikten sonra adetim düzene bindi inofolic kullandım 4 ay sonra bıraktım inşallah sende faydasını görürsün ben ilk tutmaz diye düşünmüştüm ama çok şükür hiç bir sıkıntı yok

Ben evlendiğimin 6. Ayı kendim hamile kaldım. İnofolic kullandığımın ikinci ayı gebe kaldım ama maalesef 8. Haftamda kalbi durmuştu. Onun üstüne tekrar gebe kalamadım. Hafif bi pıhtılaşmam çıktı. Üzerinden 8 ay geçti. Bende yarın başlayacam klomene. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah. Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin sizin de inşallah
Şimdi klomen ile birlikte de doktorum tekrar inofolic kullanmamı istedi

Çok üzüldüm canım benim amin Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah sanada olursun ben ilk ay olmaz diye düşünmüştüm ilk ay oldu benimli

Çok üzüldüm canım benim amin Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah sanada ❤olursun ben ilk ay olmaz diye düşünmüştüm ilk ay oldu benimli

Ayyy maşallahh. Rabbim nasip etsin inşallah Senin kaç haftalık oldu

Merhaba durum güncellemesi yapıyorum cumartesi iğneden sonraki 3. Günüm dü . Sağda 5cm kist soldada yumurta göremiyorum çatlamış olabilir dedi ağrın artarsa olursa gel dedi adet olunca gel dedi sonrada bayramdan sonra gel dedi

Canım kisti klomen mi oluşturdu yoksa daha önce var mıydı? Kist varsa zaten klomen kullandırtmıyor doktor diye biliyorum ben. Yumurtan çatlamış. İnşallah hamilesindir

Çok üzüldüm canım benim amin Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah sanada ❤olursun ben ilk ay olmaz diye düşünmüştüm ilk ay oldu benimli
Klomenin ilk ayında mi oldu allah kucağına almayı nasip etsin canım

Canım kisti klomen mi oluşturdu yoksa daha önce var mıydı? Kist varsa zaten klomen kullandırtmıyor doktor diye biliyorum ben. Yumurtan çatlamış. İnşallah hamilesindir
Klomen kist yaptı ama daha önce de kendiliğinden yumurtladğımda 4cm 5cm ekada kistim olmuştu yani çatlama sorunu olduğu için hep kist oluyo

Bu arada yanlış yazmışım 7. Günümdü bugün 10. Gün dün gece çok şiddetli rahimde gaz sancısı çektim

Kızlar merhaba bu gün tekrar kontrol gebelik testi yaptırdım maalesef kimyasal gebelik geçirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…