Polikistik overli olup hamile kalanlar nolur yazin:(

Ha
Aslında çocuk isteyip istemediginden de emin değilim su an. Hiç bi çabası yok sadece ben çaba gosteriyorum. Daha tahlillerini bile vermedi erteleyip duruyor. Hayırlısı bakalım canm olacağı varsa olur zaten :işsiz:[/QUOTE
Hayirlisi Canim Allah gonlune gore versin insallah benim esim cocuk istiyodu ama bizim gibi olamiyolar hic beklememek lazim bebegi gorene kadar anlayamiyolar bence bende 14 haftakik hamileyim heyecanliyim ama bakiyorum esim benim gibi degil onlari oyle kabul etmek lazim annelik icgudusu apayri.Cinsel hayatinizi sirf cocuk olnasina baglamayin belkide o tartismaya sebep oluyodur siz kendinizi cekici hissedin severek yaklasin benim gorusum bu.Bende pko hastasiyim 12 yildir evkendigim hafta hamile kaldim cok sukur Allah isteyen herkese versin benimde bebegimi sagliklla kucagima almami nasip etsin

Aslında çocuk isteyip istemediginden de emin değilim su an. Hiç bi çabası yok sadece ben çaba gosteriyorum. Daha tahlillerini bile vermedi erteleyip duruyor. Hayırlısı bakalım canm olacağı varsa olur zaten :işsiz:
Karşina al konuş istemiyorsa söylesin gerçekten en anlayışlı olması gereken Zaman sana destek olmasi gerek

Aynen öyle canim dediğin sebeple çıktı tartışma . su an iyiyiz ama çık sukur :) gerçekten de öyle ben bu kadar çaba harciyorum onun bi çabası yok. Herkesin kocası ilişkiden önce keçiboynuzu pekmezi falan yer benimki sigara içiyor mesela :) bundan sonra bende oluruna birakacam. Maşallah ne güzel hemen olmuş seninki inşallah bizde o sanslilardan oluruz canim. Sağlıkla kucağına alırsın insallhhh

Bende oyleymissim haberim yok biraz once ogrendim :) inoflik iyi geliyor diye biliyorum. Ben dhea 25 mg v3 inofolik kullandim hamile kaldim ama kimyasal gebelikmis

Senelerdir polikistigim.doktorlar ya aşılama yada tüp bebek dediler.doğal yolla olmayacağınısöyleyip duruyorlardi.bende artık dusunmuyor sürekli stres konusu etmiyordum.unutmuştum artık. Olmaz diyordum..ki 3 hafta öncesine kadar.akışına bırakmak beyni ve bedeni rahat tutmak gerekiyor.ben buna bagliyorum

Senelerdir polikistigim.doktorlar ya aşılama yada tüp bebek dediler.doğal yolla olmayacağınısöyleyip duruyorlardi.bende artık dusunmuyor sürekli stres konusu etmiyordum.unutmuştum artık. Olmaz diyordum..ki 3 hafta öncesine kadar.akışına bırakmak beyni ve bedeni rahat tutmak gerekiyor.ben buna bagliyorum
onu da yapmak zor biraz tüm gün insanın aklından çıkmıyor maalesef

Bende doktor yumurta tembelliği var dedi sanırım pko demekmiş 9 aylık Evliyim 7 aydır da bebek düşünüyoruz düzenli adet oluyorum ama bebek olmuyor

Bende doktor yumurta tembelliği var dedi sanırım pko demekmiş 9 aylık Evliyim 7 aydır da bebek düşünüyoruz düzenli adet oluyorum ama bebek olmuyor
Cnm pcoyla yumurta tembelliği aynı şey deil bizde yani pcolularda hem kist var hemde zor yumurta oluşuyor igne vs hap ile yumurta oluşuyor Klomen kullandın mı bnce onunla hamile kalırsın

