- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- 133
İkimizde dertliyiz kızEvet sekerim gene ben![]()
Çok kafamıza takıyoruz farkında mısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkimizde dertliyiz kızEvet sekerim gene ben![]()
Selam arkadaslar.polikistik over hastasiyim.26 yasinda ve 3bucuk yillik evliyim.1senedir istiyoruz bebek.kizligimdan beri benimle pko.evlendim 1 sene yasmin ictim duzenler belki diye.ama malesef braktigim an adetlerim delirdi.1sene yasminle tikir tikir adet oldum.braktim 4 ay gelmedi adetimklomen denedik ise yaramadi.yumurtaliklarim cok direncliymis.doktorum ignelere gecelim dedi.gonalf kullandim.3yumurta oldu asilama yaptik malesef
belkide vakti gelmedi.ama ben umudumu kaybetmiorum.Rabbime her an dua ediorum.bi kendime diil tum isteyenlere.birde cevrenin baskisi cok zoruma gidior
bilmeden knusmalari beni cok zedeliyor.simdi bska bi doktora gdiorum.2.asilama olucam bukez puregon igne kullanicaz.benim gbi olup hamile kalan warmi nolurrrr yazin
(((
İkimizde dertliyiz kız
Çok kafamıza takıyoruz farkında mısın
Evett var banada duzensizlikten dolayı doktorum pko dedi folik asit (folbiol) kullandim ve ustune hamile kaldım suan 4 aylik hamileyim kızım olacak insallah Rabbim en kisa zamanda sanada nasip eder sikma canini kafandan atman lazim attigin zaman ummadigin anda hamile kalirsin..
Ins oyle olur canim.kafamdan atabilsem keskesenin adetin nasildi peki kendi gelirmiydi?
Gelirdi ama gecikerek duzensiz bir şekilde ustelik siddetli bi sanciyla bu yuzden doktora gittim bende oda pko dedi kilon 58 de olmali dedi boyum Zaten 1.70 kilomda 60 dı 58 olmadsn hamile kaldım
Canım namaz kılıyor musun günlük kuran okuyor musunEvet canim farkindayim..ama napayim(
Canım namaz kılıyor musun günlük kuran okuyor musun
Ne guzel cnm.benim gelmio iste adetim.tarlusalla geliyo![]()
Ben tarlusal da kullandmm oda iyi geldi en azindan duzene girdi ALLAH dan umut kesilmez üzme canını
merhaba arkadaşlar illet hastalık bendede var şuan 9 aylık evliyim ve doktora hamile kalmak istiyorum diye gittiğimde ilk ay yumurta takibi yaptı ve yumurta oluşmadı klomen ve çatlatma iğne tedavisine başladık ilk seferde tuttu ama bebeğin kesesi bozuktu ve 8. haftada kürtaj oldum demem o ki ümitsizliğe kapılmayın moral çok önemli çevremdede örnek olarak verebileceğim hemen hamile kalan bir çok kişi var rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin.
Canm rahatlarsın diye dedim.Namaz kiliyorum cnm.14.cuz var okunacak
canım bekarken bende yıllarca diane35 kullandım 2 ay 3 ayda bir regl oluyodum, tekrar düşünüyorum umrım bu sefer ilaçlara gerek kalmadan kendiliğinden olur.Amin cnm.peki senin adetlerim nasildi kendisi gelirmi?
Canm rahatlarsın diye dedim.
İkimizinde olacak inşallah bebeği çok yakında inşallah
canım bekarken bende yıllarca diane35 kullandım 2 ay 3 ayda bir regl oluyodum, tekrar düşünüyorum umrım bu sefer ilaçlara gerek kalmadan kendiliğinden olur.
Evet olacak hatta dinin benden önce olacak öyle hissediyorum. Sonuçta bu çabalarımiz gayretlerimiz boşuna değil dmi ?Olcak demi cnm(
Canm duphaston Düzenli adet görmeyi sağlıyor.. Hamile kalınca da düşük riskini azaltıyormuşDigerlerini biliomda.duphaston nicin cnim?glukofenle inofoligi bnde kullaniom suan cnm