- 13 Aralık 2014
- 1.604
- 508
- 148
- Konu Sahibi susgun peri
-
- #1.901
canım incir kürü yumurta çatlatmaya yardımcı ama düzenli kullanmak lazım bana çok şerbet gibi geldi içemedim meselaBide arkadas syledi dun sabahalri incir kaynatip iciyorum.bugun basladm.yani 7 yildr cocugu olmayan birisi denemis olms ama sıkintisi neymis onu bilmiyorum
SLM CANIM görüşemedik bugün denk gelemiyoruz bir türlü ters bi durum yok demi bende birazdan çıkcam yarın gelirim artık iyi akşamlar şimdidenslm kızlar
Yok cnm yatili misafirim var pek giremiyorum cnmSLM CANIM görüşemedik bugün denk gelemiyoruz bir türlü ters bi durum yok demi bende birazdan çıkcam yarın gelirim artık iyi akşamlar şimdiden
Yok cnm bnm herkez beklemedecanlar yazamadim nasilsiniz varmi gelismeler
Gunydin cnm ara bir doktora sor Cnm bakalim nedyckGunaydin kizlar, dk ilacim biteli 4 gün oldu ben hala adet gornedim . normalde 3 gün sonra tekrar başlamam lazim ilaca.. Adet gelmiyor ama.. Yaz insallah yilbasiya kalmam diyorum ama..
Gunydin cnm ara bir doktora sor Cnm bakalim nedyck
Yani cnmöğleden sonra arıyım o zaman. normal değil diğil mi
Bugun islerin yoğunluğundan arayamadim durum yarin insallah aricam. Bu arada göğüslerim agriyor, belim de agri var ama..[/QUOTE]E="susgun peri, post: 38474401, member: 635393"]Yani cnm
günaydın canımgunaydın cnlarım
nasılsın cnm ne var ne yok görüşemdik misafirim vardı anca girebildimgünaydın canım
olsun canım geçen okudum misafirin olduğunu cvp yazamadım bende :) iyiyim nolsun iş güç devam sen nasılsınnasılsın cnm ne var ne yok görüşemdik misafirim vardı anca girebildim
bnde iyim npyım cnm adet olmayı bekliorum işteolsun canım geçen okudum misafirin olduğunu cvp yazamadım bende :) iyiyim nolsun iş güç devam sen nasılsın
çok varmı gününe geçtimi yoksa?bnde iyim npyım cnm adet olmayı bekliorum işte
var cnm dahaçok varmı gününe geçtimi yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?