polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

bende bugn zannettm ya bekliyorum sni:)boşuna beklemişim meğer:)
:) yok cnm daha var ama korku başladı bnde bu arada kasıklarımda bir ağrı var anlamadım gitti dün geceden beri acaba yumurtamı gelişiyo die düşündüm ama bilemedim ki

ay ewt canm öbürü bi aydan bişey olmaz yne klomen dye tersledi beni uyuz oldm bende başkasına gttm sn klomen kullanırken kaç defa yumurta takibine çağırmıştı canm doktorun
Adetin 5.gunu basladim bn cnm klomene bittiktek sonra bikere gitmistim yumurta var demisti sonra 5gun sonra falan tekrar gittim catlamis demisti bidada gitmedim

:) yok cnm daha var ama korku başladı bnde bu arada kasıklarımda bir ağrı var anlamadım gitti dün geceden beri acaba yumurtamı gelişiyo die düşündüm ama bilemedim ki
Rahim filmi hic korkulacak birsey degil tatlim bnde girdim gikim bile cikmadi valla sadece bi ilac sıkıyolar eger tuplerin aciksa biraz agrin oluo okadar bn dua etmistim agrim olsun die yoksa agrin olmassa kapali oluo zaten gupler

Adetin 5.gunu basladim bn cnm klomene bittiktek sonra bikere gitmistim yumurta var demisti sonra 5gun sonra falan tekrar gittim catlamis demisti bidada gitmedim
hımm bnde gçn ay 5.gun başladm ilaca 7.gn gttm yumurta vr dedi çtltma iğnesı vrdı salı gtmştm cuma vurdr dedi o kdr bdha gtmedm bu doktor 3. gnü bşlattı klomene yne gnde 3 defa pazartesi çagrdı yani 7.gün 5 gün çağırıcm dedi ve öyle iğneyi bn vurcm dedi sonrada tuttumu dye bkcam dedi umutlandm yani inş:)

Rahim filmi hic korkulacak birsey degil tatlim bnde girdim gikim bile cikmadi valla sadece bi ilac sıkıyolar eger tuplerin aciksa biraz agrin oluo okadar bn dua etmistim agrim olsun die yoksa agrin olmassa kapali oluo zaten gupler
inş cnm bnm güzel gçer bakalım ne olcak sende sonuç neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…