Cnm pcoyla yumurta tembelliği aynı şey deil bizde yani pcolularda hem kist var hemde zor yumurta oluşuyor igne vs hap ile yumurta oluşuyor Klomen kullandın mı bnce onunla hamile kalırsın
2 ay önce doktora gittim hormon testi baktı değerlerim yüksek Bide muayene edince adetin 5. Gününde baktı daha yumurta oluşmamış..daha erken deyip inofolic verdi 3 kutu bitirdim.. Muayene sırasında klomen kullanmam gerekiyor mu dedim daha erken dedi bende şimdiden tedavi olayım diyorum

Aaa çok şaşirdim Nasıl kiste dönüşüyor ee bnmki bu ay tutmadı kist oluşabilir mi yani doktoruma sorucam gittiğimde teşekkür ederim cnm
Canım hamile kalamayıp regl olunca 2.gün tekrar gidiyorsun, yine ilaca başlanıyor.Ben ikinci gün gittim "bu ay ilaç kullanmayacaksın."dedi. kist var,dedi.

Canım hamile kalamayıp regl olunca 2.gün tekrar gidiyorsun, yine ilaca başlanıyor.Ben ikinci gün gittim "bu ay ilaç kullanmayacaksın."dedi. kist var,dedi.
Bnde ikinci günü başliyorum hapa ama doktorum adetimin 11. Günü igne yapıyor yanında hap veriyor eger hamilr kalmazsan adet oldugunda tekrar gelme gelmişken verim diyo adet olursam içiyorum iki kez gitmemiş oluyorum

2 ay önce doktora gittim hormon testi baktı değerlerim yüksek Bide muayene edince adetin 5. Gününde baktı daha yumurta oluşmamış..daha erken deyip inofolic verdi 3 kutu bitirdim.. Muayene sırasında klomen kullanmam gerekiyor mu dedim daha erken dedi bende şimdiden tedavi olayım diyorum
Yani yinede doktorun daha iyi bilir ama Clomen vermeli yardımcı olması için neden bekletiyor anlamadım hiç başka doktora gözüktün mü

Selam arkadaslar.polikistik over hastasiyim.26 yasinda ve 3bucuk yillik evliyim.1senedir istiyoruz bebek.kizligimdan beri benimle pko.evlendim 1 sene yasmin ictim duzenler belki diye.ama malesef braktigim an adetlerim delirdi.1sene yasminle tikir tikir adet oldum.braktim 4 ay gelmedi adetim:KK43:klomen denedik ise yaramadi.yumurtaliklarim cok direncliymis.doktorum ignelere gecelim dedi.gonalf kullandim.3yumurta oldu asilama yaptik malesef:KK43:belkide vakti gelmedi.ama ben umudumu kaybetmiorum.Rabbime her an dua ediorum.bi kendime diil tum isteyenlere.birde cevrenin baskisi cok zoruma gidior:KK43:bilmeden knusmalari beni cok zedeliyor.simdi bska bi doktora gdiorum.2.asilama olucam bukez puregon igne kullanicaz.benim gbi olup hamile kalan warmi nolurrrr yazin :KK43:(((
Canım biraz geç bir cevap ama ben de pko luyum ve dün hamile olduğumu öğrendim yaklaşık altı yıldır benimle pko ben 9 aylık evliyim evlendikten sonra bir aydiane 35 kullandım sonrasında iki ay adet görmesim doktor duphaston verdi 4 ay kullandım nişey olmadı özel doktora gittim ve progestan artı folik asit verdi pko ileri düzeyde ama normal yoldan olmaz diye kimseye diyemeyiz dedi ben progestan kullandığım ikinci ay hamile kaldım şükür sakın stres yapma rahat ol inan düşünmeyince Rabbim hayırlı zamanda nasip ediyor bırak etrafındakiler konuşsun aldırma

