polikistik overli olup tüp bebek yaptıranlar

Bende ergenliğimden varmış polikistikover ama hiçbir doktor demedi. Ben oğluma normal yolla gebe kaldım. İki ay önce anlaşıldıki ergenliktenmişş ve ben oğluma gebe kalabilmişim. Oğlum beş yaşında şimdi ikinciyi düşünüyoruz. Ama eşimde yurtdışında altı ayda bir 15 gün ancak görüşebiliyoruz. Yaşım 27 87'liyim. Otuza kadar denersekte olmazsa bende tüp bebek düşünüyorum.

Allah bu yolda herkese yarımcı olsun.. İnşallah isteyen herkesin kucağını doldursun..

malesef negatif canım beta deger 1.20

üzülme canım inş birdahaki sefere olur seninde mi pko belası başında kaçıncı denemendi?bi de öğrendim ki önemli olan tutnması değil sağlıklı sıhhatli kucağına alıp uzunnnnn ömürlü olmasıymış rabbim hayırlı sağlıklı evatlar nasip etsinnn

Son düzenleme:
üzülme canım inş birdahaki sefere olur seninde mi pko belası başında kaçıncı denemendi?bi de öğrendim ki önemli olan tutnması değil sağlıklı sıhhatli kucağına alıp uzunnnnn ömürlü olmasıymış rabbim hayırlı sağlıklı evatlar nasip etsinnn

malesef pko malesef benim 1.denemem canım aşılama yaptırmadım tüp denememiz negatif bakalım hayırlıısı

malesef pko malesef benim 1.denemem canım aşılama yaptırmadım tüp denememiz negatif bakalım hayırlıısı

bende aşılama yaptırmadan girdim tüp bebeğe ilk denemem neg ti çok su toplamıştım ikincisi pozt. ti maalesef düştü üçüncüyü ramazandan sonra düşünüyorum inş son olur bide bende kilo problemi var kilo vermem lazımmm:17::106:

bende aşılama yaptırmadan girdim tüp bebeğe ilk denemem neg ti çok su toplamıştım ikincisi pozt. Ti maalesef düştü üçüncüyü ramazandan sonra düşünüyorum inş son olur bide bende kilo problemi var kilo vermem lazımmm:17::106:

kilo bendede var ya sen cok cesaretlisin tüp bebek yaptırıyosun yine ben cok korkuyorum ikinci denememi bir sene sonra dusunuyorum

belki normal yoll gebe kalabiliriz yokmu tüp bebekten sonra normal yolla gebe kalan yaaaaaa

Merhaba ben'de pkoluyum 2,5 yıldır evliyim bebek özlemi çekiyorum 21 yaşındaydım 8 mayıs'ta transfer yapıldı dondurulmus 2 tane 1. Kalite embriyo verildi nasıl geçiyor

Merhabalar bende pko luyum 2-2,5 yıl önce tüp benek yaptırdım.kızım dünyaya geldi.ilk testimde değerim düşüktü ama sonradan yükseldi çok şukur.allah sizlerden nasip etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende PCO luyum benimde ilk test düşük cikti inş senin gibi artar benimde içime su serptin canim

kilo bendede var ya sen cok cesaretlisin tüp bebek yaptırıyosun yine ben cok korkuyorum ikinci denememi bir sene sonra dusunuyorum

belki normal yoll gebe kalabiliriz yokmu tüp bebekten sonra normal yolla gebe kalan yaaaaaa

Canim rabbim hepimize yardim etsin cesaretsiz olup napcan ki anne olmak korkudan agir basiyo bende bekledim ozellikle dusukten sonra normal olur diye 6 ay gecti uzerinden tik yok bide benim histeroskopi yaptirmam lazim iste bundan korkuyorum

canim rabbim hepimize yardim etsin cesaretsiz olup napcan ki anne olmak korkudan agir basiyo bende bekledim ozellikle dusukten sonra normal olur diye 6 ay gecti uzerinden tik yok bide benim histeroskopi yaptirmam lazim iste bundan korkuyorum

histereskopı ne ben yaptırmadım

bende aşılama yaptırmadan girdim tüp bebeğe ilk denemem neg ti çok su toplamıştım ikincisi pozt. ti maalesef düştü üçüncüyü ramazandan sonra düşünüyorum inş son olur bide bende kilo problemi var kilo vermem lazımmm:17::106:

Peki ilk değerin kaç cikti yuksekmiydi benim pozitif cikti ama değer düşük cikti yarin buda gitmek inş artar

Peki ilk değerin kaç cikti yuksekmiydi benim pozitif cikti ama değer düşük cikti yarin buda gitmek inş artar

Canim benim 169 du degerim drum tekrar test yaptirmaya gerek gormedi o yuzden duzenli katlandi mi bilmiyorum bir hafta sonra kanamam oldu aniden dra gittik o zaman baktilar 269 du yani dusuk yuksek olmasina bakma duzenli katlaniyo mu diye bak ins ustelik ben 169 la basladim bir yerde okumustum 23 le baslayip gebeligi devam edenler var bi anda artiyo degerleri bide rabbim ol dediyse kimse onunde duramaz cok dusunme rabbime sigin

Canim benim 169 du degerim drum tekrar test yaptirmaya gerek gormedi o yuzden duzenli katlandi mi bilmiyorum bir hafta sonra kanamam oldu aniden dra gittik o zaman baktilar 269 du yani dusuk yuksek olmasina bakma duzenli katlaniyo mu diye bak ins ustelik ben 169 la basladim bir yerde okumustum 23 le baslayip gebeligi devam edenler var bi anda artiyo degerleri bide rabbim ol dediyse kimse onunde duramaz cok dusunme rabbime sigin

Benim leke leke kan gelmeye başla Misti korktum Dr gittim 10. Gündü değer 11,4 tu düşük ama perşembe bida bakalım dedi yarin git cm inş artar dualarinizda yer almak umuduyla

Evet öyle Rabbim yardimcimiz olsun insallah

İnşallah canım.bende ikinci tedavime başlıycama ama bu sürece hazırmıyım bilmiyorum çünkü tedavi aşamasından korkuyorum.hamilelik doğum felan hiçbirşey bu tedavi doneminde yaşadığın acıların yanında

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X