Polikistik overli olup hamile kalanlar nolur yazin:(

Selamünaleyküm Arkadaşlar bana da yardımcı olur musun lütfenn!!! 10 aydır evliyim ve hiç korunmadık bebeğimiz olmadı en son doktora gittim pko varmış ama sorun degıl bu dedi doktor çünkü adetlerim her ay düzenli...KLOMEN verdi 5 günlük tedavi içtim gittim 2 yum büyümüş bana 4 gün boyunca ilişkiye gir dedi ve adetinin 16. Günü DUPHASTON al sabah akşam dedi..içiyorum 5 gündür..ve hiç ben bu şekilde sancı olduğumu midemin bulandığını bılmem sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım var adetime de daha 10 gün var...sizce bu ağrılar ve bulantı neden..tecrübeli arkadaşlar aydınlatın ne olur...

Okurken cok duygulandim gozlerim doldu. Insallah saglikla bebegini kucagina alirsin canim. Bende pkoluyum ve bekliyrm. Rabbim ne zaman ol derse oluyor. Bu guzel ayda hepimize guzel haberler verir.

korelim amin inşallah, özellikle bu özel günlerin özel zamanların kıymetini bilmek lazım mübarek günlerdeyiz, geçtiğimiz ayda kandil gecesi ettiğim duadır belki diyorum çünkü okadar içim yanarak okadar içten dua daha önce ettiğimi hatırlamıyorum bu konu için... hem fiili dua lazım(tedavi gibi, araştırmak uygulamak gibi) hemde kalbi dua lazım Allah inş. dualarımızı kabul eder, size ve sizin gibi bekleyen herkese nasip eder inş. bu güzel haberleri almayı...Allah ol deyince oluyor çok doğru, ona hiç birşey zor değil, hiç birşey imksansız değil. sadece bizim için imtihan sebebi işte.

İnşaallah canım Rabbim bu mubarek ayda Yüzümüzü güldürür..Hepimiz Allahın OL demesini bekliyoruz...

Canım hikayenilk okurken ağladım inşallah Rabbım bizede nasip eder . Peki soğan suyunu nezaman başladın içmeye kaç gün içtin

Amin canim. Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip eder.

Zevkle okudum cnm valla.eline saglik.tum guzel dualarina amin diyorum..bende yeni 2.asilamami oldum.ama dun geldi reglim
Ne diim Rabbimin vardir bir bildigi elbette.peki senin adetlerin duzenlimiydi cnm?benim tarlusalsiz gelmez hic.

Zevkle okudum cnm valla.eline saglik.tum guzel dualarina amin diyorum..bende yeni 2.asilamami oldum.ama dun geldi reglim
Ne diim Rabbimin vardir bir bildigi elbette.peki senin adetlerin duzenlimiydi cnm?benim tarlusalsiz gelmez hic.

Demekki daha vakti zamanı gelmemiş arkadaşım, bunların imtihan olduğunu bilip sabretmek lazım, ve umudu hiç bi zaman yitirmemek lazım. adetlerim düzenliydi ama kist oluşumları çenede kıllanma, çene bölgesinde uç vermeyen sivilceler kilo fazlalığı vs. tipik polikistik belirtilerim vardı hep. ama en başında doktor polikistiklerin çocuğu olmaz diye birşey yok demişti o benim içimi rahatlatmıştı. bazı kadınlar hemen hamile kalır bazısı geç kalır sen geç kalırsın demişti. Hayırlısını isteyip dua edelim inş. benim gibi aynı durumlarda olan kişilerede hep dua ediyorum Allah dualarımızı kabul eder inş. :) sağlıcakla kalın.

Canım hikayenilk okurken ağladım inşallah Rabbım bizede nasip eder . Peki soğan suyunu nezaman başladın içmeye kaç gün içtin
aynı duyguları paylaşınca insan birbirini nasılda iyi anlıyo değil mi ... soğan kürüne regl im bittikten 7 gün sonra başlamıştım. bittikten sonraki hafta içinde başlamak gerekiyor diye okumuştum bende. denemediyseniz mutlaka deneyin soğan kürünü. o ay fazlaca akıntım olmuştu. içinin temizlendiğini hissediyorsun resmen :)

Merhaba arkadaşım
bulantım olmamıştı hala da yok çok şükür ama en son yaşadığım şey,her an hastalancakmışım gibi ağrılarım vardı adetten 8-9 gün önce başlayan ve hergün aynı şekilde devam eden... zaten ondan sebep regl tarihimi bekleyemeyip iki gün kala test yapmıştım ve çıkmıştı. inş. sende hamilesindir. tabii ilaç kullandığın içinde vücudunda değişimler oluyor olabilir. dua edip olumluyu düşünmekten başka şuan yapcak bişey yok malesef. inş. Rabbim gönlüne göre verir.

Amin cnm.hakkimizdq hayirlisi.cok dogru demissin

Allah razı olsun canım güzel dileklerin için sağolasın yorumun için iyi geldi bana...İnşaallah birgün bizde o güzel haberi alırız...bende dayanamıyorum test için ama sabır ediyorum namazlarda dua ederken ağlamaya başladım Allahtan ümidimi hiç kesmiyorum mutlaka ki doğru zamanı beklıyordur....bide sende Cincel ilişki yaşarken rahimde yanma kasıkta ağrı falan hissettin mi canım...benımilk defa bu kadar yanmam ve ağrım oldu. DUPHASTON ilacı bitti bu ilaçta adet sancılarını kestiğini sancı yapmadığını söyluyor o yuzdendir kafamın karışması bu ayı hayırlısıyla bitirseydim... PKO için kefir çok iyi geldiğini öğrendim 1 aydır onu içiyorum...bir arkadaşım da kist çıkmıştı kefir içmeye başladı ilaç kullanmadı doktora kontrole gittiğinde doktor bu kisti nasıl yok ettin sen kalmamış tertemiz demiş..pkolu olan arkadaşlarım belkı yardımcı olur.bende doktora gittiğimde bakalım ne diyecek...adet olursan gel olmazsan da test yap demişti hayırlısı artık bakalım

Canm bende pkoluyum dün de yazdım başka arkadaşın yazısında.. Bak bende kilo tüylenme sivilce yüzde yağlanma adet düzensizliği ne ararsan var gerçekten tam bir pkoluyum.. İlaçsız bir düşük bir de kimyasal gebelik geçirdim.. Sonra özel bi doktora gittim verdiği ilaçları 3ay kullandım ve üçüncü ayında gebe olduğumu öğrendim.. Ve sadece klomen duphaston kullandim.. Çatlatma iğnesi falan kullanmadım.. Tabi daha çok yeni hamileyim kese görünürmü sağlıklı bir gebelik olacakmı orasını allah bilir inşallah olur bana da dua edin

Ins sagliklidir kuzun cnm.bizede dua et.3ay hangi ilaclari kullandin peki sen???

Tamam canım önümüzdeki ay mutlaka denicem.
Evet insan aynı şeyleri yaşayınca çok iyi anlıyor birbirini. Allah hiç kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin be canım çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…