Polikistik overi olan arkadaşlar kaçıncı tüp bebek denemesinde hamile kaldınız ve belirtileriniz nelerdi? 💜

Birumutiste

Herşey güzel olacak. 🌸
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
479
465
53
27
Merhaba arkadaşlar pkos var bende ve bugün transferimin 13. Günü cuma günü test yapıcam. Kaçıncı denemenizde pozitif sonuç aldınız belirtileriniz nelerdi?

Benim pkos var
6 ay klomen kullandım
Aşılama oldum negatif sonuç aldım
Doktorum tüp bebek tavsiye etti ve tüp bebekte yumurta zarımında çok kalın oldugu ve spermin normal yolla geçmesinin imkansız oldugunu söyledi
Ve 1. Tüp bebekte ikiz bebişlerime hamileyim çok şükür

ilk denemede kaldım 1.kalite 3.gün embriyosu taze transfer oldum 8.gün testte silik çıktı kanda 32.5 idi. 8.gün göğüs sızlamaları başlamıştı daha sonra kasık ağrıları oldu birkaç gün.

Basarisiz 3 asilamam ve klomen tedavim var.Bu ay tup bebekte ilk transferim oldu malesef bu surecte agir bir enfeksiyon gecirdik progestan ignesinden dolayi tutunmanin enfeksiyondan dolayi basarisiz oldugu soylendi.2.transferimi olucam insAllah bayram sonuna Rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲🤰👶

Benim pkos var
6 ay klomen kullandım
Aşılama oldum negatif sonuç aldım
Doktorum tüp bebek tavsiye etti ve tüp bebekte yumurta zarımında çok kalın oldugu ve spermin normal yolla geçmesinin imkansız oldugunu söyledi
Ve 1. Tüp bebekte ikiz bebişlerime hamileyim çok şükür
Ban umut oldunuz peki çift embriyo muydu benim tek malesef ve büyük korkularım var. Bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun darısıda başıma olsun inşallh 🤲🏻🌸

ilk denemede kaldım 1.kalite 3.gün embriyosu taze transfer oldum 8.gün testte silik çıktı kanda 32.5 idi. 8.gün göğüs sızlamaları başlamıştı daha sonra kasık ağrıları oldu birkaç gün.
Çok güzel hayırlı uğurlu olsun darısı başıma inşallh. Benimde geçmeyen göğüs ağrılarım var ama aman aman değil öyle. Bakalım inşllah tutunmuştur. 🤲🏻

Basarisiz 3 asilamam ve klomen tedavim var.Bu ay tup bebekte ilk transferim oldu malesef bu surecte agir bir enfeksiyon gecirdik progestan ignesinden dolayi tutunmanin enfeksiyondan dolayi basarisiz oldugu soylendi.2.transferimi olucam insAllah bayram sonuna Rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲🤰👶
Canım yine ben topiğime cevap verdiğin için teşekkür ederim. Çok geçmiş olsun umarım ikincisi sıkı sıkı tutunur sana🤲🏻

Bişey sorabilir miyim. Benim şuan kasık ağrılarım ve bel ağrım var sizde de oldu mu bel ağrısı?

Böyle soruyorum ama sizde de kasık ağrısı ve bel ağrısı oldumu 13. Günüm bugün ama şuan bel ağrım var kasık ağrım da var. Normalde ben adet olacağım zaman ağrı çekmem pek. Sadece bel ağrım olur korktum şuan baya

Böyle soruyorum ama sizde de kasık ağrısı ve bel ağrısı oldumu 13. Günüm bugün ama şuan bel ağrım var kasık ağrım da var. Normalde ben adet olacağım zaman ağrı çekmem pek. Sadece bel ağrım olur korktum şuan baya
benim bel ağrım olmamıştı test yapsanız çoktan sonuç belli olur aslında

Canim naptin test verdin mi
Canım verdim çok şükür hamileyim. Zaten biliyosun pkoluların tüp bebekte hamile kalma oranı %70. Ama beklimiyodum. Bu arada aklında bulunsun intralipit diye bir serum var. Embriyonun anne karnına sağlıklı şekilde yerleşmesini ve bölünmesini sağlıyo. Ben onu kullandım. Bide ayın 5 inde kullanıcam sonrada kalp atışını duyduğumuzda. Tek kullanımı 600 TL ydi. Seninde aklımda bulunsun olur mu. Çok faydalı.

Canım verdim çok şükür hamileyim. Zaten biliyosun pkoluların tüp bebekte hamile kalma oranı %70. Ama beklimiyodum. Bu arada aklında bulunsun intralipit diye bir serum var. Embriyonun anne karnına sağlıklı şekilde yerleşmesini ve bölünmesini sağlıyo. Ben onu kullandım. Bide ayın 5 inde kullanıcam sonrada kalp atışını duyduğumuzda. Tek kullanımı 600 TL ydi. Seninde aklımda bulunsun olur mu. Çok faydalı.
Saglikla kucagina al gozunuz aydin darisi bizlere insAllah cok tesekkur ederim dikkate alicam doktorumada soylicem🤲👶🤰

Back
X