• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Over ve Gebe Kalmaya Çalışmaca Yardım

Ayyy o bende de var Allah'ım deli olacam cenemde bile çıkıyor normalde beyaz tenliyim tüylerim sarıydı ama bu kistten sonra erkeğe döndüm meme ucunda var göbek lazer bende de fayda etti sonra çıktı
Testesteron salgılıyomuş zaten o yüzden oluyor öyle lazer tek çözüm ama doğuma kadar ne yapçam bilmiyorum ağda yapsam uzamasını beklemem gerek ip atsam sivilce yapıyor lazerde tehlikeli diyolar ne yapçam bilmiyorum bacaklarımda koltuk altı kollar yok genitalde tek tük ama yüzümde göbeğim ve meme ucumda çıkıyor 😵‍💫

Benimde pcos teşhisim var 1 tane allahıma şükür evladım var normal yolla kaldım ve o zaman öyle bi hastalığım yoktu hamile kaldıktan sonra adet düzenim bozuldu ve hormonlarım alt üst oldu şimdi Allah'ın nasip ederse ikinciyi istiyorum😍 adetim düzensiz ve 7 8 aydır normal denedik olmadı doktara gittim doktorun estrofem verdi günde bir kez içilecek klomen ve femara ne olduğunu bilmiyorum sadece estrofem kullanıyorum kullanmam bitince kan vericem bu haptan kullanan var mı gebelik için faydalı bir ilaç mı cevaplarsanız sevinirim🙏🙏🙏

Bana iğne vermedi sadece klomen verdi ilaç 5 gün kullandım peki şey dicem klomen kullanırken yumurtlama gününde değişiklik oluyormu
Onu bilmiyorum ilk denememde oldu ama zaten takip ediyolar yumurta boyutunu çatlayıp çatlamadığını klomen çabuk büyütüyor illaki değişiklik oluyordur erken çatlıyor olabilir benimki 10. Gün iğne vurdular 36 saat sonra çatladı.

Onu bilmiyorum ilk denememde oldu ama zaten takip ediyolar yumurta boyutunu çatlayıp çatlamadığını klomen çabuk büyütüyor illaki değişiklik oluyordur erken çatlıyor olabilir benimki 10. Gün iğne vurdular 36 saat sonra çatladı
Bana doktor dediki ilacı 5 gün kullan bittikten sonra ilk 3 gün ilişki sonrada gün aşırı 20 gün sonra gel

Bana doktor dediki ilacı 5 gün kullan bittikten sonra ilk 3 gün ilişki sonrada gün aşırı 20 gün sonra gel
Tamam kendi kendine çatlmasını beklemiştir belki benimki 19 mm olunca doktor iğne verdi iğneyi bulana kadar ailem ben eşim ne badireler atlattık şükür bulduk üretimi falan durmuş diyolardi eczacılar

Sen kontrole gittin mi çatlamış mı diye bazen çatlamayıp kiste dönüşebiliyormuş insAllah çatlamıştır da bu ay hayırlı haberi alırsın Canım
İnşallah çatlamıştır da ilk defa bu ay kullandım doktor çağırmadı gel bakiyim diye 20 gün sonra gel dedi yani reglimden 4-5gün önce

İnşallah inşallah 3 buçuk senedir bekliyorum pek sanmıyorum ama hadi bakalım 🥰
İnan benimde geçen aydan hiç umudum yoktu sol tüpümde yarıya kadar kapalı olduğu için prolaktin ve testesteron da yüksekti sağ yumurtalığımda polikistikti yani olumsuz düşünmemek elde değildi hiç beklemiyordum doktor 14. Gün test yap demişti ben adet oldum olacam derken regl günümde kahve rengi kan geldi biraz adet oldum dedim esimede söyledim sonra kesild 18. Gün dur bı test yapım ne olcak dedim test yaptım inanamadım şok oldum 2 tane test yaptım ikiside pozitifti hamdolsun🤲
Senin için dua edicem duanın gücüne çok inanıyorum yakararak Rabbimden istedim bu ay olmazların içinde oldu salatı tefriciye duası yaptım ezan vakitlerinde dua ettim bol bol tesbih çektim hamdolsun rabbim sanada bizim gibi isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hayırla kucaklarimizi doldursun insAllah amin

Eklentiler

• 1000099463.webp
    1000099463.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 9
İnan benimde geçen aydan hiç umudum yoktu sol tüpümde yarıya kadar kapalı olduğu için prolaktin ve testesteron da yüksekti sağ yumurtalığımda polikistikti yani olumsuz düşünmemek elde değildi hiç beklemiyordum doktor 14. Gün test yap demişti ben adet oldum olacam derken regl günümde kahve rengi kan geldi biraz adet oldum dedim esimede söyledim sonra kesild 18. Gün dur bı test yapım ne olcak dedim test yaptım inanamadım şok oldum 2 tane test yaptım ikiside pozitifti hamdolsun🤲
Senin için dua edicem duanın gücüne çok inanıyorum yakararak Rabbimden istedim bu ay olmazların içinde oldu salatı tefriciye duası yaptım ezan vakitlerinde dua ettim bol bol tesbih çektim hamdolsun rabbim sanada bizim gibi isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hayırla kucaklarimizi doldursun insAllah amin
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah Allah razı olsun Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sizinle özelden iletişime geçmek isterim instagram kullanıyorsanız adınızı yazarmısınız

Testesteron salgılıyomuş zaten o yüzden oluyor öyle lazer tek çözüm ama doğuma kadar ne yapçam bilmiyorum ağda yapsam uzamasını beklemem gerek ip atsam sivilce yapıyor lazerde tehlikeli diyolar ne yapçam bilmiyorum bacaklarımda koltuk altı kollar yok genitalde tek tük ama yüzümde göbeğim ve meme ucumda çıkıyor 😵‍💫
Belki güleceksin ama meme ucunu cımbızla çekiyorum napayım başka çare yok 😂

Benimde pcos teşhisim var 1 tane allahıma şükür evladım var normal yolla kaldım ve o zaman öyle bi hastalığım yoktu hamile kaldıktan sonra adet düzenim bozuldu ve hormonlarım alt üst oldu şimdi Allah'ın nasip ederse ikinciyi istiyorum😍 adetim düzensiz ve 7 8 aydır normal denedik olmadı doktara gittim doktorun estrofem verdi günde bir kez içilecek klomen ve femara ne olduğunu bilmiyorum sadece estrofem kullanıyorum kullanmam bitince kan vericem bu haptan kullanan var mı gebelik için faydalı bir ilaç mı cevaplarsanız sevinirim🙏🙏🙏
İnitisolu duydum pcoslar için ama ben burda bulamamistim yürüyüşle falan hamile kaldım ama o da düştü inşallah güzel haberlerle gelirsin bize de dua et

Back
X