4 türü varmış bendeki hangi tür bilemiyorum 17 yaşımdan beei pkosluyum.yasim 28Polikistik over ile merak ettikleriniz sorabilirsiniz
1.5 yil sonra pkoya rağmen anne oldum
Çeşit çeşit sanırım ben değilim ama arkadaşım 2 yıldır uğraşıyor gebelik için olmuyor çocuğuPolikistik over ile merak ettikleriniz sorabilirsiniz
Ben de uğraşmasam belki 3 belki 4 yılda olurdu ama herşey denedim kilo vermek çok önemli zayıf ta olsa düzenli dengeli beslenmeli özellikle eşimle birlikte her akşam havuç yerdik ve ben havuctanyumurtaliklarim çalıştığına inanıyorum ve doktorum klomen verdi sabah aksam ikişer tane içtim çok şükür olduÇeşit çeşit sanırım ben değilim ama arkadaşım 2 yıldır uğraşıyor gebelik için olmuyor çocuğu
Kesinlikle 24 yasindyim 21 yaşında evlendim o yaşa kadar zor adet olurdum evlendim adetlerin kendiliğinden düzene girdi dediğin gibi herkeste çok farklı burdan akıl vermek tabiki doğru değil doktor değiliz ama benim icin sabir dua biraz yuruyus diyet ve doktor kontrolu ve klomen ilac bunlar sayesinde anne oldum4 türü varmış bendeki hangi tür bilemiyorum 17 yaşımdan beei pkosluyum.yasim 28
Gebelik düşünmüyorum henüz.
Aslında pkos bence gebeliğe engel de değil
Ablalarim pkoslu ve bebekleri var .
Keza kuzenimde öyle sizde öyle
Evet bunu bende ona dedim defalarca ama tatlıdan hamurdan vazgeçmiyor bi türlü kilosu çok yok boyuna göre var biraz evlendikten sonra aldı baya özellikle göbek çevresindenBen de uğraşmasam belki 3 belki 4 yılda olurdu ama herşey denedim kilo vermek çok önemli zayıf ta olsa düzenli dengeli beslenmeli özellikle eşimle birlikte her akşam havuç yerdik ve ben havuctanyumurtaliklarim çalıştığına inanıyorum ve doktorum klomen verdi sabah aksam ikişer tane içtim çok şükür oldu
Işte göbek bölgesi sıkıntıEvet bunu bende ona dedim defalarca ama tatlıdan hamurdan vazgeçmiyor bi türlü kilosu çok yok boyuna göre var biraz evlendikten sonra aldı baya özellikle göbek çevresinden
Polikistik over ile merak ettikleriniz sorabilirsiniz
Mrb tabiki önce doktora görünmek gerekiyor sonra da sabir dua etmeklazim .Ben klomen kullandım gün-de 4 tane ve surekli elimde havuç la gezdim hatta araştırabilirsiniz havuç yumurtalık geliştiriyor ve gün aşırı ilişki mutlaka olmali çünkü bizim gibi pkolular ne zaman yumurtladigimiz bilmiyoruz insallh olurPolikistik over hastasıyım bende inofolic kullanıyorum 1 yıllık evliyim çocuk istiyorum başka ne yapabilirim kızlar
Bende pko yum. Ovulasyon testi yaptınız mı hiç . Yaptıysanız Çift çizgi günleri kaç gün sürdü. Kaç kilo vermek gerekir . Üzülüyorum olmuyo diye Beklemek çok zorPolikistik over ile merak ettikleriniz sorabilirsiniz
Bende pko yum. Ovulasyon testi yaptınız mı hiç . Yaptıysanız Çift çizgi günleri kaç gün sürdü. Kaç kilo vermek gerekir . Üzülüyorum olmuyo diye Beklemek çok zor
Mrb geç gördüm kusura bakmayın ayıptır sormasını kilonuz kaç ben 75 kiloyla hamile kaldım tabiki başta bütün doktorların dediği gibi kilo verdim 70 oldum ama sonra dan geri aldık 3 4 kilo ve alınca hamile kaldım ovulasyon kullanmadım ama ikinci çocuk düşündüğümde doktora gitmeyip ovu. Kullanıcam bence çok güzel bisi denemelisiniz mutlaka en azından bi ay kendinizi deneyin yumurtlama ne zaman oluyor biz pKolar bilmiyoruz gec oluyoe.cunku ama emin olun cozumsuz bisi degil ben de ilk sene cok uzuluyordum surekli