G gizlii7 Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2023 20 1 6 24 21 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gizlii7 #1 8 yıllık evliyim polikistik over var doktorlar bilinmeyen interfilit teşhisi koydu benle aynı durumda olan var mı lütfen yardım edin
8 yıllık evliyim polikistik over var doktorlar bilinmeyen interfilit teşhisi koydu benle aynı durumda olan var mı lütfen yardım edin
Dilekr Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2023 642 223 23 26 22 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gizlii7 #2 gizlii7 .!.: 8 yıllık evliyim polikistik over var doktorlar bilinmeyen interfilit teşhisi koydu benle aynı durumda olan var mı lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla... Bende aynı 8 yıllık evliyim hiçbir sorun yok polikistik över var sadece ama olmuyor bir aşılama iki tüp bebek tedavisi oldum ikincisi kimyasal oldu şimdide histereskopi oldum tüp bebek şansını artırmak için ocakta da yine tüp bebek yaptıracağım.
gizlii7 .!.: 8 yıllık evliyim polikistik over var doktorlar bilinmeyen interfilit teşhisi koydu benle aynı durumda olan var mı lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla... Bende aynı 8 yıllık evliyim hiçbir sorun yok polikistik över var sadece ama olmuyor bir aşılama iki tüp bebek tedavisi oldum ikincisi kimyasal oldu şimdide histereskopi oldum tüp bebek şansını artırmak için ocakta da yine tüp bebek yaptıracağım.