Polikistik over

Esraaaesraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2022
23
5
1
26
Kızlar polikistik over olduğumu öğrendim hep düzenliydi adetim bi kaç aydır duzensizdi ve doktora gidince öğrendim ayriyeten önceden bir gebelik yaşamıştım doktorlarım soylememisti kürtaj olmak zorunda kalmıştım onda şuan ki gittiğim doktorum catlatma iğnesi yapicam dedi o iğneyle hamile kalan varmı aranızda

O iğneyi kullanarak hamile kaldım ama ben aşılama oldum bende polikistik overdim üç ay sadece ilaç ve iğne kullandım öyle hamile kalmayınca ilaç iğne+aşılama oldum

O iğneyi kullanarak hamile kaldım ama ben aşılama oldum bende polikistik overdim üç ay sadece ilaç ve iğne kullandım öyle hamile kalmayınca ilaç iğne+aşılama oldum
Banada doktorum öyle dedi 3 ay bu şekilde olmazsa aşılama dedi inşallah olur sende hayırlısıyla kucağına al inşallah

Banada doktorum öyle dedi 3 ay bu şekilde olmazsa aşılama dedi inşallah olur sende hayırlısıyla kucağına al inşallah
Aldım bile çok şükür bebeğim doğalı 4 ay olacak az kaldı rabbim tez vakitte kucağını doldursun insAllah ama bu süreçe girdin artık soyliyimde stres yapma bu ay olmadıysa bir dahaki ay her ay yeni umut her farklı tedavi yeni umut bol bol dua ben aşılama olacağım ay aşılama olurken falan hep rabbi hebli minessalihin okudum sürekli zamanı geldiğinde bebeğin senin rahminde olacak ama en çokda stres yapma

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Merhaba kızlar bişey soracam. 6 nisanda doktora gittim. Horman tahlilleri yapıldı ve hsg filmi cekild i. Adetlerim düzenli fakat insulin diremci cıktı ve doktor polikistik over var dedi. Hsg filmi temiz çıktı. Insülin direnci icin glifor kullanmaya başladım. Beklenen adet tarihim 26 nisan fakat henüz tam anlamı ile adet olmadım dünden beri peceteye çok açık renkte kahverengi leke geliyor. Yerleşme kanaması mi yoksa polikistikten dolayı ki öyle oluyor. Aranızda hiç bu durumu yasayan var mi

Merhabalar 2 ay boyunca regl olamadığım için kadın doğuma gittim benim reglim normalde her ay gelse de günleri hep farklı oluyor. Doktor ultrason çekti polikistik over olduğunu söyledi kan testi yapıldı ama bütün değerlerim normal çıktı. 6 ay boyunca regl takvimi tutcağım ve tekrardan gideceğim. Hamileliğe de hiçbir engel olmayacağını şanslı olduğumu sadece yumurtalıklarımın tembel olduğunu söyledi. Benimle aynı durumda olan varmı hamilelik için tedaviye gerek var mıdır sizce ? Şimdiden teşekkürler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…