- 27 Mart 2020
- 479
- 465
- 53
- 27
- Konu Sahibi Birumutiste
-
benim bir aşılama bir tüp bebek maalesef başarısız oldu siz inşaallah güzel sonuç alırsınızMerhaba arkadaşlar pkos var bende ve bugün transferimin 13. Günü cuma günü test yapıcam. Kaçıncı denemenizde pozitif sonuç aldınız belirtileriniz nelerdi?
İnşallah teşekkür ederim. Hayırlısı olsunbenim bir aşılama bir tüp bebek maalesef başarısız oldu siz inşaallah güzel sonuç alırsınız
Ban umut oldunuz peki çift embriyo muydu benim tek malesef ve büyük korkularım var. Bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun darısıda başıma olsun inşallhBenim pkos var
6 ay klomen kullandım
Aşılama oldum negatif sonuç aldım
Doktorum tüp bebek tavsiye etti ve tüp bebekte yumurta zarımında çok kalın oldugu ve spermin normal yolla geçmesinin imkansız oldugunu söyledi
Ve 1. Tüp bebekte ikiz bebişlerime hamileyim çok şükür
Çok güzel hayırlı uğurlu olsun darısı başıma inşallh. Benimde geçmeyen göğüs ağrılarım var ama aman aman değil öyle. Bakalım inşllah tutunmuştur.ilk denemede kaldım 1.kalite 3.gün embriyosu taze transfer oldum 8.gün testte silik çıktı kanda 32.5 idi. 8.gün göğüs sızlamaları başlamıştı daha sonra kasık ağrıları oldu birkaç gün.
Canım yine ben topiğime cevap verdiğin için teşekkür ederim. Çok geçmiş olsun umarım ikincisi sıkı sıkı tutunur sanaBasarisiz 3 asilamam ve klomen tedavim var.Bu ay tup bebekte ilk transferim oldu malesef bu surecte agir bir enfeksiyon gecirdik progestan ignesinden dolayi tutunmanin enfeksiyondan dolayi basarisiz oldugu soylendi.2.transferimi olucam insAllah bayram sonuna Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sen pozitif dusun pozitof olsun Rabbim sevindirsin canim benim insAllah duam tum anne olmak isteyip bu yolda cabalayanlarla beraberCanım yine ben topiğime cevap verdiğin için teşekkür ederim. Çok geçmiş olsun umarım ikincisi sıkı sıkı tutunur sana
Evet cift embriyo canımBan umut oldunuz peki çift embriyo muydu benim tek malesef ve büyük korkularım var. Bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun darısıda başıma olsun inşallh
Bişey sorabilir miyim. Benim şuan kasık ağrılarım ve bel ağrım var sizde de oldu mu bel ağrısı?ilk denemede kaldım 1.kalite 3.gün embriyosu taze transfer oldum 8.gün testte silik çıktı kanda 32.5 idi. 8.gün göğüs sızlamaları başlamıştı daha sonra kasık ağrıları oldu birkaç gün.
Böyle soruyorum ama sizde de kasık ağrısı ve bel ağrısı oldumu 13. Günüm bugün ama şuan bel ağrım var kasık ağrım da var. Normalde ben adet olacağım zaman ağrı çekmem pek. Sadece bel ağrım olur korktum şuan bayailk denemede kaldım 1.kalite 3.gün embriyosu taze transfer oldum 8.gün testte silik çıktı kanda 32.5 idi. 8.gün göğüs sızlamaları başlamıştı daha sonra kasık ağrıları oldu birkaç gün.
benim bel ağrım olmamıştı test yapsanız çoktan sonuç belli olur aslındaBöyle soruyorum ama sizde de kasık ağrısı ve bel ağrısı oldumu 13. Günüm bugün ama şuan bel ağrım var kasık ağrım da var. Normalde ben adet olacağım zaman ağrı çekmem pek. Sadece bel ağrım olur korktum şuan baya
Ne yazıkki idrar testine elim gitmiyo. Kan testinide 15. Günü yapmak zorundaymışım.benim bel ağrım olmamıştı test yapsanız çoktan sonuç belli olur aslında
Canim naptin test verdin miNe yazıkki idrar testine elim gitmiyo. Kan testinide 15. Günü yapmak zorundaymışım.
Canım verdim çok şükür hamileyim. Zaten biliyosun pkoluların tüp bebekte hamile kalma oranı %70. Ama beklimiyodum. Bu arada aklında bulunsun intralipit diye bir serum var. Embriyonun anne karnına sağlıklı şekilde yerleşmesini ve bölünmesini sağlıyo. Ben onu kullandım. Bide ayın 5 inde kullanıcam sonrada kalp atışını duyduğumuzda. Tek kullanımı 600 TL ydi. Seninde aklımda bulunsun olur mu. Çok faydalı.Canim naptin test verdin mi
Saglikla kucagina al gozunuz aydin darisi bizlere insAllah cok tesekkur ederim dikkate alicam doktorumada soylicemCanım verdim çok şükür hamileyim. Zaten biliyosun pkoluların tüp bebekte hamile kalma oranı %70. Ama beklimiyodum. Bu arada aklında bulunsun intralipit diye bir serum var. Embriyonun anne karnına sağlıklı şekilde yerleşmesini ve bölünmesini sağlıyo. Ben onu kullandım. Bide ayın 5 inde kullanıcam sonrada kalp atışını duyduğumuzda. Tek kullanımı 600 TL ydi. Seninde aklımda bulunsun olur mu. Çok faydalı.
Rica ederim inşallah en kısa zamanda rabbim bu tarifi edilmez güzel duyguyu sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallahSaglikla kucagina al gozunuz aydin darisi bizlere insAllah cok tesekkur ederim dikkate alicam doktorumada soylicem
Amin canim duandan eksik etme bizleriRica ederim inşallah en kısa zamanda rabbim bu tarifi edilmez güzel duyguyu sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?