• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

DİYET LİSTEMİZ - 1 AYDA 9 KİLO

SABAH : 1dilim çavdar veya kepek ekmemeği , 3 parmak kalındığında beyaz peynir, domates, salatalık,sivri biber. Gün aşırı katı yumurta.

ARA ÖĞÜN : 1 adet elma veya mandalina

ÖĞLE : 4-5 kaşık sebze yemeği salata az tuzlu az yağlı ve yoğurt 3-4 yemek kaşığı kadar

ARA ÖĞÜN : eti form ürünlerinden herhangi biri ve yanında yoğurt

AKŞAM : 4-5 kaşık sebze veya herhangi bir baklagil yemeği yanında yine yoğurt ve 1 dilim kepek veya çavdar ekmeği

NOT : Akşam yemeğini mutlaka saat 7,30 a kadar bitirmek gerekir. yatmadan önce bitki çayı içilebilir. gece acıkma olursa domates,salatalık peynir yenebilir. mutlaka günde en az 35 dakika yürüyüş günde en az 1 litre su tüketmek gerekir

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTMEK İSTERİM BU BİR ZAYIFLAMA YARIŞMASI DEĞİL SONUÇTA BİZ RAHATSIZ BAYANLARIZ VE KENDİMİZİ YORMADAN FAZLA ZORLAMADAN HEP BİRLİKTE ZAYIFLAYACAĞIZ YENİ YILA YENİLENMİŞ OLARAK GİRECEĞİZ RABBİM İZİN VERİRSE...
:KK31: DİYETE BAŞLAMA TARİHİ : 01 / 12 / 2014 :nazar:

KATILANLARIN ADI

1-) susgun peri : 80 kg
2-)bril : 95 kg

listemizi paylaştım cnm
ayy diyetiniz çok güzelmiş uyulanabilir aslında canım ama benim öğle yemeğini düzenlemem gerekir çünkü iş yerinde oldukça yağlı ve işçilere göre bol kalorili hazırlandığı için öğleni nasıl yapsak

85 kiloyum canım 168 boyundayım basenlerim arşa uzanıyor artık

artık pilav ve tatlıyı yemeyim bari zayıflamak için boğazımıza dur diyecez biraz

DİYET LİSTEMİZ - 1 AYDA 9 KİLO

SABAH : 1dilim çavdar veya kepek ekmemeği , 3 parmak kalındığında beyaz peynir, domates, salatalık,sivri biber. Gün aşırı katı yumurta.

ARA ÖĞÜN : 1 adet elma veya mandalina

ÖĞLE : 4-5 kaşık sebze yemeği salata az tuzlu az yağlı ve yoğurt 3-4 yemek kaşığı kadar

ARA ÖĞÜN : eti form ürünlerinden herhangi biri ve yanında yoğurt

AKŞAM : 4-5 kaşık sebze veya herhangi bir baklagil yemeği yanında yine yoğurt ve 1 dilim kepek veya çavdar ekmeği

NOT : Akşam yemeğini mutlaka saat 7,30 a kadar bitirmek gerekir. yatmadan önce bitki çayı içilebilir. gece acıkma olursa domates,salatalık peynir yenebilir. mutlaka günde en az 35 dakika yürüyüş günde en az 1 litre su tüketmek gerekir

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTMEK İSTERİM BU BİR ZAYIFLAMA YARIŞMASI DEĞİL SONUÇTA BİZ RAHATSIZ BAYANLARIZ VE KENDİMİZİ YORMADAN FAZLA ZORLAMADAN HEP BİRLİKTE ZAYIFLAYACAĞIZ YENİ YILA YENİLENMİŞ OLARAK GİRECEĞİZ RABBİM İZİN VERİRSE...
:KK31: DİYETE BAŞLAMA TARİHİ : 01 / 12 / 2014 :nazar:

KATILANLARIN ADI

1-) susgun peri : 80 kg
2-) bril : 95 kg
3-)zmfaze : 85 kg

slm kızlar ovulasyon testi yaptım bu 4. test diğerleri hep silik çıkmıştı bugün yaptığımda sadce negatif çıktı ikinci silik çıkan çizgi yok sadece negatif anlamadım gittti lütfen yardım edin

Hanımlar bu ovulasyon testi pkolular da işe yarıyo mu bizim lh hep yüksek zaten ?
evet cnm yarıyo[/QUOTE]

merhaba arkadaşlar bende pko luyum bu ay ovulasyon testi kullandım ama işe yaramadı 2.çizgi hep var hep pozitif sanırım pko lularda doğru sonuç vermiyor.

evet cnm yarıyo

merhaba arkadaşlar bende pko luyum bu ay ovulasyon testi kullandım ama işe yaramadı 2.çizgi hep var hep pozitif sanırım pko lularda doğru sonuç vermiyor.[/QUOTE]
cnm bndede silik çıktı 3 gün 4. günde yani bu gün hiç bişi çıkmadı sadece negatif cnm anlamadım gitti

merhaba arkadaşlar bende pko luyum bu ay ovulasyon testi kullandım ama işe yaramadı 2.çizgi hep var hep pozitif sanırım pko lularda doğru sonuç vermiyor.[/QUOTE]

cnm bndede silik çıktı 3 gün 4. günde yani bu gün hiç bişi çıkmadı sadece negatif cnm anlamadım gitti

slm kızlar ovulasyon testi yaptım bu 4. test diğerleri hep silik çıkmıştı bugün yaptığımda sadce negatif çıktı ikinci silik çıkan çizgi yok sadece negatif anlamadım gittti lütfen yardım edin

sanırım biz pko lularda doğru sonuç vermiyor benimde hep pozitif :KK43:

merhaba arkadaşlar bende pko luyum bu ay ovulasyon testi kullandım ama işe yaramadı 2.çizgi hep var hep pozitif sanırım pko lularda doğru sonuç vermiyor.

cnm bndede silik çıktı 3 gün 4. günde yani bu gün hiç bişi çıkmadı sadece negatif cnm anlamadım gitti[/QUOTE]

bende anlamadım canım ilk test bozuk dedim ama okudum bizlerde doğru sonuç vermeyebilirmiş

canım benm bende işte tam bugün çatlıyo olabilir yumurtalarn çnkü çizgi silikleşince diye bliyorum ben

Back
X