- 24 Mayıs 2014
- 1.434
- 761
- 83
- Konu Sahibi gulbeseker_1828
-
bende pcosluyum daha önce yazmıştım sana kendim çok çektiğim için pcoslu kimi görsem yazmak istiyorum umut olurum belki diye kilo önemli canım özellikle göbek çevresi yağlanması yumurtlamayıda etkiliyo bende glifor 1000mg sabah-akşam 4 ay kullandım ve bu arada diyet yaptım aç gezdim desem yeridir boyumuz aynı bende 71 kiloydum 63 e düştüm sonrada hamile kaldım Rabbime şükürler olsun72kiloyum cnm ben cok demi kilom;( 1.65boyum war bilemedin 1.67
Merhaba iyi akşamlar ben de bugün doktora gittim pkoluyum bir haftadır karın ağrısından bir hal oldum sürekli kahverengi akıntım oluyor pko dan dolayı sanırım adetlerim de aşırı düzensiz kanda gebelik testi yaptırdım negatif adet söktürücü yazdı hormon testi yapılacak acaba özel hastanede hormon testi fiyatları hakkında bilginiz var mı ?Ya bugün yaptıda bişey yok dedi gebelik falan ama ondan önce agrım cok olunca persembe gittim persembe aksamı bir lekelenme yasadım bugünde test verdim beta hcg de istemişti gbelik yok dedi lekelenmede kistlerden olabilşr ara ara olacak çünkü polikist over var dedi benim ilk defa lekelenmem oldu ama kafamada takıldı hani olabilirmi diye ayın 11 rini bekleyim barı gecerse adet tarihşm test alıp yaparım yoksada nasip kısmet rabbimim dedigi olur
Aynen banada klomen vericek doktorum 2. Reglimde 5gün gelmemi söyledi nasıl oluyor klomen tedavisi?Bende de var bu pko, ama kist yok. Sadece lh yüksek. Ben bu ay klomenle deneyeceğim nasipse
adetin 5.günü başlanıyor günde 2 defa kullanılıyor. bitince kontrole gidiliyor. bende işe yaramadı malesefAynen banada klomen vericek doktorum 2. Reglimde 5gün gelmemi söyledi nasıl oluyor klomen tedavisi?
Hadi yaa anlıyorum peki nasıl uygulama yapılıyoradetin 5.günü başlanıyor günde 2 defa kullanılıyor. bitince kontrole gidiliyor. bende işe yaramadı malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?