Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 dk yatiriyolarda ben 20 dk yattim kalkar kalkmazda tuvalete gittim ins tutarHadi hayırlısıyla tutar inşaallah.peki aşılama sonrası ne kadar hastane yattin
Bana hic ara verelim falan denmedi ilk asilamam haziranda oldu ikinciside hemen olucakti ramazan bayram;na gelme ihtimali vardi oriske girip bosuna ilac kullanmis olmak istemedim kendim ara verdim sonrada nedenini bilmiyorum asilama tedavisini uygun gormediler d.kontrol hapi kullandim falan kurban bayraminda tekrar dan kaldi tedavi sonra bikez daha d.kontrol verdiler aralikta ikinci asilamam oldu oda tutmayinca ben tup bebege karar verdim hem tedavi cok uzadi hemde hastane cok uzakti erken cikmam gerekiyodu evden esimle ikimiz cok yorulmustuk ama tup bebek icin basvurdugum dr. Gerek yok iki kez daga asilama deneyelim seni yormayalim bosuna dedi kabul ettik hemen bi asilama daha oldum bugun 5. Gunum beklemedeyim insallah son denemelerimiz olurHmm benimde öyleydi.tuvalete mecburen gidiyoruz.Dr sordum hatta.o 15 dk onemliyms.10 saatte yatsan ayniymis.siz de benim gbi aşılamassonrası ne kadar sure ara verdiniz?
Yok ya haziran ve aralik cok uzun ruhum yorulmustu sen hangi il desinSenin kısa aralıklarla olmuş hep
Hosgeldinn insallah hepimiz busene icinde aliriz kucagimizaa. Benim ilk asilamam ultrasinla oldu sadeceSelam kizlar bende nasipse 2.asilamami olucam pkoyum.Rabbim cumlemize nasib etsin ins..asilama olan arkadaslar asilamayi doktorunuz ultrason esliginde mi yapti?
Hosgeldinn insallah hepimiz busene icinde aliriz kucagimizaa. Benim ilk asilamam ultrasinla oldu sadece
Ben bilmiyodum gorduklerini son asilamamda bakmadi dr son kezOle diil cnm.yani spermlerin gdisini goruolar ordan iyi bisi yani.ultrason esliginde olmasi islemin.peki asilamadan once doktor son kez baktimi yumurtalarin durumuna???yas 26 cnm.3bucuk yillik evliyim.1 yildir istioruz
Ben bilmiyodum gorduklerini son asilamamda bakmadi dr son kez
Oncekilerde bakilmisti farkli bi hastaneydioncekınde bakmısmıydı doktorun sonkez yumurtalarına pekı?
Oncekilerde bakilmisti farkli bi hastaneydioncekınde bakmısmıydı doktorun sonkez yumurtalarına pekı?
Oncekilerde bakilmisti farkli bi hastaneydi