- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
Canim hic ugrasmasina desem yeridir 32 yaşım.evliligimin dördüncü ayına kadar korunmadik hamile kalamadim doktora gittiğimde pcolu olduğumu öğrendim artı olarak bir de nur topu gibi cikolata kistim varmis .doktora bebek istedigimi söyledim yaşımdan dolayı acele ettiğimi düşündü ok dedi ve bana bir ilac verdi hatırlamıyorum ne olduğunu bir ay sonra hamile kaldım ama ilacı kullanmadım cunku ilac fobim var yutamıyorum.bu arada ıki ayda bir adet oluyordum adetlerin düzensizKac yasindasiniz ? Bebek icin ne kadar ugrastiniz? Ben de 29 yasinda, pkoluyum. Bebegim yok henuz.
Ilk çocuğunuz kac yasinda oldu acaba?
8 yaşında kızımKac yasindasiniz ? Bebek icin ne kadar ugrastiniz? Ben de 29 yasinda, pkoluyum. Bebegim yok henuz.
Ilk çocuğunuz kac yasinda oldu acaba?
Tesekkur ederim.tedavi olmadım .yaşım 32 .ıki ayda bir regli oluyorumTebrikler cnm.sen nasil pkoydun?mesela kistlerin warmiydi bisuru ufak ufak?reglin ilacla mi oluyordu kendi duzenlimi gelirdi?herhangi bi tedavi oldun mu?yasin kac?
Bn dahliyeye guttim bna glukofen 1000 ilacini verdi bir bucuk ay dr kullanyrm o ilac bna hic ymk yedirmiyor o yuzden bn yarim iceblyrm tam ictigim gun istifra etmkten yoruluyorum ne yesem cikartirana kdr ugrasyo.cok fydali ama yumurtalklra iyi gldni blmyrdm cok sagol bilgi vrdgnz icn nkdr guzel boyle umutsz olmamaniz Allahim inslhh en yakin zmnda mutlu hberi duyurur sanaEndokrin Polikliniğine gidip hormon tahlilleri yaptırmanı ve özellikle troid, insülin direnci ve şeker hastalığı olup olmadığını öğrenmen gerekiyor. Polikistik over olan ve kilo problemi olanlarda insüln direnci ve hipoglisemi görülme sıkılığı fazla bu nedenle sana glikofen ilacı verebilir. Bu ilaç hem zayıflamana hemde yumurta üretimini artırmana yarıyor. Zayıfladıkça hamile kalma ihtimalin yükseliyor. İlk adetimden beri polikistik overliyim. 7 yıllık evliyim ve hiç korunmamama rağmen 3 kez hamile kalabildim. İlk hamileliğim 2 ay düzenli glikofen kullanımından sonra oldu. İkinci ve üçüncü hamileliğim ise İbrahim Saraçoğlunun Soğan kürünü uyguladıktan sonra oldu. Umutsuzlanma! Doktorlar kendiliğinden gebe kalman imkansız dedikten 1 ay sonra hamileydim. Gerçi hep düşük yaptım hala bebek sahibi değilim ama olacağına inanıyorum.
Endokrin Polikliniğine gidip hormon tahlilleri yaptırmanı ve özellikle troid, insülin direnci ve şeker hastalığı olup olmadığını öğrenmen gerekiyor. Polikistik over olan ve kilo problemi olanlarda insüln direnci ve hipoglisemi görülme sıkılığı fazla bu nedenle sana glikofen ilacı verebilir. Bu ilaç hem zayıflamana hemde yumurta üretimini artırmana yarıyor. Zayıfladıkça hamile kalma ihtimalin yükseliyor. İlk adetimden beri polikistik overliyim. 7 yıllık evliyim ve hiç korunmamama rağmen 3 kez hamile kalabildim. İlk hamileliğim 2 ay düzenli glikofen kullanımından sonra oldu. İkinci ve üçüncü hamileliğim ise İbrahim Saraçoğlunun Soğan kürünü uyguladıktan sonra oldu. Umutsuzlanma! Doktorlar kendiliğinden gebe kalman imkansız dedikten 1 ay sonra hamileydim. Gerçi hep düşük yaptım hala bebek sahibi değilim ama olacağına inanıyorum.