agliyordum suan o halleri dusundukce guluyorum evliligimin tadini cikartsaymisim keske duyorum yani sizde inanin olucak hic uzulmeyin esinizle mutlu olmaya ani yaşayin ve bi ay ovulasyon kullanin ben gun de 4 tane klomen icmistim o ay olmustu daha once de kullanmiatim klomen ama 2 taneydi gunde demekki dozu az gelmiş sanırım çok şükür oldu sizinde olur inşallahBende pko yum. Ovulasyon testi yaptınız mı hiç . Yaptıysanız Çift çizgi günleri kaç gün sürdü. Kaç kilo vermek gerekir . Üzülüyorum olmuyo diye Beklemek çok zor
İnşallahh. Benim kilom 90 dı 3-4 aydır diyet spor yaptım 10 kilo verdim. 3 ay da Folik asit kullandım. Doktor ovü. Testi yaparak deneyin dedi . Yaptım ama tam da bildim mi bilmiyorum bi bakıyorum 3 gün üst üste çift çizgi çıktığı oluyo . Değerlendirmeye çalışıyoruz tabi o günleri bu seferde olsun diye yaptığımız için midir nedir . Artık eşimle birlikte olmanın keyfini çıkarmaktan çok sonuç odaklı düşünüyorum. Bu psikolojiden nasıl çıkacağım bilmiyorum ☹☹☹Mrb geç gördüm kusura bakmayın ayıptır sormasını kilonuz kaç ben 75 kiloyla hamile kaldım tabiki başta bütün doktorların dediği gibi kilo verdim 70 oldum ama sonra dan geri aldık 3 4 kilo ve alınca hamile kaldım ovulasyon kullanmadım ama ikinci çocuk düşündüğümde doktora gitmeyip ovu. Kullanıcam bence çok güzel bisi denemelisiniz mutlaka en azından bi ay kendinizi deneyin yumurtlama ne zaman oluyor biz pKolar bilmiyoruz gec oluyoe.cunku ama emin olun cozumsuz bisi degil ben de ilk sene cok uzuluyordum surekli agliyordum suan o halleri dusundukce guluyorum evliligimin tadini cikartsaymisim keske duyorum yani sizde inanin olucak hic uzulmeyin esinizle mutlu olmaya ani yaşayin ve bi ay ovulasyon kullanin ben gun de 4 tane klomen icmistim o ay olmustu daha once de kullanmiatim klomen ama 2 taneydi gunde demekki dozu az gelmiş sanırım çok şükür oldu sizinde olur inşallah
Canm bu gayet.normal yanı sonuçta bi amacın var bebek olana kadar her kadın senin gibi sonuc odakli olur emin ol bi sen degilsin kafana takmamaya çalış.ve ovu testlerinden emin ol yumurtaladigindan yanı yumurtlama olmadığı gunler kendine ve eşine zaman ayir mesela ama yumurtlama olduğunu gördüğün gün zaman bebekten başka bisi düşünmeİnşallahh. Benim kilom 90 dı 3-4 aydır diyet spor yaptım 10 kilo verdim. 3 ay da Folik asit kullandım. Doktor ovü. Testi yaparak deneyin dedi . Yaptım ama tam da bildim mi bilmiyorum bi bakıyorum 3 gün üst üste çift çizgi çıktığı oluyo . Değerlendirmeye çalışıyoruz tabi o günleri bu seferde olsun diye yaptığımız için midir nedir . Artık eşimle birlikte olmanın keyfini çıkarmaktan çok sonuç odaklı düşünüyorum. Bu psikolojiden nasıl çıkacağım bilmiyorum ☹☹☹
Amin inşallahCanm bu gayet.normal yanı sonuçta bi amacın var bebek olana kadar her kadın senin gibi sonuc odakli olur emin ol bi sen degilsin kafana takmamaya çalış.ve ovu testlerinden emin ol yumurtaladigindan yanı yumurtlama olmadığı gunler kendine ve eşine zaman ayir mesela ama yumurtlama olduğunu gördüğün gün zaman bebekten başka bisi düşünmeinsallah en kisa zamanda olur Allah gonlune gore versin emin ol bak ben de 1.5 yil her gun agladim yank suan gülüyorum sonuçta ağlamak çözüm değilmiş dua et sabret
Olcagina inan eminim Allah sabrının karşılığını verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?