- Konu Sahibi susgun peri
İyi diyelim iyi olsun canim.nasılsın cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi diyelim iyi olsun canim.nasılsın cnm
sen nasilsinİyi diyelim iyi olsun canim.
sen nasilsin
kizlar bisi sorcam yaa..progestani birakali 2. gunum ve bugun pembemsi akintim geldi ve gelio..normalmi anlamadim..adet donemimede gircem...noluo bole anlamadim hic bole olmazdim
Bende pko yum anlamadğm şeyler oluyor yardm edn tarlusal adnda hap verdler onunla adt göremedm duphatson kullandm 2 gün oldu ilac biteli. 2 damla kanamam oldu şmdide kahverengi akıntm oluyor böyle olan varmı
Canim zaten ben doktora 28inde gitmistim oyuzden simdi testte cikmazki evde.bakmadim
O nasil oluyo canm ilk defa duydumslm kızlar bn çamaşır suyu ile yapılan gebelik testini uyguladım ve kördü ve öylece kaldı gitmedi köpük hamilemiyim acaba :)
slm kızlar bn çamaşır suyu ile yapılan gebelik testini uyguladım ve kördü ve öylece kaldı gitmedi köpük hamilemiyim acaba :)
O nasil oluyo canm ilk defa duydum
mrb cnm bnde pco hastasıyım aynen bndede kilo problemi var senin adetlerin nasıl düzenli mi ? karşı komsum demişsin nasıl hamile kaldı hangi yöntemleri denedi
bende 78 kiloyum hamile kalırmıyım diye düşünüyorum açıkçası kilom bi tarafıma sürekli yatınca bacağımın tutulmasına neden oluyor.
aaa kötüymüş canım oda ya.işte kilo falan olmayınca olmuyo isyan etmemek elde degil