polikistik over

candacan80

Rabbi la tezerni ferden veente hayrul varisun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
67
6
98
polikistik over hastalıgı olan kişilerle görüşmek istiyorum

slm arkadaşlar aranıza ben yeni katıldım

Buyur ? Sormak İstediğin bi soru varsa Cevaplandıralım aynı Jinekolog gibi olduk valla

Tembel tumurtalama!! aynı dertten muzdaribim ne yazık ki..doktorum muayene esnasında bakar bakmaz söyledi hemde :) ama kiloya bağlı dedi..rejime başladım kilo veriyoum daha 2 hafta oldu,o yüzden çok fazla vi deneyim paylaşamıcam ama nedense kilo verdikçe geçeceğine inanıyorum...

Glukofen iyi geliyor diye bazı doktorlar veriyor

slm canım peki sen kaç kilosun ki kilo vermye çalışıyosun...

kızlarrr umutsuzzz olmayın bende bi pkolu olarak 2 yıl sonra hamile kalabildim çok şükür uzun bi tedavi geçirdim veee tedaviyi bıraktıgım ay hamile kaldım bana sormak istedikleriniz varsa yardımcı olurum birçok bitkisel ve soğan kürü kullandım metformin içtim onun etkisi çoook size tavsiyem eğer pkolu iseniz günde 2 tane metformin için ben gifor kullandım ve hamile kaldım tabii bunun yanında klomen ve çatlama iğneside oldum 6. kullanmamdan sonra herşey bitti dedim aşılama düşünürken hamile kalmışım ..

birgün bende buraya hamileyim yazacakmıyım diye düşünürken şimdi pkolu arkadaşlara destek vermek isiyorum asla ümitsiz olmayın ben çok zor günler yaşadım pko yüzünden ama yendim onu sizde yenebilirsiniz yeterki doğru tedavi yöntemlerini kullanın ben rahim filmide çektim tüpüm kapalıydı açıldı 2 ay sonra hamile kaldım eğer doktorunuz siznden rahim filmi isterse muhakkak çekin ben 5 defa klomenden sonra mecburen çektim çünkü yumurtam her ay büyoyor ve çatlıyordu fakat kanal kapalı olunca spermler ulaşamıyordu

slmmm arkadaslar bende ne yazikki pkoluyum(( ama sukurler olsunki 2 yillik cabadan sonra bu ay tedaviye basladik:)))

bende pkoluyum 8 aydır bebek istiyoruz olmuyor. 1 aydır metformin içiyorum bu ay ilaç tedavisine başlayacağım ve soğan kürü yapacağım umarım işe yarar bir arkadaşım soğan kürü ile 3 ay sonra hamile kaldı. allah inş bizlere de verir...

canım rahim filmi nasıl çekiliyor endoskopi falan duydum .acılı bişey mi nasıl oluyor?

size birşey danışmak istiyorum benim adetlerim düzenli ama pko varmış doktor ancak ilaçla yumurtlayabilirsin dedi progesteronum çok düşükmüş bu arada eşimede spermiogram yaptırdık onunda 1 ml de 10milyon çıktı doktoru ilaçlar verdi bizde ayrıca keçiboynuzu pekmezi incir ve çinko takviyesi alıyoruz sizce normal yolla hamile kalma şansımız nasıl yada direk aşı tüp vb mi önerirsiniz yaşım 28

merhabalar bende pko belasıyla uğraşanlardanım malesef
2010 yılında tek kutu klomenle hamile kalmıştım ama malesef dış gebelik oldum ameliyatla alındı ve sağ tüpüm de gitti ardından rahim filmi çektirdim en son ekim ayın da 1 aşılam oldum oda tutmadı
aralık ayın da laprooskopi histereskopi oldum acı gerçeği orda öğrendim sol tüpümü tıkayan bi polip varmış ve rahimim de yapışıklık varmış şükür allahıma dr herşeyi halletmiş bana dediği bundan sonra işimiz daha kolay olacağı herşey nasip kısmet
en son ocak 5 adet oldum dr adetimin 3. günü yine çağırdı beni 3 ay tedaviye alacakmış galina yumurta takini vs yapacak eğer olmazsa aşılamaya geçeriz dedi ama bu şartlar altın da kendiliğinden olabileceğini düşünüyorum dedi inşş rabbim hemen nasip eder mevla daah fazla bekletmez
bende 2 yıldır denemediğim yapmadığım şey kalmadı ama artık herşeyi boşladım mevlam nasip ederse olur diyorum yeter ki vakti zamanı gelmiş olsun

şimdi glifor folik asit ve coraspirin içiyorum hergün düzenli olarak inşş bi faydasını görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…