- 8 Şubat 2015
- 73
- 24
- 18
- Konu Sahibi susgun peri
- #2.041
canım senin doktorlar zaten bi dünya kafanı karıştırmış şuyun var diyen olmamış o kötü olmuş ben kendimden örnek vereyim adet düzensizliğim başlamıştı bnm onun için doktora gittim oda benden şeker yüklemesi ve hormon tahlili istedi orda pco olduğum ortaya çıktı 5 ay falan ilaç tedavisi gördüm daha sonra akışına bıraktım o arada bitkisel kür falan uyguladım öylelikle hamile kaldım.Bu arada pco bende başlangıç aşamasındaydı erkeklik hormonu baskın geliyo öyle bi durumda adet olamıyosun yada tüylenme sorunları oluyo göbek bölgesinde kilo oluyo bunlar gözle görülebilen şeyler tabi herkeste görülcek diye bi kaide yok ama senin ilgili ve işinin ehli bi doktora ihtiyacın var
Öncelikle Rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Aynen öyle canım. Kafam allak bullak. En son gittiğim doktorum daha sıcak ve ilgili. Umarım hep öyle kalır. Ben her ay adet görüyorum ve kilom 45 yani kilolu değilim. Yalnız dediğin yerlerde bende hafif küçük kıllar var. Acaba bende de erkeklik hormonu mu yüksek. Neye bakarak anlaşılıyor. Şeker yüklemesi nasıl oluyor. Bende geçen ay soğan kuru yaptım bana tavsiye edeceğin başka kur var mı. Bi de ilacı ne için kullandın?