polikistik overli olup tüp bebek yaptıranlar

Benim leke leke kan gelmeye başla Misti korktum Dr gittim 10. Gündü değer 11,4 tu düşük ama perşembe bida bakalım dedi yarin git cm inş artar dualarinizda yer almak umuduyla

canım kan taze değilse korkma bide sonucun ne oldu gittin mi dra inş aşkın seninledirrrr

Cok uzuldum canim ama beterin beteri var moralini yuksek tutmaya calis ins bi daha ki sefere tutunur canim kacinci denemen bu dondurulmus varmi bide transferden sonra hangi ilaclari kullandin

İlk denememdi dondurulmuş yok maalesef koraspirin folikasit bide jel başka ilaç iğne vermediler bana

İlk denememdi dondurulmuş yok maalesef koraspirin folikasit bide jel başka ilaç iğne vermediler bana

Dondurulmus neden yok bide ben cok dikkat ettim igne kullanmayanlarin pek sansi olmuyo tabiki hersey nasip ama ben bi dahakine igne isticem bunlara ek ikinci denemende bi ilac daha verirler ama bence sende igne iste

Dondurulmus neden yok bide ben cok dikkat ettim igne kullanmayanlarin pek sansi olmuyo tabiki hersey nasip ama ben bi dahakine igne isticem bunlara ek ikinci denemende bi ilac daha verirler ama bence sende igne iste

Benim dönemde olan herkese iğne verdiler bi bana vermediler ya çok sinirlerim bozuldu değiştir cem hastaneyi gataya gidecem bu sefer ne kontrole cagirdilar ne bisy tabiki önce Rabbim verecek ama ihmal de göz adi edilemez

Evet ilk denememdi.4 tane embrıyom vardı.ıkı tanesı cok kalıteli dedıler.ıkısınıde transfer ettiler.ertesi gün o diğer iki embriyo bolunememişler çöp oldular.ne sormak isterseniz ben buralardayım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bende önümüzdeki ay yaptircaz adetim i bekliyorum pol uyum esimin de sperm düşük mikromu yaptırmak lazım sence

Kizlar bende de şiddetli pko var ilk tüp denememiz kimyasalla sonuclandi ne yapmamiz gerek bilmiyorum :17:

selam kızlar bende de polikistik var ve bir kere doğal yollarla hamile kalıp düşük yapmıştım ama sonra 2 sene hamile kalamadım. Ankarada yaşayanlar için Prof. Dr. Murat Sönmezer bu konuda uzman. onunla tüp bebek yaptım ve 27 eylül de 5.günde transferim yapıldı ve şu an ilk denememde hamileyim çok şükür 10.gün değerim 103 12. gün 236 çıktı hatta ufacık kesemde 15.günde gözüktü çok şükür her şey yolunda. Bence güvenilir bir doktor bulun ve kendinizi ona emanet edin.

kızlar meraba ben çok heycanlıyım polikistik over hastasıyım ben.ne denediysem bebişim olmadı.sonunda tüp bebek yaptırdım ayrıca sunuda söyleyeyim çocugum olmaması için hiç sebep yok polikistik over dısında:)
neyse tüp bebek yaptırdım 2 adet orta kalite 6ya bölünmüş embriyo transfer ettiler.iki gün sonra cumartesi günü testim vayaşım 26
benim gibi olup hamiş kalan varmı
lütfen tecrübelerimizi paylaşalım
teşekkürler
KILO PROBLEMINIZ VARMIYDI PEKI

Arkadaşlar kistleriniz var mıydı kisti olanlara nasıl bir tedavi uygulanıyor

Arkadaşlar kistleriniz var mıydı kisti olanlara nasıl bir tedavi uygulanıyor
Doğum kontrol hapı vermişti bana dr um nende kist yoktu çok şükür ama tedavi süresince oluşan varsa onlar dökülsün diye 1 aya yakın kullandım ve lucrin diye bi iğne kullandım bu da baskılayıcı bi iğneydi önlem aldık biz olmasın diye. Ama olanlara da aynı tedavi mi başka bişeyler mi kullanılır tam bilmiyorum canım sen hangi aşamadasın

Doğum kontrol hapı vermişti bana dr um nende kist yoktu çok şükür ama tedavi süresince oluşan varsa onlar dökülsün diye 1 aya yakın kullandım ve lucrin diye bi iğne kullandım bu da baskılayıcı bi iğneydi önlem aldık biz olmasın diye. Ama olanlara da aynı tedavi mi başka bişeyler mi kullanılır tam bilmiyorum canım sen hangi aşamadasın
Ben daha başlamadım adet olmayı bekliyorum önümüzdeki hafta başlarım tedaviye kist var ben de acaba once onları mi tedavi ediyorlar diye merak ettim

Back
X