Gebeliğe Hazırlık Polikistik over

• Konu Sahibi Konu Sahibi Skro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım merhaba bende de pko var 1.5 senelik evliyim hiç korunmadik ama çok şükür bu ay hamile kaldım. 3 kere klomen ve catlatma iğnesi denedim sonuç alamadık çok stres oldum c life diye bir macun var çok iyi araştır aklında soru işareti kalmasın ben onu kullanarak bu ay hamile kaldım çok şükür ve doktora gidip söylediğimde o bile şaşırdı sana tavsiyem klomen kullan önce eğer ki fayda etmezse macuna başla ben öyle yapmıştım aynı zamanda glukofen de kullanıyordum

Tesekkur ederim clife nerde bulablrm

Google a yaz ismini kendi sitesinde satılıyor ayrıca sormak istediğin ne varsa sana whatsapta yardımcı oluyorlar inşallah sende faydasını görürsün
Bakalm bu ay gittiğimde sonuc alırsam gerek kalmaz insallah

Bakalm bu ay gittiğimde sonuc alırsam gerek kalmaz insallah
Aminn inşallah. Stres yapma diycem de ben k kadar yaptım ki sabahlara kadar uyumadigim günler oldu hele o klomen kullanırken çok umutluydum heyecanlıydım baktım olmuyor zamanı vardır dedim c life kullanırken bebek düşünmemek için elimden geleni yaptım bolca dua et olacak Allahin izniyle

Tamam cnm insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…