• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

amin canım yarın arkadaş oturmaya cagırdı herkes hamıle gıtmemek ıcın bahne arıyorum hepsı hamılelektn konusuyor sınırlerım bozuluyor
olsun canm git kendini öyle şartlama bende ilk başta öyleydm ama şmdi gidiyorum çoluk çocuk hamile hep beraber oturuyoruz ama bebek istediğimizi syledm bu durumun üstüne gt çnkü gitmezsen o seni rahatsz eder unutma hç bi sorunumuz yok ve sırası geldiğinde bzde olucaz

canım röntegen teknıkerıyım kadın dogum hastanesınde calışoyorum ama bızım hastnedekıler bıle baştan savma yapıyor şişi özele gıfdıyordum işte doktorum gıdyor şimdi orda başka bı doktor önerdı ona gelın bn sızden bahsederım dedı bakalım busefer ona gtcem begenmezsem bı doktor daha duydum onu denıycem bıde
dene canm kaybediceğin bşey yok hangisinden memnun kalırsan ona devam edersn burda hemen hemen herkes aynı doktorda doğum yapıyo ben gtmştm hç memnun kalmamıştım kmsenn beğenmediğini ben beğenmştm kişiye göre değişiyo yani

evet haklısın bende zaten gıttıgım yerde sorulunca dıyorum ıstıyoruz ne zaman kısmetse artık dıye kaynanam ve eşımın babannesı fln var onlar sureklı soruyor bu yuzden memelkete gıdesım gelmıyor

dene canm kaybediceğin bşey yok hangisinden memnun kalırsan ona devam edersn burda hemen hemen herkes aynı doktorda doğum yapıyo ben gtmştm hç memnun kalmamıştım kmsenn beğenmediğini ben beğenmştm kişiye göre değişiyo yani
aynen öle artık bnde öyle yapacagım

evet haklısın bende zaten gıttıgım yerde sorulunca dıyorum ıstıyoruz ne zaman kısmetse artık dıye kaynanam ve eşımın babannesı fln var onlar sureklı soruyor bu yuzden memelkete gıdesım gelmıyor
bn ailemde hrkese syledm cnm esimn ailesnde kmse blmiyo k. validm bliyo ama sormuyo hç kndikilerimede ilaç kullnmm grektgni yumurtalrmn büyümdiğini syledm o kdr

Kimseyi kafaya takma tatlim niye takiyosun bukadar gitmemek icin bahane arama git konus sohbet et niye kaciosun gun gelicek sende hamile kalicaksin uzulme

Ben ankara canim 3 yillik evliyim 4 ay önce klomen kullandim ve hamile kaldim fakat malesef bebegimin 3 aylıkken kalbi durdu ama umutlarimi tuketmedim aynenn devamm

Back
X