Ayrica insulin direncim kotuymus bnimde kilo yuzunden diyet onerdi bnde butun onerilere uycam artk diyet ypcm o sogan kurunude cok kisiden duydum bide incir vrns galiba ikisinide ypcm cnmm inslhh ya bklm sonuc verirBn dahliyeye guttim bna glukofen 1000 ilacini verdi bir bucuk ay dr kullanyrm o ilac bna hic ymk yedirmiyor o yuzden bn yarim iceblyrm tam ictigim gun istifra etmkten yoruluyorum ne yesem cikartirana kdr ugrasyo.cok fydali ama yumurtalklra iyi gldni blmyrdm cok sagol bilgi vrdgnz icn nkdr guzel boyle umutsz olmamaniz Allahim inslhh en yakin zmnda mutlu hberi duyurur sana
Tesekkur ederim.tedavi olmadım .yaşım 32 .ıki ayda bir regli oluyorum
Bn dahliyeye guttim bna glukofen 1000 ilacini verdi bir bucuk ay dr kullanyrm o ilac bna hic ymk yedirmiyor o yuzden bn yarim iceblyrm tam ictigim gun istifra etmkten yoruluyorum ne yesem cikartirana kdr ugrasyo.cok fydali ama yumurtalklra iyi gldni blmyrdm cok sagol bilgi vrdgnz icn nkdr guzel boyle umutsz olmamaniz Allahim inslhh en yakin zmnda mutlu hberi duyurur sana
Ayrica insulin direncim kotuymus bnimde kilo yuzunden diyet onerdi bnde butun onerilere uycam artk diyet ypcm o sogan kurunude cok kisiden duydum bide incir vrns galiba ikisinide ypcm cnmm inslhh ya bklm sonuc verir
Soylediklerinizi bn harfiyen ysadm glukofeni kullanyrm bi bucj aydr ama yumurtlra iyi gldgni bilmyrdm insulin direncim cok dsuk bnmde ac klamyrm ama bndn snra dkt edcm dktli bEndokrin Polikliniğine gidip hormon tahlilleri yaptırmanı ve özellikle troid, insülin direnci ve şeker hastalığı olup olmadığını öğrenmen gerekiyor. Polikistik over olan ve kilo problemi olanlarda insüln direnci ve hipoglisemi görülme sıkılığı fazla bu nedenle sana glikofen ilacı verebilir. Bu ilaç hem zayıflamana hemde yumurta üretimini artırmana yarıyor. Zayıfladıkça hamile kalma ihtimalin yükseliyor. İlk adetimden beri polikistik overliyim. 7 yıllık evliyim ve hiç korunmamama rağmen 3 kez hamile kalabildim. İlk hamileliğim 2 ay düzenli glikofen kullanımından sonra oldu. İkinci ve üçüncü hamileliğim ise İbrahim Saraçoğlunun Soğan kürünü uyguladıktan sonra oldu. Umutsuzlanma! Doktorlar kendiliğinden gebe kalman imkansız dedikten 1 ay sonra hamileydim. Gerçi hep düşük yaptım hala bebek sahibi değilim ama olacağına inanıyorum.
Tup bebek mi yptrcksn insallh bnde senin guzel haberlerini alirim canim .glukofeni bide oyle icmeyi deniyim bari canan karatay diyeti ypmyi dsnyrm bnde bklmm bebegn sonucunu bzede yz cnmm bklyrm bn hycnlaHUZURyptrcksn0334 .!.:Soylediklerinizi bn harfiyen ysadm glukofeni kullanyrm bi bucj aydr ama yumurtlra iyi gldgni bilmyrdm insulin direncim cok dsuk bnmde ac klamyrm ama bndn snra dkt edcm dktli b
Bende aynı ilacı kullanıyorum 10 gündür inşallah etki ederBu arada ben hayit tohumunun kapsul haline getirilen ilaci kullaniyom agnucaston ilk defa 29. Günde adet oldum ve gebelige yardimci oluyormuş cogu kisi ilk uc ayinda hamile kalmis olursa sonucu paylaşırım sizinle
Ben de pkoluyum kizlar. 29 yasindayim. Henuz cocuk dusunmuyordum , ama yasim ilerledikce pko engel olur mu ki.
Bu duurum gercekten ccok uzucu sogani bi deneyelim bende deniycem adetimin bitmesni bklyrm birde incir var onuda ikiye bolup kaynatiyosun ve suyunu iciysn nette vrdr ayrntilari bi bk istrsn cnm.t pko luyum. Adetlerim düzensiz. 9 aydır çocuk istiyoruz olmuyor yaşım 26. Dr. daha geç hamile kalırsın dedi, eşime larginin diye bir hap verdi. 3 ay daha olmazsa yumurta takibi vs. bişiler yapcakmış. Bende soğan kürüne başladım. Adetim 2 ayda 1 oluyor.. Çook mutsuzuum
Ben kullaniyom duzenledi bile bu ay hemen geldi adetim ikinci ayina girdim agnucastonu kullanaliBende en son 52 kilo civarıyım. Boyumda 1.55 flan zaten Kilo sakın alma dedi dr. Şu bahsettiğiniz agnucastonu bende mi kullansam kızlaarAdetimi düzenler belkii
Degeriniz iyi rabbim umudunuzu bos cikarmasin inşBen pcos eşimde varikosel hastasıydi. Ameliyat oldu. Değerleri düzeldi sayılır. Düşük te değildi. Hangi doktora gittiysek kendiliginden olabilecek seviyedesiniz demisti. Bende ayda 1 adet olurum 3 gün önce veya sonra. Boyum 1.69 kilom şu an 73. Geçen ay 5 kılo verdim. Geçtiğimiz hafta da 2 günlük lekelenmem olmuştu. Test yaptım 3 yıldır ilk defa çift çizgiyi gördüm 2 gün önce. Hemen acile gittik beta testi de 10.000 cikti.Dün de doktora gittik keseyi gördük fakat bebeği göremedik. Önümüzdeki hafta gel dedi. Tahlil için kan verdik yarın telefonda konusucaz doktorla. Bulamadan kaybetmekten korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?