polikistik over ve hamile kalabilmek!

Ben de pkoluyum kizlar. 29 yasindayim. Henuz cocuk dusunmuyordum , ama yasim ilerledikce pko engel olur mu ki.

Kac yasindasiniz ? Bebek icin ne kadar ugrastiniz? Ben de 29 yasinda, pkoluyum. Bebegim yok henuz.

Ilk çocuğunuz kac yasinda oldu acaba?
Canim hic ugrasmasina desem yeridir 32 yaşım.evliligimin dördüncü ayına kadar korunmadik hamile kalamadim doktora gittiğimde pcolu olduğumu öğrendim artı olarak bir de nur topu gibi cikolata kistim varmis .doktora bebek istedigimi söyledim yaşımdan dolayı acele ettiğimi düşündü ok dedi ve bana bir ilac verdi hatırlamıyorum ne olduğunu bir ay sonra hamile kaldım ama ilacı kullanmadım cunku ilac fobim var yutamıyorum.bu arada ıki ayda bir adet oluyordum adetlerin düzensiz

[QUOTE="eniyikadinoyuncu, post: 44193112, membkiloyu]Karatay diyetini oneririm canim. Ac kalmadan kilolar gidiyor. Temel prensibi unlu ve sekerli seyler yenmeyecek. Esim 1.5 ayda 10 kilo verdi. Kac kilosun?[/QUOTE]
Gercektenmi bn bi bakayim ozmn o diyete bn 88 kiloyum cnm cok sagoll onerin icin.

Bn dahliyeye guttim bna glukofen 1000 ilacini verdi bir bucuk ay dr kullanyrm o ilac bna hic ymk yedirmiyor o yuzden bn yarim iceblyrm tam ictigim gun istifra etmkten yoruluyorum ne yesem cikartirana kdr ugrasyo.cok fydali ama yumurtalklra iyi gldni blmyrdm cok sagol bilgi vrdgnz icn nkdr guzel boyle umutsz olmamaniz Allahim inslhh en yakin zmnda mutlu hberi duyurur sana

Ayrica insulin direncim kotuymus bnimde kilo yuzunden diyet onerdi bnde butun onerilere uycam artk diyet ypcm o sogan kurunude cok kisiden duydum bide incir vrns galiba ikisinide ypcm cnmm inslhh ya bklm sonuc verir

Ayrica insulin direncim kotuymus bnimde kilo yuzunden diyet onerdi bnde butun onerilere uycam artk diyet ypcm o sogan kurunude cok kisiden duydum bide incir vrns galiba ikisinide ypcm cnmm inslhh ya bklm sonuc verir

Amin. Allah isteyen herkese nasip etsin. Ben telefonuma fatsecret diye bir kalori takibi programı indirim. Kalori diyeti yaptım. 1 ayda 6 kilo verdim. 62ydim 56 oldum. 2 ay uyguladım bu şekilde. Şimdi uygulamıyorum 58 kiloyum. 4 gündürde lahana suyu içiyorum.Hem allerjik bünyeye sahip olanlar için toksin atıcı hemde zayıflatıcı etkisi olduğu için. Bu da yine İbrahim Saraçoğlunun sitesine bakarak yaptığım bir kür. Glikofen bende kusma yapmadı ama aşırı mide bulantısı ve ishal yaptı. 10 gün sonra bu yan etkileri geçmişti. Bu aralar yine başlamayı düşünüyorum. Muhtemelen daha garanti olsun diye tüp bebek yaptıracağım. Biraz şu bel bölgem incelsin istiyorum. Kilom yok ama bel ve göbek bölgem geniş. Seninde güzel haberlerini alacağımdan eminim :) Bu arada Glikofeni yemek yerken arada iç sonra yemeğe devam et. Böyle yan etkileri daha az oluyor.

