Polikistik overli olup hamile kalanlar nolur yazin:(

Evet canım ilk ay klomen+catlatma ignesiyle ilk aydan hamile kaldim ama 7 haftalikken gelismedigi icin kurtaj oldum 3 ay ara verip tekrar baslicam tedaviye.Klomeni adetimin 2. Gunu basladim bittikten bi hafta sonra catlatma ignemi vuruldum 36 saat sonrada iliski oldu pozitifi gordum boyle

Rabbim sna bgislasin yawrunu cnm.bizlerede duayi unutma

Canım ben varim bende pco luyum bende klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim ilk aydan ama dusukle sonuclandi simdi biraz zaman gecmesini Bekliyorum sonra yine baslicam tedaviye sıkma hic canini tez zamanda saglikli bi hamileligin olur inşallah

Ins cumlemizin olur cnm amin

Herkese iyi akşamlar. Bugün aşılama için hastaneyi aradım. Regl olunca arayın, ikinci günü geleceksiniz dedi. Yarın regl olacağım. İnşallah perşembe gideceğiz. 25 aydır ikimiz de ameliyat olduk bebek için olmuyor :KK43:

Rabbim ins nasib eder cnm cumlemize

Canm kadin dogum dr u da yazmisti bana kullanmamistm. Bir sure sonra endokrine gittim matofin 1000 lik yazdi. Bulanti yapmiyor ve kilo vermemde faydasi oldu. Yani kilo yumurtaliklarn calismasini engelliyor. Kilo verdikce adetin duzene giriyor

Acaba bana neden yazmadi doktorum tesekkurler peki her pco luda bu oluyo mu zaten bu hastalik yuzunden kilo aliyorum ben bunun farkindayim regl olunca bile adam gibi hastalanamiyoruzki iki gun azcik geliyo bitiyo hemen

Peki sendedemi pko war cnm?regl olabilionmu kendi kndine?
Ewt bende pko luyum. Ergenligimden beri hic duzenli adet olamiyordm. Ta ki kilo vermeye baslayincaya kadar..kilo verdikce tam duzene girmiyor ama eskiye gore daha iyi oldu.ilac kullanmazsam olamiyordm ama kilo verince 40 45 gune bazende tam vaktinde oluyordm. Ilk zamanlar klomen catlatma igneleri kullandm rahim filmi cekildm. Hamile kalamiyordm. Asilama dedi dr. Biraz zman gecti dr arastrmaya basladim ankaradaym. En iyisini bulmaya calisiyordm. O surecte hamile old ogrendm. Rabbm tum isteyenlere nasip etsn.

Ewt bende pko luyum. Ergenligimden beri hic duzenli adet olamiyordm. Ta ki kilo vermeye baslayincaya kadar..kilo verdikce tam duzene girmiyor ama eskiye gore daha iyi oldu.ilac kullanmazsam olamiyordm ama kilo verince 40 45 gune bazende tam vaktinde oluyordm. Ilk zamanlar klomen catlatma igneleri kullandm rahim filmi cekildm. Hamile kalamiyordm. Asilama dedi dr. Biraz zman gecti dr arastrmaya basladim ankaradaym. En iyisini bulmaya calisiyordm. O surecte hamile old ogrendm. Rabbm tum isteyenlere nasip etsn.

Amin canm inşaallah. Hayırlı uğurlu olsun senin de bebişin :) merak ettim ne kadar süre sonra geldi meleğin?

Bnde pklo 21 yaşındayım ve evliyim ilk gebelik dış gebelik ti şimdi ise kimyasal gebelik geçirdim rabbim beni ne zaman böyle sizler gibi guldurecek 3,5 sene oldu evleneli dış etkenler beni strese sokuyor :KK42:

Amin canm inşaallah. Hayırlı uğurlu olsun senin de bebişin :) merak ettim ne kadar süre sonra geldi meleğin?
Canm nisanda iki yil olucak ewliligimin. 6 ay korundk. Bir iki ay bekledik olmayinca tedaviye basladk beklemenn anlami yoktu cunku kendm de saglikci old icin durumun farkindaydm.3 ay klomen be catlatma ignesi kullandm dollenme olmadi.4. Ay rahim filmi cektrdm gecen yil nisanda. sorun yok dediler. 5. Ay asilama dedi dr ama erken diyerek kabul etmedm.ocak ayina kadar bekledim yuksek lisansimla ugrasiyordm.dr arastriyordm bir taraftan. Ocakta adetimden sonra dr a gitme plani yparken adet olamadim ki. Ama bu surede kilo vermeye dewam ediyordm. Hamile kalabilmek aklimda yoktu nasil olsa olmuyo diye silmisim o ay.Adet sokturucu verir diye dr a gittim.test yapalim once dedi aralik 31 de.ve hamile old ogrendim. Su an 4. Ayimdayim. Hamile kalamdan 3 ay once seker ilaci, kan ilaci, ve folik asit duzenli kullandim..gercekten arkadaslar cook zor kafadan silmek ama rahat olmak ve kafadan biraz uzaklastrmak cok onemli.

Amin cnm ins bizede tez Zamanda nasib olur.dualarini eksik etme

Offf hamile kalamazsin bi dert kalırsınız bukezde canın yandığına mi üzülücen bebişinin gittiğine mi çok zor ya

Offf hamile kalamazsin bi dert kalırsınız bukezde canın yandığına mi üzülücen bebişinin gittiğine mi çok zor ya

Hemde ne zor bide ben eşimi üzgün görmeye dayanamiyodum güçlüymüşüm atlatmisim gibi yapmak zorunda kaldim cunku oda beni uzgun gormeye dayanamiyodu Allah tan esim destekcim benim Hayatımdaki can damarim o yuzden sadece dua ediyorum ben gordum ben bide 5 saate yakin suni sanciyla dusurdum berbat bi duyguydu inan buna

Ama bisey diyimmi canım sen bosver dis etkenleri takma hic Allah tan buyumemiste daha kolay atlatirsin kimyasal ve dis gebelikte pek hissiyat olmuyo sanirim sadece agrin oluyo diye duydum umarim bizimde meleklerimiz bekletmez bizi inşallah tez zamanda kavusuruz...Ben mecbur 3 ay koruncam kurtajdan sonra boyle :(

Back
X