polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

teşekkür ederim iyiyim çok şükür regl olmayı bekliyorum onun dışında başka bir şey yok günleri böyle geçiriyoruz

aminn inşallah bu arada sana da günaydın uzum34 ya kızlar acaba bu günde test yapsam mı negatif çıkacak diye cesaret edemiyorum bu arada cumartesi gecesi benden eşimle bir araya gelince hafif pembe bir akıntı geldi ve sonra bitti ne olabilir ayy acaba bebek tuttu da yine düşük mü yapacağım

ara ara bendede oluyor cnm inş bebeğin tutmuştur cnmmm

slm kızlar ben de pco luyum malesef evlenmeden teşhis konulmuştu adetlerim düzenli ama birden kilo aldım ama sonra durdu zaten ilk adet olduğumdan beri adet ağrılarım var çok şiddetli 2 aydır çocuk istiyoruz herşeyi yapıyorum yumurtlama gününe denk getiriyorum çok korkuyorum olmayacak diye ailem üzerimde çok baskı kuruyor evlilikten 1 sene sonra diyordum korunduk bu eylülde 1 yıl doldu 2 aydır denemedeyim hep bana yapmadın yapmadın al işte biz sana diyorduk diyolar çok kızıyorum olacak olsa öyle de olurdu Allah korusun çocugum olmasa kendi ailem reddedecek beni o derece yani

allh korusun cnm inş olur bebein adetlerin kaç günde bir oluyor

kızlar mrb gittim yumurta takibine 3 tane yumurtam olmuş 2si 18mm diğeri 20mm cuma günü öğleden sonra iğneyi vurulmamı söyledi 3 gün üst üste ilişki dedi bakalım ne olcak umarım bu ay tutar dua edin sizde ne var ne yok

hadi hayırlısı cnm inş tutar bebeğin bizde bekliyoruz işte

inşallah hayırla olur müjdeli haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…