- Konu Sahibi namiyet_19
-
Canım bende de var bu illet.Çok badireler atlatmışsın sen hakikaten.Bunca aşamaya rağmen olmamasında başka bir etken mi var acaba?İyice araştırdılar mı?Bazen sadece bir probleme yükleniyorlar ve başka şeyler gözardı edilebiliyor.Pıhtılaşma sorunu bile engel olabiliyor mesela.Ve daha bunun gibi bir sürü şey.Umarım bu kez mutlu haberi alırsın.Allah yardımcımız olsunCanım bende pkoluyum, 7 yıllık evliyim, defalarca klomen, aşılama ve tüp bebek yaptırmama rağmen bebeğime henüz kavuşamadım inşallah senin bebişin uğraştırmadan gelirhaa 3. tüp bebeğe başlamadan boş geçmesin diye klomen aldım kullanıyorum yine...
Canım bende de var bu illet.Çok badireler atlatmışsın sen hakikaten.Bunca aşamaya rağmen olmamasında başka bir etken mi var acaba?İyice araştırdılar mı?Bazen sadece bir probleme yükleniyorlar ve başka şeyler gözardı edilebiliyor.Pıhtılaşma sorunu bile engel olabiliyor mesela.Ve daha bunun gibi bir sürü şey.Umarım bu kez mutlu haberi alırsın.Allah yardımcımız olsun
Ben polikistik overliyim 89 kiliyum 19yasindayim 3yillik evliyim bebek istiyoruz ama olmadi bu ay klomen kullandim hayirlisi benim durumumda olan varsa cevap yassin
doğru söylüyosun canım doktor çağırdı zaten bu ayın sonunda gidicez bakalım neler isteyecek
ben de pkoluyumBende pko liyim 5 ay bekledik olmadı hala inanamıyorum Allah'ıma binlerce kez şükür olsun bu ay hamile olduğumu öğrendim çok şaşkınım çünkü 3 aydır klomen falan kullanmadım zaten 1 defa kullandım kilo yaptı bi daha doktoruma söyledim ilaçsız takip etti geçen aydan önce anestezi ile tüplerime baktırdım açık çıkmıştı fakat maalesef ondan sonraki ay yumurta olmadığı için hamile kalamadım geçen ay kendiliğinden yumurta olmuş doktora bile gitmemiştim nasılsa olmuyo diye ve kafamdan atmıştım bebek düşüncesini hobilerime yoğunlaşmıştım ve hamile olduğuma inanamadım gerçekten dakikalarca ağladım🙏🙏🙏rahat olmak ve Allah'a bırakmak çok önemli..ama iyiki tüplerime baktırmışım çünkü küçük tıkanıklıklar açılabiliyomuş ilaç verildiği sırada..Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla pko luyum diye de umutsuzluğa kapılmayın Allah en hayırlısını bilendir isterse hiç yumurtanız olmasın yine verir...bi de ben geçen ay kereviz pırasa yedim ve adetim bittikten sonra her duş sonrası karnıma soğuk su tuttum..ama nolur kafanıza takmayın ben olmuyo diye az mı ağladım..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar ben 32 yasindayim ve bir suredir adet olamiyorum. Jinekolog 10 gunluk ilac verdi ve o ilacla adet oldum. 50 gun gecti ve yine adet olamadim. Cuma gunu yine jinekologa gittim. Hormon tahlillerim temiz ve ultrasonda ufak kistler buldu. Pko tanisi koydu. 32 yasima kadar adetlerim hep duzenliydi, bu yasta pko tanisi koyulurmuki? Bir de baska hastalik nedeniyle kullandigim ilac sonucu 30 kilo aldim. 91 kiloyum su an. Acaba kilo yuzunden adetlerim kesilmis olmasin. Jinekolog da zaten zayiflayacaksin dedi. Diyete basladim bakalim. Cocugumuz olsun yeterki herseyi yaparim
Bende pko liyim 5 ay bekledik olmadı hala inanamıyorum Allah'ıma binlerce kez şükür olsun bu ay hamile olduğumu öğrendim çok şaşkınım çünkü 3 aydır klomen falan kullanmadım zaten 1 defa kullandım kilo yaptı bi daha doktoruma söyledim ilaçsız takip etti geçen aydan önce anestezi ile tüplerime baktırdım açık çıkmıştı fakat maalesef ondan sonraki ay yumurta olmadığı için hamile kalamadım geçen ay kendiliğinden yumurta olmuş doktora bile gitmemiştim nasılsa olmuyo diye ve kafamdan atmıştım bebek düşüncesini hobilerime yoğunlaşmıştım ve hamile olduğuma inanamadım gerçekten dakikalarca ağladım🙏🙏🙏rahat olmak ve Allah'a bırakmak çok önemli..ama iyiki tüplerime baktırmışım çünkü küçük tıkanıklıklar açılabiliyomuş ilaç verildiği sırada..Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla pko luyum diye de umutsuzluğa kapılmayın Allah en hayırlısını bilendir isterse hiç yumurtanız olmasın yine verir...bi de ben geçen ay kereviz pırasa yedim ve adetim bittikten sonra her duş sonrası karnıma soğuk su tuttum..ama nolur kafanıza takmayın ben olmuyo diye az mı ağladım..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar lütfen cevap !!! en pko hastasıyım bi 5 yıldır. 2 yıllık evliyim 14 aydırda bebek için uğraşıyorum. 2 defa klommmen +ovitrelle yaptık ama sonuç negatif doktor asşılamaya geçmemeiz lazım dedi ama ben istemedim. başka bir doktora başladım bu ay ve puregon + glifor verdi doktor iğneyi 4 gün yapıcam ve çarşamba kontrole gitcem yumurta gelişmişse çatlata iğnesi vuracakmış
böyle tedavi olan var mı:18::18::18::18:
CANIMM BENİM BEN YAPMADIM HENÜZ AMA İNCİR HAVUÇ KÜRÜNÜ MUHAKKAK DENE BENCEBen polikistik overliyim 89 kiliyum 19yasindayim 3yillik evliyim bebek istiyoruz ama olmadi bu ay klomen kullandim hayirlisi benim durumumda olan varsa cevap yassin
Canlarım ablamda pkosluydu ve ilaçlar kullandı ne yazıkki kilodan başka bişey yaptırmadı. Taze çörek otuna bal katıp her gün sabah akşam aç karna yedi 1 2 ay sonra adeti 29 günde bire düştü yumurtası oluyodu ama çatlamıyodu. Çatlatma igneside olunca gebe kaldı sizde deneyin istersenizz. Belki çare olur sizede denemekte fayda varBen polikistik overliyim 89 kiliyum 19yasindayim 3yillik evliyim bebek istiyoruz ama olmadi bu ay klomen kullandim hayirlisi benim durumumda olan varsa cevap yassin
Gebe kalmışsın hayırlı olsun :) hangi tedaviyi gördün ?arkadaşlar lütfen cevap !!! en pko hastasıyım bi 5 yıldır. 2 yıllık evliyim 14 aydırda bebek için uğraşıyorum. 2 defa klommmen +ovitrelle yaptık ama sonuç negatif doktor asşılamaya geçmemeiz lazım dedi ama ben istemedim. başka bir doktora başladım bu ay ve puregon + glifor verdi doktor iğneyi 4 gün yapıcam ve çarşamba kontrole gitcem yumurta gelişmişse çatlata iğnesi vuracakmış
böyle tedavi olan var mı:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?