- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi sananesanane
-
tamam sikma canini basla soyle seni besinlerden uzak tutmicak bi diyetesınırdayım sanırım
:))) bide lanet ayni hamile gibi duruyo sanki bebek var ama nerdeeeeşim diyo ki "anca boş göbek büyüt "
komşuları görünce içime çekiyom karnımı sormasınlar diyetamam sikma canini basla soyle seni besinlerden uzak tutmicak bi diyete
:))) bide lanet ayni hamile gibi duruyo sanki bebek var ama nerdeee
Allah başka dert vermesin de pko viz gelir tırıs giderSakin bunalmayin...cunku pko gebelik tedavisinde en iyi cvp veren ve sonuc alinan hastalikmis ben acayip gaza geldim insallah azimle bitirecegim bu pko yuama karar veremdigim su acaba korunsammi?
Aynen canım hepimiz öyleyiz :)sorma hani toto buyuse falan yine neyse bide boy kisa olunca bodur oluyorum iyice:)))
Canım ben de kiloluyum acil kilo vermemiz lazım. Bence sen de hemen bir diyete başla. İşkence çekiyoruz böyle. Hem yaşımızdan büyük gösteriyoruz hem çirkin duruyoruz hem de çocuk sahibi olamıyoruz. Bence artık Zayıflamak için yeterli bu sebepler, ben başlayacağım sana da tavsiyem bu canım. Zayıfla ve içindeki o güzel ve sağlıklı kızı çıkar ortaya :)Bende polikistik over çok ileri derece tüylenme ve kilo 85 kilym evlndktn snra aldm veremym doktorlar kilo ver dyo yumurtlamamam olmyo klomenle ble gelismdi smdi bu ay hem atesli hasta oldum hem ayaklarmi üsttm adtm sökülmyo sdce kahvrngi bu normaldr dmi test yptm negatif
neden korunucaksinki bence hic korunma belki olur bellimi olur:)Sakin bunalmayin...cunku pko gebelik tedavisinde en iyi cvp veren ve sonuc alinan hastalikmis ben acayip gaza geldim insallah azimle bitirecegim bu pko yuama karar veremdigim su acaba korunsammi?
kıyamammm:)komşuları görünce içime çekiyom karnımı sormasınlar diye
eee hep beraber baslasak olmazmi dieteCanım ben de kiloluyum acil kilo vermemiz lazım. Bence sen de hemen bir diyete başla. İşkence çekiyoruz böyle. Hem yaşımızdan büyük gösteriyoruz hem çirkin duruyoruz hem de çocuk sahibi olamıyoruz. Bence artık Zayıflamak için yeterli bu sebepler, ben başlayacağım sana da tavsiyem bu canım. Zayıfla ve içindeki o güzel ve sağlıklı kızı çıkar ortaya :)
benimde iki seferdir adetlerim simsiyah sanırım kistten oluyo. seninde öyledir diye düşünüyorum. hatta beni bu sefer ki adetim hem simsiyahtı hem kum gibiydi . glifor kullanıyorum ondan mı bilemedim.Bende polikistik over çok ileri derece tüylenme ve kilo 85 kilym evlndktn snra aldm veremym doktorlar kilo ver dyo yumurtlamamam olmyo klomenle ble gelismdi smdi bu ay hem atesli hasta oldum hem ayaklarmi üsttm adtm sökülmyo sdce kahvrngi bu normaldr dmi test yptm negatif
Canım şu an üçüncü gebeliğim devam ediyor ama pazartesi sonlanacak çünkü sağlıklı ilerlemiyor beta hcg. Üçüncü kaybım olacak yani. Artık dördüncüde kucağıma almak istiyorum bu Yüzden zayıflamam gerek benim de. Doktorum tüp bebek dene embriyoları incelesinler dedi dün tüp bebek merkezine gittim ordaki doktor sana tüp bebek yapmam senin kiloya bağlı Polikistik over dedi. Bebeklerini kaybetmenin en büyük sebebi pKO o Yüzden zayıfla ve doğal yolla dene çocuğunu kucağına al ben bu işten para kazanıyorum ama cidden size hiç gerek yok dedi, ayrıca her şeyin doğalı iyidir. Doğal yolla hamilelikte sperm ve yumurta severek birleşir ama tüp bebekte görücü usulü Birleşme olur dedi :)eee hep beraber baslasak olmazmi diete
cok uzuldummmm allah sabir versin canim ya ben yarin dukana baslicam isteyen arkadaslarla beraber yapabiliriz bu isiBua arada sakın ama sakın gliforu hamile kalınca bırakmayın. Dün tüp bebek doktoru eskiden yararı zararı tartışılıyordu ama artık yararı hakkında araştırma fazlaymış, ve ben pKO lu tüp bebek yaptığım hastalarda hep kullandırıyorum dedi, ben de bırakmayacağım. Bu hamilelikte ilk değerim 7 çıktı sonra yaklaşık 4 kat arttı 26 oldu gliforu bıraktım ikiye bile katlamadı 49 oldu. Sonra da toparlanamadı şimdi de mecbur sonlanacak ilerleyemedi gebeliğim.
Dukan bir süre sonra hasta ediyor diyorlar ben de yapmak istiyordum ama vazgeçmiştimcok uzuldummmm allah sabir versin canim ya ben yarin dukana baslicam isteyen arkadaslarla beraber yapabiliriz bu isi
gliforu ne kadar kullanıyorsun. benim günde yarım 3.5 ay oldu henüz birsey yokBua arada sakın ama sakın gliforu hamile kalınca bırakmayın. Dün tüp bebek doktoru eskiden yararı zararı tartışılıyordu ama artık yararı hakkında araştırma fazlaymış, ve ben pKO lu tüp bebek yaptığım hastalarda hep kullandırıyorum dedi, ben de bırakmayacağım. Bu hamilelikte ilk değerim 7 çıktı sonra yaklaşık 4 kat arttı 26 oldu gliforu bıraktım ikiye bile katlamadı 49 oldu. Sonra da toparlanamadı şimdi de mecbur sonlanacak ilerleyemedi gebeliğim.
Bu arada Sağol canım bununla üç oldu artık alışıyorum galiba kaybetmeyecok uzuldummmm allah sabir versin canim ya ben yarin dukana baslicam isteyen arkadaslarla beraber yapabiliriz bu isi
Ben 850 mg sabah akşam tüm alıyorum canım.gliforu ne kadar kullanıyorsun. benim günde yarım 3.5 ay oldu henüz birsey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?