Yaş 24 aslinda biraz eerken evt ama sorunlarla karsilastikca bari erken yasda dahada sorun yasamadan olsun istiyorum.4 ayda birazbaeicele etmiyor musun?
Yaş kaç?
Cvbin icn cook tesekkurler cnm hepimizin tesellisi ümit degilmi hklsn vardr bi hayir.Selam cnm bende pkoyum.hemde ilacsiz regl bile olamayan pko
Dua et senin adetin geliormus hemde duzenli.bizde isteyeli 11 ay oldu.klomen kullandim yumos olmadi.asilama oldum birkere nasib olmadi.asilama tecrubesiZligime denk geldi desem daha dogru.doktorum hsg bile cekmedi.pisman oldum ona yaptirdigima.wardir bi hayir.ama 4 ay cok erken daha.kafana takma..ins hepimiz kavusuruz yavrularimiza
Hadiya gelde doktorlara inan simdi hepsi farkli bisey soyluyr ve insani cook uzuyorlar.msallh saglikla alsn bbgni ins kucgnaBirde şöyle bir durum var benim 125 kg bir arkadaşım gebe kaldı ve şuan 7 aylık gebe ve herhangi bir problem yok ve hiç kg almadı ☺kısacası bazı şeylerde kısmet nasip.
Evt butun arastirmalarim kilo vermenin sart oldugunu gsteriyor mlsfŞimdide veremiyorum malesf ama pko da kilo vermek çok önemli zayıf hastalara bile en azından 5 kg verin diyorlar. Zayıflamak şart ins basarabiliriz
Bende Pco luyum.10 aylik kizim var .ümitsizliğe kapılmayın lütfen sağlıklı birsekilde kilo vermeye çalışın .rabbim nasib ederse olur Ins
Arkadaslar 4 bucuk aylik evliyim hic korunmadik hala hamile kalamadim bugun doktora gittim ve polikstkover oldgmu syledi doktor su an da yasim genc oldugu icin bi zarari olmuyormus adetim cok sukur hep duzenliydi tek sorunum biraz kilolu olmam cok uzulyrm arkadaslar kilo vermekde cok zor bu konuda tebrubesi olan varsa bana neleer onerebilirsnz cocgm olmzsa diye cok korkyrm yardm edinkilolu bayanlar hamile kalamazmi
Kac yasindasiniz ? Bebek icin ne kadar ugrastiniz? Ben de 29 yasinda, pkoluyum. Bebegim yok henuz.Bende Pco luyum.10 aylik kizim var .ümitsizliğe kapılmayın lütfen sağlıklı birsekilde kilo vermeye çalışın .rabbim nasib ederse olur Ins
Mrb arkadaşlar bende pcos hastasıyım ergenlik döneminden bu yana hiç değişmedi 2 ayda 1 olurum hatta bazen 6 ayı bulur regl olmam çok sıkıntılı ve stresli bir dönem geçirdim 34 yasındayım ve ikinci cocuk için 4 senedir uğraşıyorum ama hiç hamile kalamadım. Kızımda evlendiğimin senenin 6. Ayında geldi bana süprizimşuan 8 yasında ve kardes istiyor işte kısmet olmuyor olmayacakta sanırım artık çok uzun bir dönem 4 sene tedaviler ,kürler hepsi olumsuz olmayınca olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?