yarın testim varrrrrr:))))))
bana dua edin
canım merak ettim sonuç pozt. inş...:80:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın testim varrrrrr:))))))
bana dua edin
malesef negatif canım beta deger 1.20canım merak ettim sonuç pozt. inş...:80:
malesef negatif canım beta deger 1.20
üzülme canım inş birdahaki sefere olur seninde mi pko belası başında kaçıncı denemendi?bi de öğrendim ki önemli olan tutnması değil sağlıklı sıhhatli kucağına alıp uzunnnnn ömürlü olmasıymış rabbim hayırlı sağlıklı evatlar nasip etsinnn
malesef pko malesef benim 1.denemem canım aşılama yaptırmadım tüp denememiz negatif bakalım hayırlıısı
bende aşılama yaptırmadan girdim tüp bebeğe ilk denemem neg ti çok su toplamıştım ikincisi pozt. Ti maalesef düştü üçüncüyü ramazandan sonra düşünüyorum inş son olur bide bende kilo problemi var kilo vermem lazımmm:106:
Merhabalar bende pko luyum 2-2,5 yıl önce tüp benek yaptırdım.kızım dünyaya geldi.ilk testimde değerim düşüktü ama sonradan yükseldi çok şukur.allah sizlerden nasip etsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kilo bendede var ya sen cok cesaretlisin tüp bebek yaptırıyosun yine ben cok korkuyorum ikinci denememi bir sene sonra dusunuyorum
belki normal yoll gebe kalabiliriz yokmu tüp bebekten sonra normal yolla gebe kalan yaaaaaa
canim rabbim hepimize yardim etsin cesaretsiz olup napcan ki anne olmak korkudan agir basiyo bende bekledim ozellikle dusukten sonra normal olur diye 6 ay gecti uzerinden tik yok bide benim histeroskopi yaptirmam lazim iste bundan korkuyorum
bende aşılama yaptırmadan girdim tüp bebeğe ilk denemem neg ti çok su toplamıştım ikincisi pozt. ti maalesef düştü üçüncüyü ramazandan sonra düşünüyorum inş son olur bide bende kilo problemi var kilo vermem lazımmm:106:
histereskopı ne ben yaptırmadım[/QUO
Senin ilk oldugu icin yapmamislardir rahime ilacli su verip kamerayla bakiyorlar niye tutunmuyo myom vs mi var diye bakiliyo rahimd tuplerdee bi sorun mu var diye bakiliyo
Peki ilk değerin kaç cikti yuksekmiydi benim pozitif cikti ama değer düşük cikti yarin buda gitmek inş artar
Canim benim 169 du degerim drum tekrar test yaptirmaya gerek gormedi o yuzden duzenli katlandi mi bilmiyorum bir hafta sonra kanamam oldu aniden dra gittik o zaman baktilar 269 du yani dusuk yuksek olmasina bakma duzenli katlaniyo mu diye bak ins ustelik ben 169 la basladim bir yerde okumustum 23 le baslayip gebeligi devam edenler var bi anda artiyo degerleri bide rabbim ol dediyse kimse onunde duramaz cok dusunme rabbime sigin
Bende PCO luyum benimde ilk test düşük cikti inş senin gibi artar benimde içime su serptin canim
İçini ferah tut canım.ben öyle yaptım.kızım şuan şarj aletimi kemiriyor
İnş dediğin gibi olur canim ya içimde bi korku var ister istemez
Tabi normaldir canım ağlaya ağlaya bir hal oluyorsun.ama rabbımın dediği olur
Evet öyle Rabbim yardimcimiz olsun insallah