- 17 Aralık 2012
- 67
- 6
- 98
- Konu Sahibi candacan80
-
Tembel tumurtalama!! aynı dertten muzdaribim ne yazık ki..doktorum muayene esnasında bakar bakmaz söyledi hemde :) ama kiloya bağlı dedi..rejime başladım kilo veriyoum daha 2 hafta oldu,o yüzden çok fazla vi deneyim paylaşamıcam ama nedense kilo verdikçe geçeceğine inanıyorum...
bende pkoluyum canım buyur söyle bildiğim ne varsa anlatırım sana
Glukofen iyi geliyor diye bazı doktorlar veriyor
kızlarrr umutsuzzz olmayın bende bi pkolu olarak 2 yıl sonra hamile kalabildim çok şükür uzun bi tedavi geçirdim veee tedaviyi bıraktıgım ay hamile kaldım bana sormak istedikleriniz varsa yardımcı olurum birçok bitkisel ve soğan kürü kullandım metformin içtim onun etkisi çoook size tavsiyem eğer pkolu iseniz günde 2 tane metformin için ben gifor kullandım ve hamile kaldım tabii bunun yanında klomen ve çatlama iğneside oldum 6. kullanmamdan sonra herşey bitti dedim aşılama düşünürken hamile kalmışım ..
birgün bende buraya hamileyim yazacakmıyım diye düşünürken şimdi pkolu arkadaşlara destek vermek isiyorum asla ümitsiz olmayın ben çok zor günler yaşadım pko yüzünden ama yendim onu sizde yenebilirsiniz yeterki doğru tedavi yöntemlerini kullanın ben rahim filmide çektim tüpüm kapalıydı açıldı 2 ay sonra hamile kaldım eğer doktorunuz siznden rahim filmi isterse muhakkak çekin ben 5 defa klomenden sonra mecburen çektim çünkü yumurtam her ay büyoyor ve çatlıyordu fakat kanal kapalı olunca spermler ulaşamıyordu
benOffffffffffff pcolu olup hamile kalan yokmu bana cvp versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?