Polikistik overli olup hamile kalanlar nolur yazin:(

Selam arkadaslar.polikistik over hastasiyim.26 yasinda ve 3bucuk yillik evliyim.1senedir istiyoruz bebek.kizligimdan beri benimle pko.evlendim 1 sene yasmin ictim duzenler belki diye.ama malesef braktigim an adetlerim delirdi.1sene yasminle tikir tikir adet oldum.braktim 4 ay gelmedi adetim:KK43:klomen denedik ise yaramadi.yumurtaliklarim cok direncliymis.doktorum ignelere gecelim dedi.gonalf kullandim.3yumurta oldu asilama yaptik malesef:KK43:belkide vakti gelmedi.ama ben umudumu kaybetmiorum.Rabbime her an dua ediorum.bi kendime diil tum isteyenlere.birde cevrenin baskisi cok zoruma gidior:KK43:bilmeden knusmalari beni cok zedeliyor.simdi bska bi doktora gdiorum.2.asilama olucam bukez puregon igne kullanicaz.benim gbi olup hamile kalan warmi nolurrrr yazin :KK43:(((

Evett var banada duzensizlikten dolayı doktorum pko dedi folik asit (folbiol) kullandim ve ustune hamile kaldım suan 4 aylik hamileyim kızım olacak insallah Rabbim en kisa zamanda sanada nasip eder sikma canini kafandan atman lazim attigin zaman ummadigin anda hamile kalirsin..

Evett var banada duzensizlikten dolayı doktorum pko dedi folik asit (folbiol) kullandim ve ustune hamile kaldım suan 4 aylik hamileyim kızım olacak insallah Rabbim en kisa zamanda sanada nasip eder sikma canini kafandan atman lazim attigin zaman ummadigin anda hamile kalirsin..

Ins oyle olur canim.kafamdan atabilsem keske :( senin adetin nasildi peki kendi gelirmiydi?

merhaba arkadaşlar illet hastalık bendede var şuan 9 aylık evliyim ve doktora hamile kalmak istiyorum diye gittiğimde ilk ay yumurta takibi yaptı ve yumurta oluşmadı klomen ve çatlatma iğne tedavisine başladık ilk seferde tuttu ama bebeğin kesesi bozuktu ve 8. haftada kürtaj oldum demem o ki ümitsizliğe kapılmayın moral çok önemli çevremdede örnek olarak verebileceğim hemen hamile kalan bir çok kişi var rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin.

merhaba arkadaşlar illet hastalık bendede var şuan 9 aylık evliyim ve doktora hamile kalmak istiyorum diye gittiğimde ilk ay yumurta takibi yaptı ve yumurta oluşmadı klomen ve çatlatma iğne tedavisine başladık ilk seferde tuttu ama bebeğin kesesi bozuktu ve 8. haftada kürtaj oldum demem o ki ümitsizliğe kapılmayın moral çok önemli çevremdede örnek olarak verebileceğim hemen hamile kalan bir çok kişi var rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin.

Amin cnm.peki senin adetlerim nasildi kendisi gelirmi?

Canim benim ayni sorun bende de var 18 yasindan beri yasmin kullanıyorum. Suan 31 yasindayim ara ara bıraktığım durumlarda adet goremedim ve sivilceler olmaya başladı. Doktorum bana normal yollarla hamile kalamayacagimi ve giderek kilo alacagimi söyledi. 23 yasinda evlendim nasil olsa olmaz benim diye hiç korunmadim ve düzenli adet de görmedigim icin adetim 2 ay olmadı hiç hamileyimdir diye aklıma bile gelmedi. Meger hamileymisim. Oglum suan 7 yasinda. Simdi de ikinci bebegime hamileyim hala adetim düzensiz. İnşallah olur hiç umudunu kaybetme. Hiç ummadığın bir anda sasirti verir seni belki de..

bende de ablamda da pko vardı. ablam tüp bebek vs denedikten sonra ki hiçbiri tutmadı kendi kendine hamile kaldı. ben de evlendikten 14 ay sonra hamile kaldım. ilk iki ay korundum 5 ay da eşim askerdeydi. iki ay düzenli ilişki oldu 2 aydan sonra doktor acil tedaviye başlayalım hamile kalamazsın dediği ay hamile kaldım.

hiçbir tanı hiçbir hastalık hamilelik için kesin bir şey söyleyemiyor. sadece pko ise sorun kafasına takmasın kimse. er ya da geç olur inşallah.

Back
X