• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over

hacininannesi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2024
342
189
23
Polikistik over hastasıyım. İlk gebeliğim tedavisiz kendi kendine oldu. Şuan bebeğim 9 aylık. Ben ikinci çocuğu da istiyorum. Acaba ikinci çocukta tedavisiz olur mu? Ve sezeryan doğum yaptım. Ne kadar beklemem lazım? Bilgisi olanlar lütfen yazabilir mi ?

Benim için ne kadar tedavisiz o kadar iyi yani şansım varsa bi daha kendi kendine olursa hemen istiyorum ama tedaviyle olucaksa biraz daha bebeğim büyüdükten sonra düşünebilirim
Sezeryan doğumda bildiğim kadarıyla 2 3 yıl beklemek lazım tekrardan doğum yapabilmek için yoksa sağlığınızı tehlikeye atarsınız.

Polikistik over hastasıyım. İlk gebeliğim tedavisiz kendi kendine oldu. Şuan bebeğim 9 aylık. Ben ikinci çocuğu da istiyorum. Acaba ikinci çocukta tedavisiz olur mu? Ve sezeryan doğum yaptım. Ne kadar beklemem lazım? Bilgisi olanlar lütfen yazabilir mi ?
İlki tedavisiz olduysa 2.de olabilir. Bebeğinizin 1-1,5 yaşına girmesini bekleyin emziriyorsanız pcos+ emzirme ile belki hemen olmaz 2 yaşında memeden kesince 6-7 ay deneyin olmazsa tedavi olursunuz zaman kaybıda olmaz iki çocul arası

Back
X