Aynen öyle canim dediğin sebeple çıktı tartışma . su an iyiyiz ama çık sukur :) gerçekten de öyle ben bu kadar çaba harciyorum onun bi çabası yok. Herkesin kocası ilişkiden önce keçiboynuzu pekmezi falan yer benimki sigara içiyor mesela :) bundan sonra bende oluruna birakacam. Maşallah ne güzel hemen olmuş seninki inşallah bizde o sanslilardan oluruz canim. Sağlıkla kucağına alırsın insallhhh
Insallah Canim pko cozulebilecek bi sorun hic dert etme Allahin nasibi cocuk ben baska bi sey dusunemiyorum artik 2.bi can bi mucize.Allah dileyene versin hayirli evlatlar

Canım biraz geç bir cevap ama ben de pko luyum ve dün hamile olduğumu öğrendim yaklaşık altı yıldır benimle pko ben 9 aylık evliyim evlendikten sonra bir aydiane 35 kullandım sonrasında iki ay adet görmesim doktor duphaston verdi 4 ay kullandım nişey olmadı özel doktora gittim ve progestan artı folik asit verdi pko ileri düzeyde ama normal yoldan olmaz diye kimseye diyemeyiz dedi ben progestan kullandığım ikinci ay hamile kaldım şükür sakın stres yapma rahat ol inan düşünmeyince Rabbim hayırlı zamanda nasip ediyor bırak etrafındakiler konuşsun aldırma

Cok sevindim senin adina cnm.bende senin gbi uzun suredir pkoyum.ilk adet gordugumden beri.adet olamiyorum.2 ay 3 ay olmadigim zaman war.benimde gttigim doktorlar engel diil dio ama olmuo:( 4senelik evliyim.1bucuk senedir istioruz.1kere asilama oldum klomen falan aldim oncesinde.yumurtalar direncli cewap wermiolar.uzuluyorum ;((((progestan hicbi doktor wermedi daha bana..:-@ simdi 2.asilama olcam nasipse belki werir doktor

DR UM KİTAPTAKİNİN KOPYASISIN, TİPİK POLİKİSTİK OVERSİN DEDİ 3-4 YILÖNCE
SOL TÜPÜM TIKALIYDI.
31 YAŞINDAYDIM.
90 KİLOYA YAKINDIM.
VE SOL VE SAĞ YUMURTALIKLARIMDA KÜÇÜK YAKLAŞIK 20 KİST VARDI.
DENK Mİ GELDİ BİLMİYORUM AMA İBRAHİM SARAÇOĞLUNUN İNCİR VE HAVUÇ KÜRÜNÜ UYGULADIĞIMIN ERTESİ AYI HAMİLE KALDIM.
ALLAH A BİNLERCE ŞÜKÜR BİR OĞLUM VAR.

ŞU AN 34 YAŞINDAYIM.
VE KAN TAHLİLİNE GÖRE İKİNCİ KEZ HAMİLEYİM.
HENÜZ ULTRASONDA BAKTIRMADIM, BİRAZ DAHA BÜYÜSÜN GÖRÜNSÜN DİYE.
İNŞALLAH ORADADIR. :)

KISACASI PUKOSUN DİYE YAŞIN VAR DİYE KİLOLUSUN DİYE VE BİR TÜPÜN TIKALI DİYE
HAMİLE OLAMAZSIN KİMSE DEMESİN.

ÇOK DUA ETTİM, ÇOK DUA ETTİLER...

VE RABBİME BİNLERCE HAMDOLSUN...

BOL DUA İLE...
VE RABBİMİN ŞİFA VERDİĞİN SARAÇOĞLUNUN KÜRLERİYLE YA DA KÜRLER OLMADAN DA OLABİLİR.

DEMEM O Kİ,
RABBİM İNŞALLAH SANA DA BOL BOL EVLAT VERİR, HAYIRLI EVLATLAR İNŞAALLAH...
UMUDUNU KAYBETME...

Allah razi olsun arkadasim.Rabbimin ol demesini bekliyorum....dua ile

Bizim komşu gelini yılda bi kere adet gorurmus iki yıl kadar çocuk olmadı tedavi oldu adetlerini düzeni gördü ve hamile kaldı suan kızı 2 yaşında ama kadın çok kiloluydu onunda hormanlari çalışmıyordu

Back
X