- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
3 ay kadar kullandm. 3. Ay hamile old ogrennce biraktm
Peki sendedemi pko war cnm?regl olabilionmu kendi kndine?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 ay kadar kullandm. 3. Ay hamile old ogrennce biraktm
Evet canım ilk ay klomen+catlatma ignesiyle ilk aydan hamile kaldim ama 7 haftalikken gelismedigi icin kurtaj oldum 3 ay ara verip tekrar baslicam tedaviye.Klomeni adetimin 2. Gunu basladim bittikten bi hafta sonra catlatma ignemi vuruldum 36 saat sonrada iliski oldu pozitifi gordum boyle
Canım ben varim bende pco luyum bende klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim ilk aydan ama dusukle sonuclandi simdi biraz zaman gecmesini Bekliyorum sonra yine baslicam tedaviye sıkma hic canini tez zamanda saglikli bi hamileligin olur inşallah
Herkese iyi akşamlar. Bugün aşılama için hastaneyi aradım. Regl olunca arayın, ikinci günü geleceksiniz dedi. Yarın regl olacağım. İnşallah perşembe gideceğiz. 25 aydır ikimiz de ameliyat olduk bebek için olmuyor![]()
evet ben 4bucuk ayy falan ıctım cnm o hormonlar ıcın ıyı pkoysan lh yı düşürür
Canm kadin dogum dr u da yazmisti bana kullanmamistm. Bir sure sonra endokrine gittim matofin 1000 lik yazdi. Bulanti yapmiyor ve kilo vermemde faydasi oldu. Yani kilo yumurtaliklarn calismasini engelliyor. Kilo verdikce adetin duzene giriyor
Rabbim sna bgislasin yawrunu cnm.bizlerede duayi unutma
her ay şişe aldımm bıttıkce aldım yanı şişeleri saymadım gunde ıkı kere ac karnınaKac sise ictin peki cnm gunde kackere acmi tokmu?birde nasil icicez ?
Canım ben bebegimi kaybettim gelisimi durdugu icin kurtaj oldum![]()
(((gene olur cnm uzulme
Ewt bende pko luyum. Ergenligimden beri hic duzenli adet olamiyordm. Ta ki kilo vermeye baslayincaya kadar..kilo verdikce tam duzene girmiyor ama eskiye gore daha iyi oldu.ilac kullanmazsam olamiyordm ama kilo verince 40 45 gune bazende tam vaktinde oluyordm. Ilk zamanlar klomen catlatma igneleri kullandm rahim filmi cekildm. Hamile kalamiyordm. Asilama dedi dr. Biraz zman gecti dr arastrmaya basladim ankaradaym. En iyisini bulmaya calisiyordm. O surecte hamile old ogrendm. Rabbm tum isteyenlere nasip etsn.Peki sendedemi pko war cnm?regl olabilionmu kendi kndine?
Ewt bende pko luyum. Ergenligimden beri hic duzenli adet olamiyordm. Ta ki kilo vermeye baslayincaya kadar..kilo verdikce tam duzene girmiyor ama eskiye gore daha iyi oldu.ilac kullanmazsam olamiyordm ama kilo verince 40 45 gune bazende tam vaktinde oluyordm. Ilk zamanlar klomen catlatma igneleri kullandm rahim filmi cekildm. Hamile kalamiyordm. Asilama dedi dr. Biraz zman gecti dr arastrmaya basladim ankaradaym. En iyisini bulmaya calisiyordm. O surecte hamile old ogrendm. Rabbm tum isteyenlere nasip etsn.
Canm nisanda iki yil olucak ewliligimin. 6 ay korundk. Bir iki ay bekledik olmayinca tedaviye basladk beklemenn anlami yoktu cunku kendm de saglikci old icin durumun farkindaydm.3 ay klomen be catlatma ignesi kullandm dollenme olmadi.4. Ay rahim filmi cektrdm gecen yil nisanda. sorun yok dediler. 5. Ay asilama dedi dr ama erken diyerek kabul etmedm.ocak ayina kadar bekledim yuksek lisansimla ugrasiyordm.dr arastriyordm bir taraftan. Ocakta adetimden sonra dr a gitme plani yparken adet olamadim ki. Ama bu surede kilo vermeye dewam ediyordm. Hamile kalabilmek aklimda yoktu nasil olsa olmuyo diye silmisim o ay.Adet sokturucu verir diye dr a gittim.test yapalim once dedi aralik 31 de.ve hamile old ogrendim. Su an 4. Ayimdayim. Hamile kalamdan 3 ay once seker ilaci, kan ilaci, ve folik asit duzenli kullandim..gercekten arkadaslar cook zor kafadan silmek ama rahat olmak ve kafadan biraz uzaklastrmak cok onemli.Amin canm inşaallah. Hayırlı uğurlu olsun senin de bebişin :) merak ettim ne kadar süre sonra geldi meleğin?
İnşallah canım zaten zor hamile kalmamiz mucize gibi geldi ve gitti inşallah Rabbim bidaha yasatmaz bu duyguyu hayirlisi boyleymis napalim
Ewt bende pko luyum. Ergenligimden beri hic duzenli adet olamiyordm. Ta ki kilo vermeye baslayincaya kadar..kilo verdikce tam duzene girmiyor ama eskiye gore daha iyi oldu.ilac kullanmazsam olamiyordm ama kilo verince 40 45 gune bazende tam vaktinde oluyordm. Ilk zamanlar klomen catlatma igneleri kullandm rahim filmi cekildm. Hamile kalamiyordm. Asilama dedi dr. Biraz zman gecti dr arastrmaya basladim ankaradaym. En iyisini bulmaya calisiyordm. O surecte hamile old ogrendm. Rabbm tum isteyenlere nasip etsn.
Offf hamile kalamazsin bi dert kalırsınız bukezde canın yandığına mi üzülücen bebişinin gittiğine mi çok zor ya
Offf hamile kalamazsin bi dert kalırsınız bukezde canın yandığına mi üzülücen bebişinin gittiğine mi çok zor ya
Amin cnm.ins olur bidaha