Benim doktorum pkoda asilama tutma oranı daha yüksek diğer hastalara göre dedi Gerçekten de öyle hem kendimden hemde burdaki arkadaşlardan çoğu tutuyorTabiki faydasi oluyor rabbim isterse olur hayırlısı olsn inşallah guzel sonuçlar alrm bu hafta gdecegm salı gunu
Bizi habersiz bırakma
Bana hiç aşılamadan bahsetmedi sadece bu 2.klomen kullanımım verdı tekrar kana bakcak bu hafta inşallah guzeksonuc alrzBenim doktorum pkoda asilama tutma oranı daha yüksek diğer hastalara göre dedi Gerçekten de öyle hem kendimden hemde burdaki arkadaşlardan çoğu tutuyor
Gıttım bugun kızlar ama 9 dan 10a yükselmiş kkomene devam dedi..inşallah guzel sonuçlar olurBizi habersiz bırakma
Ewet cnm kac olması lazm peki bilginiz varmiNe güzel gelişiyor demekki inşallah
Tamam cnm saol18 mm ye ulaşması gerekiyor diye biliyorum ama emin değilim
Kizlar kan değerim 154.80 cıktı çok şükür rabbim isteye herkse nasip etsin
Masallah:) merhaba bende aynısını yaşyrm polikistik over varmş aynı zamanda yumurtam gelşmyrdu ıkıncımkez klomen kullndm suan 10a yükselmişti kullan iyi haberlerle gel dedi doktor değeri 10 olnca da hamile kalınablyrmşszMerhaba canım aynı sorun bende de vardı yumurtam gelişmiyordu polistik över hastayım aynı şekil yumurta geliştirici hap kullandım yumurtam gelişti kendiliğinden çatladı eşimle ilişki yaşadık catladugu gün diğer günde doktora gittiğimde öğrendim zaten yumurtam cattladiligini boş bırakmayın bu iki günü dedi tutma ihtimalli yüksek dedi dediği gibi oldu anında hamile kaldım şimdi çok şükür 4 aylık oğlum var onu büyütüyoruz
Suan 3.ayımdaym 3.jez klomen kullncm ve bana doktor degeri 10 yumurtanın hamilelik olur ddi tekrsr verdı gün de2 kez kllnyrm ve hayırlı haberlerle gel ddi insallah olusurAnladımm yumurtan gelişmişse hamile kalırsın bazılarında klomen işe yaramıyor demekki sana iyi geldi klomenle hamile kalan cok var doktor banada önerrmişti eğer sende tutarsa banada umut olmus olursun
Çok sevindim canım inşallah yediklerine de dikkat et meyve sebze bal ye inşallah hayırlısıyla gelsin bebeğinSuan 3.ayımdaym 3.jez klomen kullncm ve bana doktor degeri 10 yumurtanın hamilelik olur ddi tekrsr verdı gün de2 kez kllnyrm ve hayırlı haberlerle gel ddi insallah olusur
İnşallah canm ediyorum hayıt macunu da iyi gelyrmus birazda onuda tuketıyorumÇok sevindim canım inşallah yediklerine de dikkat et meyve sebze bal ye inşallah hayırlısıyla gelsin bebeğin
İllaki olur ama ben onunla birlikte herbalife bağımsız üyesiyim hamilelik oluşumu nu destekleyen ürünler var onlari kullanıyorum faydası oluyrmşEvett onuda cok öneriyolar bence faydası var kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?