arkadaşlar ben 170 boyunda 70 kiloyum çok kilolu değilim ama fazlalıklarım var tabi ama doktorum ısrarla zayıflamam gerektiğini söyledi ilk zamanlar saçma buldum ne yani onca şişman insan çatır çatır doğuruyor benim ne kilom var ki diye düşünmüştüm ta ki araştırıp bunun insülin direnciyle alakalı olduğunu öğreninceye kadar yıllardır bir şeker problemim olduğunu zaten düşünüyordum birden acıkır ve şekerim düşer acayip halsizleşirim ya da ani bir şekilde sinirlenirim tatlı krizlerim vardır hem de fazlasıyla...gün içerisinde yediğim ve sevdiğim yiceklerin yüzde 80 ni glisemik indeksi yüksek yiyecekler hamur işleri,şekerli gidalar ,işlenmiş et(salam,sucuk,sosis),asitli ve şekerli içecekler ,kızarmalar, en sevdiğim sebze bile patates yani en yüksek glisemik indeksi olan sebze ve tüm abur cuburlar....
tüm bu saydıklarım benim kilo almama sebep üstüne hareketsiz yaşam bugün itibaren daha önce denediğim ve 3 ayda 11 kilo verdiğim diyeti yapacağım benimle bu yolculuğa hazırsanız paylaşacağım diyet listesine iyi bakın ve tüm hazırlıklarınızı bugün hazırlayın çünkü yarın ilk gün...
tüm bu saydıklarım benim kilo almama sebep üstüne hareketsiz yaşam bugün itibaren daha önce denediğim ve 3 ayda 11 kilo verdiğim diyeti yapacağım benimle bu yolculuğa hazırsanız paylaşacağım diyet listesine iyi bakın ve tüm hazırlıklarınızı bugün hazırlayın çünkü yarın ilk gün...