polikistik over

tinkerbell_tinkerbell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2008
72
0
86
Diğer
mrb bayanlar bende polikistik over kisti varmıs
bu ay doktora gittim adet düzensizliği için
doktor doğum kontrol hapı verdi
onu kullanmaya basladım
aranızda bu kistten olan varmı yumurtalıklarında
varsa tedavi görüyomu
ne kadar basarı sağlandı
kilo aldı mı
merak ediyorum

Çok geçmiş olsun Tinkerbell,,,, ben de kendimde kist olasılığından şüpheleniyorum açıkcası,,, 2 aydır,,, bu hafta doktora gidicem,,, bişiy sormak istiyorum,aşırı tüylenme de yapıyor değil mi? benim de çenemde 3-4 adet tüy çıktı durduk yere,,,aşırı sayılmaz ama bi bozukluğun göstergesi bence,,,daha önce kendimde şahit olmadığım bişiy,,,,şayet kistim varsa,,tanı-tedavi ve sonrası süreçleri sizlerle paylaşırım arkadaşlar ben de,,,,genel preventive tedavi öncelikle doğum kontrol hapları oluyor,,onlar işe yaramazsa link yöntemi ile laparoskopi yada açık ameliyat,,,,ben kisti nadir görülen bi olay olarak biliyordum ama hiç de öyle değilmiş,istatistikler bunu gösteriyo,,,,,herkese acil şifalar dilerim,,hasta olan avrsa,,kendim de dahil

hiç sorma cnm ya ben normalde öyle tüylü bi insan falan değilim benimde belim ve göbeğimde tüylenme cene altınfa falan oldu
cok kafaya takmaya basladım
gercş düzenli ağdaya gidiyorum tüm heryerime yaptırıyorum
ama cene altında cıkan 2-3 tüy beni deli etti
belli olmuyo cok değil ama üzüyo beni
doktor kistten dolayı dedi
adette düzensizlesti
tedaviye basladım daha yeni
inş. faydası olur
tsk ederim
herkese gecmiş olsun

tınker 4 ay önce şüpheleniyorum diye yazmıstım ve doktora gitmiştim varmıs ama kucuk dedıler bişi olmaz dedıler bişi yapmadılar ve bugun e kadar 7 kılo aldım adetim gecikiyo çok yuzumde tuylenme basladı

Merhaba, bende 2 ay adetim kahverengi lekeler şeklinde oldu diye doktora gittim, rahimde kist var dedi ve duphaston diye bir ilaç verdi 10 gün kullandım adet oldum.. Hamile kalmama engel mi diye sordum "kesinlikle değil"dedi önemli bişey mi diye sordum "önemli değil herkadında mutlaka olur " dedi hatta hamile kalmaya karar verince folik asit kullanmaya başlamam için folic asit bile verdi.. tekrar kontrole gitmedim ama içime kurt düştü, benim durumumda olan varmı acıbağ??

ben 2 yıldır düzenli olarak pko tedavisi oluyorum yasmin kullanıyrum kilo falan almadım aksine verdim bbek daha denemedik 1 yıl sonra deneyeceğiz başka nedenlerden dolayı ama doktorum ısrarla sorun çıkmad hamile kalabileceğimi düşünüyor yakında kistlerimin durumunu görmek için doktora gideceğim

arkadaşlar ben 11 kilo aldım
en büyük düşman zaten kilo doktorum tek çare kilo vermek dedi
zaten son kontrolden sonra kilo veremezsen bir daha bana gelme dedi

ben canımmmm bendede var banada aynı seylerı soledı doktor folıc asıd kullanıyorum su anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…