- 10 Ekim 2021
- 105
- -10
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akinti adetten 1 hafta öncede başlayan bişey sadece bunlar yetersiz umutlanmak icinKızlar polikistik overım adetime 8 gün var ve 2-3 gündür beyaz akıntı geliyor hem iç çamaşırıma hemde peçeteye sildiğimde kasıklarım da batmalar var sizce gebelik belirtisi olabilir mi geçen ay soğan suyu kullanmıştım ama adet olmuştum bu ay 4 gün kullandım sadece.
bal çörek otu tarçın kürü kullanmistimHanımlar soğan kürü iyi geliyormu polikistik ower rahatsızlığına bilen varmı
Benim adetlerimi düzenlemede işe yaramıştı genç kızkenHanımlar soğan kürü iyi geliyormu polikistik ower rahatsızlığına bilen varmı
Femara zaten guçlu bir ilaç. tedavilerle kurleri ayni anda kullanmayim. Sadece şekerden, undan uzak durun. Pko için diyet onemli. Çokca su için. Gune 5 bin adim atin. Ilaveten birsey kullanmak istiyorsaniz ari sutu bal polen kullanin. Fol turşusunu eksik etmeyin hergun kullanin.Kızlar 2 yıldır bebeğim olmuyor bugün pcos olduğunu söyledi doktor. Daha önce klomen kullandım yumurta büyüdü çatladı ama gebelik oluşmadı 2 yıl boyunca 3 ay tedavi gördüm aralıklarla ama olmadı. Bugün devlet hastanesi pcos dedi bütün testlerimiz yapılmıştı regln 3.günü herşey normal. 2 ay femera deneyip olmazsa aşılama yapalım dediler. Sizce bu ayı değerlendirmek için birşey yapabilir miyim yumurtalar büyüsün belki bir mucize olur bu ay kalırım aşılamaya gerek kalmaz![]()
Bu ay ilaç kullanmayacağım bidaki ay başlıycaz o yüzden bu ay belki yumurtaların büyümesini sağlayabilir miyim diye düşündüm. Benim adetlerim düzenli kilomda düşük. Yinede 5bin adım vs gerekir mi?Femara zaten guçlu bir ilaç. tedavilerle kurleri ayni anda kullanmayim. Sadece şekerden, undan uzak durun. Pko için diyet onemli. Çokca su için. Gune 5 bin adim atin. Ilaveten birsey kullanmak istiyorsaniz ari sutu bal polen kullanin. Fol turşusunu eksik etmeyin hergun kullanin.