• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over sendromuyum yeni başladım araştırmalara. Bakabilirmisiniz?

Annenizin kız kardeşi sizin neyiniz olur?

• Ankete Katılan
    10
Devlette mi çekildin ağrın oldumu biraz anlatırmısın nasıl oldu??
Yok canım özelde çektirdim devlet 6 ay sonrasına gün veriyor gerek görürse çekiyormuş ben zaman kaybetmemek için özelde çektirdim çok kısa bir işlem 5 dk sürmüyor bile sadece spekulumu takarken biraz acıyor bu doktordan kaynaklı ilaçlı sıvıyı verince biraz adet sancısı gibi ağrı oluyor dayanılmayacak gibi değil 2 3 sn kadar

Yok canım özelde çektirdim devlet 6 ay sonrasına gün veriyor gerek görürse çekiyormuş ben zaman kaybetmemek için özelde çektirdim çok kısa bir işlem 5 dk sürmüyor bile sadece spekulumu takarken biraz acıyor bu doktordan kaynaklı ilaçlı sıvıyı verince biraz adet sancısı gibi ağrı oluyor dayanılmayacak gibi değil 2 3 sn kadar
6 ay sonrasına mı? Baya cok yaaa nekadara çekildin peki özelde cok soru sordum sanki ama bilen birini bulunca öğrenmek istedim

Radyoloji teknisyeni ve kadın doğum doktoru birlikte işleme giriyor sonrasında bir kaç gün kanama oluyor enfeksiyon kapmaman için antibiyotik veriyor.

6 ay sonrasına mı? Baya cok yaaa nekadara çekildin peki özelde cok soru sordum sanki ama bilen birini bulunca öğrenmek istedim
Önemli değil canım aklına takılan her şeyi sorabilirsin ben 8 ay önce 300 tl ye çektirmiştim. ilk önce kadın doğum muayene ediyor sonra radyoloji bölümüne iniyorsunuz inmeden önce ağrı kesici iğne yapıyorlar zaten şuan 400 falan dedi gittiğim hastane

Sanırım devlet değil sadece eğitim araştırma ve kadın doğum hastaneleri hastaneleri çekiyor . bizim burada kartal da vardı sadece oraya yönlendirmişti doktorum orası bana çok yoğun olduklarını ve 6 ay sonrasına aciliyete göre sıra verdiklerini söylemişti hiç uğraşmak istemedim .

Önemli değil canım aklına takılan her şeyi sorabilirsin ben 8 ay önce 300 tl ye çektirmiştim. ilk önce kadın doğum muayene ediyor sonra radyoloji bölümüne iniyorsunuz inmeden önce ağrı kesici iğne yapıyorlar zaten şuan 400 falan dedi gittiğim hastane
Peki adetin birinci günü falan gidin randevu alın diyolar ama varmı öyle özel bi günü. Hani şimdi istediğim zaman gidebiliyomuyum yoksa zamanı var mı peki?

Peki adetin birinci günü falan gidin randevu alın diyolar ama varmı öyle özel bi günü. Hani şimdi istediğim zaman gidebiliyomuyum yoksa zamanı var mı peki?
Canım şöyle zamanı var yani benim gittiğim hastane ne olur ne olmaz diyerek regli sonrasına gün vermişti belki hamilesindir çocuğa zararı olmasın regli bitiminden 1 2gün sonra en fazla 3 gün sonrasına gün vermişti.

Canım şöyle zamanı var yani benim gittiğim hastane ne olur ne olmaz diyerek regli sonrasına gün vermişti belki hamilesindir çocuğa zararı olmasın regli bitiminden 1 2gün sonra en fazla 3 gün sonrasına gün vermişti.
Benim adetlerde cok fazla fazla bi bozukluk var bu günleri nasıl ayarlicaz bakalım kimi zaman 60 günde bir oldum kimi zaman 40 50 :(

Benim adetlerde cok fazla fazla bi bozukluk var bu günleri nasıl ayarlicaz bakalım kimi zaman 60 günde bir oldum kimi zaman 40 50 :KK43:

Şuan tahmini ne zaman adet olursunuz hemen adetin 2, günü hormon testi yaptırırsınız
21 gün progesterona baktırırsınız
Adet bitmesine 1 2 gün kala hastaneyi arayıp hemen hsg için gün alırsınız
Adet olmadığın bir zaman da da devlette smear ve genital kültür baktırabilirsin
Bu arada eşinde sperm testi yaptırsın

Şuan tahmini ne zaman adet olursunuz hemen adetin 2, günü hormon testi yaptırırsınız
21 gün progesterona baktırırsınız
Adet bitmesine 1 2 gün kala hastaneyi arayıp hemen hsg için gün alırsınız
Adet olmadığın bir zaman da da devlette smear ve genital kültür baktırabilirsin
Bu arada eşinde sperm testi yaptırsın
Muayne oldum ben smear alındı benden rahmin temiz dedi bitek sorun yumurtalık gördü. belki 1 2 hafta falan olabilir adetimede bilemiyorum ama. Ortalama okadar var yanii

Muayne oldum ben smear alındı benden rahmin temiz dedi bitek sorun yumurtalık gördü. belki 1 2 hafta falan olabilir adetimede bilemiyorum ama. Ortalama okadar var yanii
Tamam o zaman hemen hormon testi yaptırışın 2. gün bitmesine 1 2 gün kala hsg için gün alırsın hepsi aynı hafta da olacak eşiniz test yaptırdı mı?

Kizlar inofolic adeti duzenlermi bndrde pko var adetm geckti her zmanki gbimi yoksa ilac duznler acaba hamilemiym diyrm bndede ilk ay progestanla inofolici kullandm snra adetn ucuncu gnu gttm homon testlerm yapldi doktor normal ddi inofolice devam et ddi kasik agrm ve hafif akntm var adtm gecio acaba hamilemiym

Kizlar inofolic adeti duzenlermi bndrde pko var adetm geckti her zmanki gbimi yoksa ilac duznler acaba hamilemiym diyrm bndede ilk ay progestanla inofolici kullandm snra adetn ucuncu gnu gttm homon testlerm yapldi doktor normal ddi inofolice devam et ddi kasik agrm ve hafif akntm var adtm gecio acaba hamilemiym
Bunlardan baska belirtin var miki canım pkoda yapıyo olabilir adet belirtilerine de benziyo?

Back
X