arkadaşlar en yeni benim sanırım.bende pco hastasıyım.veeeee 2gün önce hamile olduğumu öğrendimm:) çok şükürrr.sakın kafanıza takmayın.ALLAHIN SADECE OLO DEMESı YETERRR.SıZ BOL BOL DUA EDıN.ALLAH BÜYÜKTÜRRR.ALLAH HEPıNıZE NASıP ETSıN ıNŞALLAHHH
bebek sahibi olmayı istedikten yaklaşık 2.5 sene sonra ve tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım aşılama ve yumurta takibi yöntemleri işe yaramadı 2. tüp bebek denememde hamile kaldım
Cananisa hiç üzülme canım bende PKO'luyum ve tedavisiz 4 ayda kendiliğinden hamile kaldım ha bu herkesin tedavisiz kalacağı anlamına gelir mi herkesin hastalık durumu aynı mıdır onu bilemem ama bu hastalıkta korkulacak hiçbişey yok bence sakın kendini üzme stres yapma doktora git o seni yönlendirir zaten bide soğan kürünü falan öneriyorlar ben deneyemedim ama sen dene bence faydasını gören çok inşallah en kısa zamanda hamile olduğun haberini alırsın
bende 28 yasindayim 13 yasimdan beri duzensiz adet gordum ve pko oldugumu 17 yasinda ogrendim 3 yildir evliyim ve tedavi goruyorum cocuk icin sonuc alamadim bi turlu taki dr.um glifor verinceye kadar 4 ay glifor kullandim onunla beraber bir bucuk ay inofolic kullandim su an cok sukur hamileyim Rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar versin
canım sanırım mesajın bana çok teşekkür ederim amin inşallah hepinize nasip olur bu güzel duygu ben hiçbişey yapmadım kendiliğinden hamile kaldım çok şükür
Cananisa hiç üzülme canım bende PKO'luyum ve tedavisiz 4 ayda kendiliğinden hamile kaldım ha bu herkesin tedavisiz kalacağı anlamına gelir mi herkesin hastalık durumu aynı mıdır onu bilemem ama bu hastalıkta korkulacak hiçbişey yok bence sakın kendini üzme stres yapma doktora git o seni yönlendirir zaten bide soğan kürünü falan öneriyorlar ben deneyemedim ama sen dene bence faydasını gören çok inşallah en kısa zamanda hamile olduğun haberini alırsın
Arkadaslar diger basliklarda da cok okudum
Sogan kuruyle 8 yildir pko yuzunden hamile kalamayan bi arkadas sogan kurunden sonra hamile kalmis
Gercekten mucize gibi bisey
merhaba arkadaşlar,
ben de 13 yaşımdan beri prolaktin hormonu sorunu yaşıyorum ve bu yuzden beynimde kist çıkmıştı ilaçla erittik sonra da yumurtalıklarda başladı polikistik over sendromu var bende. ilaç alsam da geçmez yani hayat boyu çekicem ama artık sıkıntı yaratmıyor. zamanında baya ilaç kullandım endokrinoloji bolumunun hocalarını artık tek tek tanır olmuştuk annemle :) şimdi 28 yaşındayım ve 4aylık hamileyim. nasıl olsa hamile kalamam diye korunmamıştım. eşime de evlenmeden önce anlatmıştım bu durumu belki çocugum olmaz demiştim, sen daha önemlisin demişti o gunden sonra bi baska sevdim eşimi zaten neyse 4-5 ay sonra hamile oldugumu ogrendim ve hatta inanmadım başta :)) şimdi bikaç sorun oldu kanama filan ama Allahım nasip ederse sağ salim elime alıcam inşallah.
canım ben hemen hamile kaldığım için o kısımlara bakılmadıki kist var dediler 2 ay sonra hamile kaldım zaten heralde açıktırki hamile kaldım öyle düşünüyorum