Polikistik overla gebe olan

Teşekkürler aynen yanlış doktor yanlış secim

Adet olamiyorum diye doktorum duphaston verdi 4 gün kullan dedi kullandim 3 gün oldu hala regl olamadim olsam da hem ovulasyon testlerine başlasam diye bekliyorum

Adet olamiyorum diye doktorum duphaston verdi 4 gün kullan dedi kullandim 3 gün oldu hala regl olamadim olsam da hem ovulasyon testlerine başlasam diye bekliyorum adet bitiminden 2 gün sonra hem onerdiginiz çayı hemde ovulasyon tetsine başlarim hakkimda hayırlısı

Olursun inşallah anca etki eder adetini sökmek için kiraz sapı çayı falan da içebilirsin

Polikistik over sendromu olup hamile kalan varmı. Hamile kalmak için herhangi bişey kullandiniz mi vitamin veya takviye yada başka bir

Polikistik over sendromu olup hamile kalan varmı. Hamile kalmak için herhangi bişey kullandiniz mi vitamin veya takviye yada başka bir sey
Benimde var. Adetimden sonra soğan suyu içtim ve buharına oturdum bi kaç gün bide yumurtlama döneminde hamama gittim sicak banyoda oturdum. Ve bunların dışında düşünmemeye başladım her an hamilemiyim diye düşünmedim hamama gittiğim ay hamile kaldım.

Bana özelden yazar mısınız gerçekten konuşmaya ihtiyacım var aynı durumdayım ve çocuk sahibi olamıyorum belki sizinle konuşmak beni biraz rahatlatır lütfen bu yorumu görürseniz bana yazar mısınız Allah rızası için

Polikistik over sendromu olup hamile kalan varmı. Hamile kalmak için herhangi bişey kullandiniz mi vitamin veya takviye yada başka bir sey
Merhaba bende pkosluyum buna bağlı insülin direnci gelişmiş ve bu gebeliğin engelliyor Doktorum matofin verdi 4 ay kullandım ve kılo vermemıde sağladı ve d vıt , b 12 ve ve folik asit kullandım aralıkta adet 3 cü günü gittim ve pkosta klomen olmaz bızım istediğimiz sadece sağlıklı bır yumurta dedı ve femera verdı 5 gün kullandım ve folikül takıbı yaptık sonra aralık sonu bı idrar enfeksıyonu geçirdim hastaneye gittim tedavi oldum bazen döllenme olunca idrar enfeksiyonu olabılıyormuş o gün test negatifti tam umudum bitmiştiki ayın 4 unde hayırlı haberı aldık tabı suan bı düşük tehlikem var progesteron iğne ve fitiller kullanıyorum duanızı esırgemeyın darısı isteyen tümm herkese nasıb olsunn arkadaslar dr tercihi çok önemli dualarım sizlerle sizlerde duanızı esirgemeyin benden

Ya düşünmeyin diyorlar ben beceremiyorum düşünmemeyi beceremediğim içinde çok üzülüyorum amin rabbim hayırlısını versin çok sıkıldım çünkü her ay tek çizgili testlerden
Ben test yapmayı bıraktım insanın elinde değil düşünmemesi. Rabb'im isteyen herkese versin inşallah

Benimde doğuştan polikistik over vardı gittiğim her doktor çocuğun tüp bebek dışında olmaz dedi zaten düzensiz olan adet döngüm iki kere covide yakalanınca tamamen bozuldu senede iki kere falan oluyodum bi kaç kişiye danıştıktan sonra mor soğan kaynatıp suyunu içiyodum her akşam uyumadan önce sabahlarıda aç karna bir bardak sütün içine bir kuru incir katıp kaynatıp içiyodum inciride yiyodum iki ay adetim düzene girdi sonra yine bozuldu (hamileymişim haberim yok ) ben tabi her zamanki gibi kistlerimden dolayı olmuyorum diyorum bi gün gribim diye hastaneye gittim test yaptılar tabi bende hiç kesin yine negatiftir diye kafaya bile takmıyorum içeri girdiğimde doktor bana hamilesin dediğin de bayılmışım heyecandan inanmazsın 4 aylık hamileymişim hemde yani demek istediğim kafana takma canım eşinde arkandaysa baskı yapmıyosa hiç acele etme herşey gününü ve zamanını bekler

Evet ben . Glifor, eksik vitaminler zayıflama vs denedim bi süre olmadı en son rahim filmine karar verdim. Ağrılı geçti. Doktorumda inostrol verdi aynı zamanda gliforada devam ettim ovülasyon testiyle takip yaptım zaten o ayda gebe kaldım çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Gliforu gebe kaldıktan sonra bıraktınızmı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…