- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
- Konu Sahibi susgun peri
-
- #1.781
nsılsın cnmslm :)
nerdesın kız dedm ne oldu merak ettm vallageldim bitnm
bekliorum cnm işte ddiğim gibi rahim filmini bekliorumayy bende seni bekliyodum canm ne oldu haberler iyimi
daha çekilmedn mi sonucumu bekliyon acıdımı ne oldubekliorum cnm işte ddiğim gibi rahim filmini bekliorum
oyy cnm bnm misafirim geldi bakamadım siteyenerdesın kız dedm ne oldu merak ettm valla
yokk hayatım daha adetten sonraa çekilcm çokk var dahadaha çekilmedn mi sonucumu bekliyon acıdımı ne oldu
helal olsn valla bide o halde misafrmiş ağırladınoyy cnm bnm misafirim geldi bakamadım siteye
bende bugn zannettm ya bekliyorum sni:)boşuna beklemişim meğer:)yokk hayatım daha adetten sonraa çekilcm çokk var daha
:)helal olsn valla bide o halde misafrmiş ağırladın
tamam yüzüme vurma kendime çok güldüm :)yanlış anlamışım ben seni özledmde ondan merak ettm:)
:) yok cnm daha var ama korku başladı bnde bu arada kasıklarımda bir ağrı var anlamadım gitti dün geceden beri acaba yumurtamı gelişiyo die düşündüm ama bilemedim kibende bugn zannettm ya bekliyorum sni:)boşuna beklemişim meğer:)
yokk cnm nie vuruyım bende seni özledim tatlısımtamam yüzüme vurma kendime çok güldüm :)yanlış anlamışım ben seni özledmde ondan merak ettm:)
canm valla stres yapma ya ama hasta nasıl yumurta oluşcak:) yok cnm daha var ama korku başladı bnde bu arada kasıklarımda bir ağrı var anlamadım gitti dün geceden beri acaba yumurtamı gelişiyo die düşündüm ama bilemedim ki
cnm daha adet olmadım ama 13 üncü gün bugun bitelicanm valla stres yapma ya ama hasta nasıl yumurta oluşcak
olablr cnm her an yumurtluyo olablrsn pkolu olduğumuz için keşke ovulasyn alsaydn en azndan rahatlardncnm daha adet olmadım ama 13 üncü gün bugun biteli
Adetin 5.gunu basladim bn cnm klomene bittiktek sonra bikere gitmistim yumurta var demisti sonra 5gun sonra falan tekrar gittim catlamis demisti bidada gitmedimay ewt canm öbürü bi aydan bişey olmaz yne klomen dye tersledi beni uyuz oldm bende başkasına gttm sn klomen kullanırken kaç defa yumurta takibine çağırmıştı canm doktorun
Rahim filmi hic korkulacak birsey degil tatlim bnde girdim gikim bile cikmadi valla:) yok cnm daha var ama korku başladı bnde bu arada kasıklarımda bir ağrı var anlamadım gitti dün geceden beri acaba yumurtamı gelişiyo die düşündüm ama bilemedim ki
hımm bnde gçn ay 5.gun başladm ilaca 7.gn gttm yumurta vr dedi çtltma iğnesı vrdı salı gtmştm cuma vurdr dedi o kdr bdha gtmedm bu doktor 3. gnü bşlattı klomene yne gnde 3 defa pazartesi çagrdı yani 7.gün 5 gün çağırıcm dedi ve öyle iğneyi bn vurcm dedi sonrada tuttumu dye bkcam dedi umutlandm yani inş:)Adetin 5.gunu basladim bn cnm klomene bittiktek sonra bikere gitmistim yumurta var demisti sonra 5gun sonra falan tekrar gittim catlamis demisti bidada gitmedim
var cnm testim biraz daha saat geçsinde ypıyımolablr cnm her an yumurtluyo olablrsn pkolu olduğumuz için keşke ovulasyn alsaydn en azndan rahatlardn
inş cnm bnm güzel gçer bakalım ne olcak sende sonuç neydiRahim filmi hic korkulacak birsey degil tatlim bnde girdim gikim bile cikmadi vallasadece bi ilac sıkıyolar eger tuplerin aciksa biraz agrin oluo okadar bn dua etmistim agrim olsun die yoksa agrin olmassa kapali oluo zaten gupler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?