cnm bende geçenlerde doktora gitiim ve pkoluyum 2 senedir 9 aylık evliyim.doktor hemen korunmayı bırak dedi..sen artık pkonun uzmanı olmuşsun sana sormak istediğim glukofeni kendin mi kullanmaya başladın doktormu önerdi..bana folik asit verdi..hamile kalmayı düşündüğünden 3 ay önce başla dedi.yani hemen :) bi de glukofeni ne zamndan itibaren kullandın..hangi doktora gittin..inş. sağ salim bebişleri kucağına alırsın..allah inşallah bizede nasip eder amin :))bu arada PKoslularda ilk 3 ayda dusuk orani yuzde 65. Ama ilk 3 ayda gunde iki kere glukofen 850 mg kullanirlarsa dusuk orani yuzde 8 e dusuyor. Bu ilac 50 yildir hamileler tarafindan kullaniyor ve hicbir zarari yok bebise. Ben hem ogluma hamileyken hem de simdi ikiz kizlarima hamileyken hamilelik boyunca kullandim. Ama sadece konunun uzmani doktorlar bilir bunu. ben Amerika'da 3 yil boyunca en iyi universitelerde arastirmaci olarak calistigim icin ve ben de pkos oldugum icin ogrendim ve uyguladim. yuzde 65 dusuk icin cok yuksek bir oran yazik gunah zaten zor hamile kaliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?