Polikistik overi olup hamile kalmak için çırpınan arkadaşlar gelin dertleşelim

merhaba arkadaşlar. bende de polikistikover var ve prolaktin hormonum 59 çıkmıştı doktor çocuk yapmakta zorlanabilirsin dedi.açıkçası psikolojim biraz bozuldu bu duruma. ayrıca 1 bucuk ay boyunca her hafta kanamam oldu.şuan yüksekova da görev yaptığım için gittiğim doktorlar beni tatmin edici şeyler söylemedi.Çocuk istiyorum ama psikolojim berbat durumda. benim için öneriniz ve ya rahatlatmak için söyleyeceklerinizi duymak isterim:(

Sanırım bu süreçte hayatında küçük de olsa değişiklikler yapmak önemli. Ben öyle yaptım naçizane tavsiyemdir .. Mesela eve kedi aldım:27: acayip stresimi aldı çok eğlendiriyo.. Tabii doktor da çok önemli. İnanır mısın bundan üç ay önce gittiğim Dr hormon sonuçlarıma göre kesinlikle hamile kalamayacağımı 6ay doğ. kon. kullanmam gerektiğini ve hatta düzelmezsem bialtı ay daha kullanmam gerekeceğini söyledi ve poliklinikten ağlayarak çıktım. Bir hafta sonra gittiğim Şimdiki Dr um ise kendisinin de pko lu olduğunu ve iki çocuğu olduğunu çok takmamam gerektiğini söyledi. Lütfen kötü düşünme inancını yitirme Rabbimden samimi bir şekilde hayırlısını istemeye devam et. Mucizen umarım en yakın zamanda gelir. Rabbim sana ve tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin:34: mutlu ol iyi bak kendine ...:16:

tavsiyelerinde haklisin dediğin gb umarim bekleyen herkesin mucizesi gelir en kisa zamanda..

Back