polikistik overli bayanlar buyrun derdimizi paylaşalım

sorma cnm ya hiç sölemiyo gösterdi ama küçükler daha büyümemeşler hayrlısı bnde hesaplarıma göre 17 aralık adet tarihim 3 aralıkta yumurtlama tarihim inş doğrudur cnm
ovulasyon testiyle de takip edebilirsin yardımcı olur sana..
adet periyodları uzun olunca yumurtlama da çok geç olur haliyle , adetine yakın yumurtalayanlar var...
biz pko lularda yumurta takibi çok önemli doktorlar diğer hastalarla kıyaslamadan yapmalı takibi ...
benim doktorum pazartesi de çağırdı bana göre bu yumurtanın büyümeye niyeti yok ama doktor takibe devam ediyo hayırlısı olur inşallah hepimiz için , ümit etmeye devam...:KK68:

1. Bir kadın hamile kalmak isterse, hayızdan yıkandığı zaman Meryem Suresi 19,21 ve 22. ayetleri ile Yasin Suresinin 82-83 ayeti kerimelerini yazar, zemzem suyunda yazılar çıkıncaya kadar bekletir ve o suyun şifa vereceğini Allah’ Teladan ümit ederek içerse, Allah’ın izni ile hamile kalır.

Bndede o kg belası vr pko hastalrına insulın duzenleyocı verılıomus bn doktora gdıorum bana bısı demıo dırek kg vercn ee cok mu koly verılıo yazsana o zmn ınsulın duzenleyıcı ılacı

haklısın canım bana da vermedi kimse öyle bir ilaç.benim 10 kilo fazlam vardı verdim şimdi 1 yıl içinde zar zor. 36 beden oldum ama hala adetlerim düzensiz. daha da zayıflarsam hiç kalmıycam artık. daha ne yapmam lazım bilmiyorum. depresyoa sokuyo beni bu dert :(

Cnm
Canım onu öyle vermeyebilir insülin direnci olması lazım vermesi için doktordsn doktora değişiyor ilk gittiğim vermedi mesela ben kendim kullanmaya başlamıştım ama sonraki yani şimdiki doktorum hemen verdi
cnm pko olanlarda oluyo kgda varsa tmm bnde kesın var ınsulım dırencı cunku zor kg verıyorum ve sureklı acıkıyorum tatlı ıstegı cok fazla

Cnm

cnm pko olanlarda oluyo kgda varsa tmm bnde kesın var ınsulım dırencı cunku zor kg verıyorum ve sureklı acıkıyorum tatlı ıstegı cok fazla

bnde öleydim cnm 7-24 tatlı yiyordum kahvaltıda bile kola çikolata yiyordum ama şimdi kestim tatlıyı bnada vermişlerdi şeker ilaçı

hemen hemen tüm belirtileri var gibi fakat bana teşhis koyan yoktu çünkü pko lar adet olamazmış valla bal gibi de oluyorlar o şu bu derken bir özele gitmedim,evliliğimin birinci yılında gittim özele pko laşma var ama sendrom olmamış dedi sendrom olsa ameliyat derdi heralde şu sıralar kanımdaki östrojen fazlalığını dengeleyen ilaçlar alıyorumda ilişkiye devam et demişti çocuk için anlamadım valla

mrb canım bende klasık pko.bendede kilo problemi var.bende adet duzensizliğim var bazı dr göre her ay adet olunca gunu onemli degil duzenlı oluyomus ama bir ay adet olmadan gecince duzensız oluyomus dr iyice sapıttı yani bi soylenen diğerine uymuyo iyice kafamız karıstı.ama şunu biliyorumki cok fazla pko tanıdıgım var herkezde belirtiler farklı farklı ve 110 kilo karsı komsum pko ve gebe kaldı cıldırmamak elde degil

mrb canım bende klasık pko.bendede kilo problemi var.bende adet duzensizliğim var bazı dr göre her ay adet olunca gunu onemli degil duzenlı oluyomus ama bir ay adet olmadan gecince duzensız oluyomus dr iyice sapıttı yani bi soylenen diğerine uymuyo iyice kafamız karıstı.ama şunu biliyorumki cok fazla pko tanıdıgım var herkezde belirtiler farklı farklı ve 110 kilo karsı komsum pko ve gebe kaldı cıldırmamak elde degil

mrb cnm bnde pco hastasıyım aynen bndede kilo problemi var senin adetlerin nasıl düzenli mi ? karşı komsum demişsin nasıl hamile kaldı hangi yöntemleri denedi

bende 78 kiloyum hamile kalırmıyım diye düşünüyorum açıkçası kilom bi tarafıma sürekli yatınca bacağımın tutulmasına neden oluyor.

Back
X