Gebeliğe Hazırlık Polikistik over

• Konu Sahibi Konu Sahibi Skro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabiki faydasi oluyor rabbim isterse olur hayırlısı olsn inşallah guzel sonuçlar alrm bu hafta gdecegm salı gunu
Benim doktorum pkoda asilama tutma oranı daha yüksek diğer hastalara göre dedi Gerçekten de öyle hem kendimden hemde burdaki arkadaşlardan çoğu tutuyor

Benim doktorum pkoda asilama tutma oranı daha yüksek diğer hastalara göre dedi Gerçekten de öyle hem kendimden hemde burdaki arkadaşlardan çoğu tutuyor
Bana hiç aşılamadan bahsetmedi sadece bu 2.klomen kullanımım verdı tekrar kana bakcak bu hafta inşallah guzeksonuc alrz

Kizlar kan değerim 154.80 cıktı çok şükür rabbim isteye herkse nasip etsin

Masallah:) merhaba bende aynısını yaşyrm polikistik over varmş aynı zamanda yumurtam gelşmyrdu ıkıncımkez klomen kullndm suan 10a yükselmişti kullan iyi haberlerle gel dedi doktor değeri 10 olnca da hamile kalınablyrmşsz

Anladımm yumurtan gelişmişse hamile kalırsın bazılarında klomen işe yaramıyor demekki sana iyi geldi klomenle hamile kalan cok var doktor banada önerrmişti eğer sende tutarsa banada umut olmus olursun
Suan 3.ayımdaym 3.jez klomen kullncm ve bana doktor degeri 10 yumurtanın hamilelik olur ddi tekrsr verdı gün de2 kez kllnyrm ve hayırlı haberlerle gel ddi insallah olusur

Suan 3.ayımdaym 3.jez klomen kullncm ve bana doktor degeri 10 yumurtanın hamilelik olur ddi tekrsr verdı gün de2 kez kllnyrm ve hayırlı haberlerle gel ddi insallah olusur
Çok sevindim canım inşallah yediklerine de dikkat et meyve sebze bal ye inşallah hayırlısıyla gelsin bebeğin

Polikistik overim var 3 kere hamile kaldm geri cekilme yöntemiyle korunurken sdce ayda bir sefer yani birkere az birşey kaçmasyla bir seferde hamile kaldim 3 gebeliktede. Herkes hergun denerken isterken. Fakat 3.unude duşuk yaptm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…