Bayanlar ben 27 yaşında 4 yıllık evliyim.3 yıldır korunmadığım halde polikistik over yüzünden bebek sahibi olamadık.bu hastalıkla pençeleşen bayanlar benimle deneyimlerinizi paylaşırmısınız nasıl bir yöntem ve tedavi uyguladınız aranızda bu hastalık olmasına rağmen bebek sahibi olanlar destek olun.ve adıyamanda olanlar varsa aranızda iyi bir doktor önerebilirmisiniz.....
Bayanlar ben 27 yaşında 4 yıllık evliyim.3 yıldır korunmadığım halde polikistik over yüzünden bebek sahibi olamadık.bu hastalıkla pençeleşen bayanlar benimle deneyimlerinizi paylaşırmısınız nasıl bir yöntem ve tedavi uyguladınız aranızda bu hastalık olmasına rağmen bebek sahibi olanlar destek olun.ve adıyamanda olanlar varsa aranızda iyi bir doktor önerebilirmisiniz.....
soğan suyu kürünü yap geçmezse gel beni bul
bende pkolyum hiçbir ilacın yok edemediği pkoyu bu kür yok ediyor ..ama eşinnde muayne olsun varikosel fln olabilir....en kısa zmanda inş.evltlarımızla buluşuruz..
slm bu kürden sonra hamile kalabildinmi bende de pko varda
soğan suyu kürünü yap geçmezse gel beni bul
bende pkolyum hiçbir ilacın yok edemediği pkoyu bu kür yok ediyor ..ama eşinnde muayne olsun varikosel fln olabilir....en kısa zmanda inş.evltlarımızla buluşuruz..
Merhaba bende de psco var 5 yıldır bu durumla hayatıma devam edıyorum bence cok kotu bırsey degıl. Apandıst dıye hastaneye kaldırıldıgım gun ogrendım kıstım patlamıs ve rahıme akmıs amelıyat olmadım cok sukur kıyısından dondum ve ıyılestım sımdı 6 ay dıane35 kullanıp 3 ay ara verıp 6 ay tekrar baslıyorum yan etkılerı olmasına ragmen ılactan cok memnunum bu ay ılac kullandıgım halde v psco lu oldugum halde hamıle kaldım fakat bıyokımyasala cevırdı. hamıle kalamassın dıye bır sey kesınlıkle yok sadece herkesın 1-2 ay da oluyorsa senın 3-6 ayda olur ama umudunu kaybetmemen lazım ve kontrollerını aksatmaman lazım. ayrıca annemde psco lu ve 2 cocugu var ablamda psco lu amam sımdı 2 aylık oglu var boyle seylerı kafanıza takmamanız lazım cunku kafaya taktıkca engel oluyor akısına bırakın ve doktorunuzun gozetımı altından cıkmayın allah gonlune gore verırı ınsallah en yakın zamanda hamıs olursun :)
kistm gitti ama kalamadım çünkü eşimde varikosel varmış...bu süreçte kullandığım klomen tekrardan kist yaptı...tekrar yapıcam bu ay ..
bende 17 yaşındayken bu nedenden dolayı ameliyat olmuştum çünkü kist patlamış az kalsın yumurtalığımın tekide gidiyordu çok şükür kurtuldu.19 unda ameliyatın kıyısından döndüm 1 sene yasmin kullandım.şu an 23 yaşındayım her yıl kontrole gidiyorum dr gel dememesine rağmen çok şükür bi sıkıntı yaşamadım. evli değilim ben ama ilerde sorun olur mu diye kokruyorum şu an kist yok ama.
bnm bi arkadaşımda ameliyat oldu bu sebepten
ama şimdi hamişş
oda korkuyoduu
diorumya cnm herşey allahtan
tşk ederim dediğiniz gibi Allah hayırlısını nasip etsin herkese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?