Ben bi yerde okudum brüseklin sayfasında sanırım..zorla döllendirme işleminin neye sebep olacağı bilinmiyor ilerleyen zamanlarda diye yazmışlar ,bulursam atayım size
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bi yerde okudum brüseklin sayfasında sanırım..zorla döllendirme işleminin neye sebep olacağı bilinmiyor ilerleyen zamanlarda diye yazmışlar ,bulursam atayım size
Amın çok kötü süreç doğru (( Allah sabr versın ama genetıkdır kalp rahatsızlıgı sizde olmaya bılır ama akrabanızda falan ola bılır, ama piezo bağlamayın , ve diğerlerınde olacak gıbı bır durum yok , kismet bu iş bende 4aa kımysal oldu 3 aa 5 cı gunle hamıle kaldım Allah buyuk bence deneyın hepsi aynı deyıldır piezo ile sağkıklı bebeklerı olan çoğu kişi varGenetik testlerimiz yapıldı bizim genlerle alakalı sorununuz yok dendi kötü şans deyip duruyorlar kafamda her şeyi sorgular oldum geride 3 tane daha embriyom var 3aa 3ab 3ab kalitede ilk ikisi 5. Gün embriyosu diğeri 6. Gün ama napacağımı bilmiyorum sürece en baştan başlasam garanti vermiyorlar tekrar olmama diye bir şey diyemeyiz diyorlar zaten süreç en baştan bu yana tüp bebek süreci doğum doğum sonrası bebeğimin masrafları derken bir milyona yakın paramız gitti tekrar tüp bebek süreci başlamak bile çok zorlayıcı her anlamda
psikolojik tedavi görüyorum zaten yaşadıklarımı kaldıramadım 1 yıldır çok acılar çektim Allah’a dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden Rabbim hiçbir anneye böyle bir acı yaşatmasın çok zor kendi ellerimle kefenleyip gömdük yavrumuzu Allahım benim yolumu da çiçek bahçesi yapsın imtihanım bitmiş olsun![]()
Evet çıkıyor aslında perınataolıg iyi olsa ıdı 11-14 haftada detaylı ultrasonda gorurdu aslında 2 defa oluyor ya 11-14 hafta ,20-24 hafta , aslında zatf embryonlarda düşük tehlıkesı falan oluyor belırtıde ola bılıyr , ama umudunuzu kayb etmeyın bırınde oldu hepsınde olcak gıbı bir şey yokTabii yaptırdık amniyosentez de yapıldı genetik sıkıntısı var mı diye hamileliğin 21. Haftasından önce de kanamalarım düşük tehlikem oldu ama 21. Haftaya kadar hiçbir sorun görmediler her şey çok iyi dediler öğrendikten sonra aldırmayı teklif ettiler heyetlere gittik ekokardiyografi yapıldı bir sürü doktora gittik ilk başta kalpte sorun vardı ama tam teşhisi 27. Haftada koydular aldırmayı düşünmedik Allah’ın verdiği can verende o alan da o olacak dedik
Amın çok kötü süreç doğru (( Allah sabr versın ama genetıkdır kalp rahatsızlıgı sizde olmaya bılır ama akrabanızda falan ola bılır, ama piezo bağlamayın , ve diğerlerınde olacak gıbı bır durum yok , kismet bu iş bende 4aa kımysal oldu 3 aa 5 cı gunle hamıle kaldım Allah buyuk bence deneyın hepsi aynı deyıldır piezo ile sağkıklı bebeklerı olan çoğu kişi var
İnşallah diğerlerinde sıkıntı yokturEvet çıkıyor aslında perınataolıg iyi olsa ıdı 11-14 haftada detaylı ultrasonda gorurdu aslında 2 defa oluyor ya 11-14 hafta ,20-24 hafta , aslında zatf embryonlarda düşük tehlıkesı falan oluyor belırtıde ola bılıyr , ama umudunuzu kayb etmeyın bırınde oldu hepsınde olcak gıbı bir şey yok
Bende aynısı oldu piezo oldu embryo glue oldu benım 3 cı denenemdı bu, bende gunde 3 tane karında iğne yapdım 12 cı haftaya kadar , ama kanama düşük gıbı durum olmadı bende rahat ilerledı şu an 19 dayım hıc bir son yaşamadım ama ben embryona genetık yapdırdım , fetal dna yapdırdım , 11 cı haftada detaylı ultrasonda yapsırdım şimdi 21 cı haftadkaı beklıyorum ama perınatalog bır sorun olsa 11 de çıkardı demişdi beliritsi ınshAllah sizde sağlıklı kolau gebelım kısmet olurEmbriyoya piezoelektrik uygulandı embriyo glue da yapıldı günde 3 tane karından iğne vuruldum hamileliğim sırasında kanamalarım olduğu zaman kalçadan düşük önleyici iğne vurdular o iğneyi vurulduğumda kalçadan olan iğneyi 3. İğneyi karından vurmanıza gerek yok diyorlardı 2 iğne vuruluyordum karından o günlerde
Bebeğinizi sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim eğer özel bir soru olmayacaksa tüp bebek yaptırmanızdaki etken neydi umut oldu dedikleriniz bana da şu an eşiniz de miydi problemBende aynısı oldu piezo oldu embryo glue oldu benım 3 cı denenemdı bu, bende gunde 3 tane karında iğne yapdım 12 cı haftaya kadar , ama kanama düşük gıbı durum olmadı bende rahat ilerledı şu an 19 dayım hıc bir son yaşamadım ama ben embryona genetık yapdırdım , fetal dna yapdırdım , 11 cı haftada detaylı ultrasonda yapsırdım şimdi 21 cı haftadkaı beklıyorum ama perınatalog bır sorun olsa 11 de çıkardı demişdi beliritsi ınshAllah sizde sağlıklı kolau gebelım kısmet olur![]()
Amın canım Allah ıstyen her kese nasıp etsın tez zamanda , evet eşimde morfolojı 0Bebeğinizi sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim eğer özel bir soru olmayacaksa tüp bebek yaptırmanızdaki etken neydi umut oldu dedikleriniz bana da şu an eşiniz de miydi problem
Hangi tüp bebek merkezine gitmiştinizAmın canım Allah ıstyen her kese nasıp etsın tez zamanda , evet eşimde morfolojı 0
İlk iki denemem bayçecıde oldu 1 cı kımyasal bırı negatıf , sonra acı badem maslak ilk denemde orda hamıle kaldım ama farklı olarak orda embryona genetık yapdık pıezo ve mikroçıp sperne yapdık ve embryo glueHangi tüp bebek merkezine gitmiştiniz