polikistik overli bayanlar buyrun derdimizi paylaşalım

kizlar bisi sorcam yaa..progestani birakali 2. gunum ve bugun pembemsi akintim geldi ve gelio..normalmi anlamadim..adet donemimede gircem...noluo bole anlamadim hic bole olmazdim

Bende pko yum anlamadğm şeyler oluyor yardm edn tarlusal adnda hap verdler onunla adt göremedm duphatson kullandm 2 gün oldu ilac biteli. 2 damla kanamam oldu şmdide kahverengi akıntm oluyor böyle olan varmı

Bende pko yum anlamadğm şeyler oluyor yardm edn tarlusal adnda hap verdler onunla adt göremedm duphatson kullandm 2 gün oldu ilac biteli. 2 damla kanamam oldu şmdide kahverengi akıntm oluyor böyle olan varmı

benim olmuştu cnm 7 gün sürdü bitti ilaçtan kaynaklanıyo

slm kızlar bn çamaşır suyu ile yapılan gebelik testini uyguladım ve kördü ve öylece kaldı gitmedi köpük hamilemiyim acaba :)

idrarını bir şeye alıp stüne çamaşır suyu döküyorsun ve köpürüp geri yok olursa hamile değilsin ama köpük kalırsa yok olmazsa hamilesin demek miş bnm köpük gitmedi inş vardır bebiş sende dene cnm bkalım bir

mrb cnm bnde pco hastasıyım aynen bndede kilo problemi var senin adetlerin nasıl düzenli mi ? karşı komsum demişsin nasıl hamile kaldı hangi yöntemleri denedi

her ay adet oluyorum ben ama cok duzenli oldugunu soyleyemem .birer hafta aralıklarla ya erken ya gec oluyorum işte.komşum pko ve çok kilolu.biz beraber tüp bebek yaptırdık onla ama tutmadı ıkımızınde sonra aradan 7 ay gecti ve kendiliğinden hamiş kaldı işte allahım ol dedikten sonraaaaaaa butun sebepler geçip gidiyto kiloymus miloymus bi anlamı kalmıyo

Back
X