- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
- Konu Sahibi susgun peri
-
- #1.601
bozma morelini tatlısım beraber bekliyoruz yanlız diğilsin ki cnm bnmcok morelm bozk ama cnm ya ocaga kldık şimdi
Gercekten canmGercektenmiiiiiiiiiiiiii
Oyyyy canim benim cok üzüldüm inan cok umutluydumGercekten canm
amin cnm sen 4 kilo almışsın bn 10 kilo aldım cnm stress yapma cnm dahada gecikir cnm
aaa surat asmk üzülmek yokk oluckk bebişş
inşallah allah her isteyene hayırlısıyla bebek nasib eder inşallah . eşim karnımı seviyo hamileymişim gibi çok istiyo dayanamıyorum bazen ağlıyorum .aaa surat asmk üzülmek yokk oluckk bebişş
inşş cnm bnm bnm eşimde çok yar onu gerçkten çok zorrinşallah allah her isteyene hayırlısıyla bebek nasib eder inşallah . eşim karnımı seviyo hamileymişim gibi çok istiyo dayanamıyorum bazen ağlıyorum .
hayırlısı olsun herşeyin elbet vardır bi zamanı . kaç yaşındasın ?inşş cnm bnm bnm eşimde çok yar onu gerçkten çok zorr
bebeğin varmıydı profilinde bebek resmi var da hatırlayamadım geçen yazışmalarımızda bir üye 2. bebek için uğrşıyorum dmeişti sen miydn başkasımıydı hatırlayamadminşş cnm bnm bnm eşimde çok yar onu gerçkten çok zorr
Slm cnmslm kızlarrr
inş canmOyyyy canim benim cok üzüldüm inan cok umutluydumneyse moral bozmak yok bidaki ay siraya gircez mujdeli haber vermek icin
Ama senin moralin bozuk gibiinş canm
Ama senin moralin bozuk gibiinş canm
yok be canm kür araştırıyom bebek için ama bi durgunum yaniAma senin moralin bozuk gibi
Canim incir yada sogani onerirmisin ben bu adette basliyim birine diorumyok be canm kür araştırıyom bebek için ama bi durgunum yani
inciri ben denedim canm bana fayda etmedi ama adetlerimi düzenledi soğanıda yaptım o hç fayda etmediCanim incir yada sogani onerirmisin ben bu adette basliyim birine diorum
bak buldum bi, taneCanim incir yada sogani onerirmisin ben bu adette basliyim birine diorum
inciri ben denedim canm bana fayda etmedi ama adetlerimi düzenledi soğanıda yaptım o hç fayda etmediacaba hiç mi bşey yapmasam dyorum akışına bıraksam yoksa yapıyım mı bilemedm
Canim kur cok ama iste hangisi yararli bilemiyoruxbak buldum bi, tane
25 gr üzerlik tohumu
25 grısırgan tohumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?