• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over vakası😒

papatyam474

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
29
4
1
34
Arkadaşlar poliksyik over in ne yaptınız nasıl işe yaradımı 5 aydır deniyorum bugün öğrendim aşılama falan dedi özele gitmemi tavsiye etti polikistik varmış bende çatlama olmuyor muhtemelen dedi siz neler yaptınız anlatırmısınız

Merhaba
Bende de polikistik over vardı, şu an 15+3 hamileyim 🙏🏼🧿
Mart sonunda yumurta büyütmek için Klomen kullandım, yumurta büyüyünce çatlatmak için Ovitrelle vuruldum, gebelik oluşmadı
Nisan sonunda yumurta büyütmek için yine Klomen kullandım fakat yumurta büyümedi o yüzden o ay tedaviye devam edemedik ve reglim 2 hafta gecikti
Haziran, temmuz, ağustos aylarında bu sefer yumurta büyütmek için Femara kullandım, çatlatmak için de Ovitrelle vuruldum
Çok şükür 25 Ağustos’ta hamile olduğumu öğrendim
Hap, iğne dışında beslenmeme dikkat ettim
Kabak çekirdeği, avokado, roka, semizotu yemeye özen gösterdim
Yumurta kalitesini arttırmak için inositol içeren Proceive F’den her gün 1 şase kullandım
Uygulaması zor ama gerçekten bu konuyu ne kadar düşünmezseniz o kadar iyi
Ben her hafta tatilde olduğum ay hamile kaldım
Sabırlı ve pozitif olunması gereken bir süreç
İyi bir doktorla güzel bir takiple tez vakitte sağlıklı bebiş haberi alırsınız inşallah 🤲🏼

Arkadaşlar poliksyik over in ne yaptınız nasıl işe yaradımı 5 aydır deniyorum bugün öğrendim aşılama falan dedi özele gitmemi tavsiye etti polikistik varmış bende çatlama olmuyor muhtemelen dedi siz neler yaptınız anlatırmısınız
Merhaba. 2.5 senedir evliydim bekarken her ay adetimi olurdum ama evlendigim ay dahil adetim kesildi ve ben ilacsiz adet olmadim hic belki 2.5 senede 2 defadir oda belki. Birkac test vermen gerekiyor rahim filmi smear testi vs vs asilama ya kadar yapilmasi gerekenler. Asilama evresine gecince ben 3 klomen kullandim 2 si kendiliginden catladi olmadi 3. Su asilama oldu olmadi cektigim agrilari demiyorum bilr artik femera pcosa cok iyi geliyor femera ustedim onunla birlikte inofolic combi hp kullandim mutlaka kullanmalisin bence. Ilk femerayla asilamamda olmadi. 2.de o kadar umitsizdim ki hic umursamadim 15 gun azilama bouunca yatan ben agir temizlik mi yapmadim sigarami icmedim anlatamam sana olmayacagini biliyodum cunku ve dün beta 105 le hamile oldugumu ogrendim. Yani 3. Asilamamda hamile kaldim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah dualarim sizinle

Bende de pcos var, reglim evlendigimden beri duzenliydi, ek rahatsizliklarim vardi insulin direnci kilo tiroid, onlar icin ilac kullanmaya basladim inositollu takviye aldim omega 3 ve d vitamini aldim ama hepsi doktor kontrolunde. Suan 28 haftalik gebeyim.
Size onerim dahiliye doktoruna gidip seker insulin tiroid vitaminler vs herseye baktirin kan degerlerinizde

Back
X