Soylediklerinizi bn harfiyen ysadm glukofeni kullanyrm bi bucj aydr ama yumurtlra iyi gldgni bilmyrdm insulin direncim cok dsuk bnmde ac klamyrm ama bndn snra dkt edcm dktli b

HUZURyptrcksn0334 .!.:
Soylediklerinizi bn harfiyen ysadm glukofeni kullanyrm bi bucj aydr ama yumurtlra iyi gldgni bilmyrdm insulin direncim cok dsuk bnmde ac klamyrm ama bndn snra dkt edcm dktli b
Tup bebek mi yptrcksn insallh bnde senin guzel haberlerini alirim canim .glukofeni bide oyle icmeyi deniyim bari canan karatay diyeti ypmyi dsnyrm bnde bklmm bebegn sonucunu bzede yz cnmm bklyrm bn hycnla

Bende pko luyum. Adetlerim düzensiz. 9 aydır çocuk istiyoruz olmuyor yaşım 26. Dr. daha geç hamile kalırsın dedi, eşime larginin diye bir hap verdi. 3 ay daha olmazsa yumurta takibi vs. bişiler yapcakmış. Bende soğan kürüne başladım. Adetim 2 ayda 1 oluyor.. Çook mutsuzuum

Arkadaşlar Rabbim hepinize hepimize sağlıklı hayırlı gebelikler ve hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bende pcoluydum Allaha şükürler olsun gebe kaldım gittiğim doktor glucophe 850 mg verdi onu kullandım diyetisyenin verdigi diyete uydum 21 kg verdikten sonra gebe kaldım ama en önemlisi de dua bence hem sagliginiz için kilo verin hem de bol bol dua edin ve Meryem suresini okuyun bende hepiniz icin dua edicem lütfen sizde benim ve doğumu yaklasanlar icin sağlıklı hayırlı rahat paniksiz dogumlar yapmamiz icin dua edin

Bu arada ben hayit tohumunun kapsul haline getirilen ilaci kullaniyom agnucaston ilk defa 29. Günde adet oldum ve gebelige yardimci oluyormuş cogu kisi ilk uc ayinda hamile kalmis olursa sonucu paylaşırım sizinle
Bende aynı ilacı kullanıyorum 10 gündür inşallah etki eder

Bende en son 52 kilo civarıyım. Boyumda 1.55 flan zaten Kilo sakın alma dedi dr. Şu bahsettiğiniz agnucastonu bende mi kullansam kızlaar Adetimi düzenler belkii

Ben de pkoluyum kizlar. 29 yasindayim. Henuz cocuk dusunmuyordum , ama yasim ilerledikce pko engel olur mu ki.

Ya lütfen beni yanlış anlamayın ama ben pko olduğumu öğrendiğim gün (3.5 yıldır evliyim.9 aydır bebek istiyorum olmuyor...) Keşkeeeeeee hiç korunmasaymışım dedim. İnan bana bebeğim olmayacak mı şüphesi beni yiyip bitiriyor. ''Önceden hiç umrumda bile değildi. ''Dr. bana daha geç kalırsın dedi. Zaten biz pkolular çok çabucak hamile kalamadığımız için hiç korunma bence. Sonradan büyük sorun oluyor çünkü

Bu duurum gercekten ccok uzucu sogani bi deneyelim bende deniycem adetimin bitmesni bklyrm birde incir var onuda ikiye bolup kaynatiyosun ve suyunu iciysn nette vrdr ayrntilari bi bk istrsn cnm.

Bende en son 52 kilo civarıyım. Boyumda 1.55 flan zaten Kilo sakın alma dedi dr. Şu bahsettiğiniz agnucastonu bende mi kullansam kızlaar Adetimi düzenler belkii
Ben kullaniyom duzenledi bile bu ay hemen geldi adetim ikinci ayina girdim agnucastonu kullanali

Ben pcos eşimde varikosel hastasıydi. Ameliyat oldu. Değerleri düzeldi sayılır. Düşük te değildi. Hangi doktora gittiysek kendiliginden olabilecek seviyedesiniz demisti. Bende ayda 1 adet olurum 3 gün önce veya sonra. Boyum 1.69 kilom şu an 73. Geçen ay 5 kılo verdim. Geçtiğimiz hafta da 2 günlük lekelenmem olmuştu. Test yaptım 3 yıldır ilk defa çift çizgiyi gördüm 2 gün önce. Hemen acile gittik beta testi de 10.000 cikti.Dün de doktora gittik keseyi gördük fakat bebeği göremedik. Önümüzdeki hafta gel dedi. Tahlil için kan verdik yarın telefonda konusucaz doktorla. Bulamadan kaybetmekten korkuyorum.

Degeriniz iyi rabbim umudunuzu bos cikarmasin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…