polikistik overliler

namiyet_19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
10
1
1
Konya
Ben polikistik overliyim 89 kiliyum 19yasindayim 3yillik evliyim bebek istiyoruz ama olmadi bu ay klomen kullandim hayirlisi benim durumumda olan varsa cevap yassin

Canım bende pkoluyum, 7 yıllık evliyim, defalarca klomen, aşılama ve tüp bebek yaptırmama rağmen bebeğime henüz kavuşamadım inşallah senin bebişin uğraştırmadan gelir haa 3. tüp bebeğe başlamadan boş geçmesin diye klomen aldım kullanıyorum yine...

Canım bende de var bu illet.Çok badireler atlatmışsın sen hakikaten.Bunca aşamaya rağmen olmamasında başka bir etken mi var acaba?İyice araştırdılar mı?Bazen sadece bir probleme yükleniyorlar ve başka şeyler gözardı edilebiliyor.Pıhtılaşma sorunu bile engel olabiliyor mesela.Ve daha bunun gibi bir sürü şey.Umarım bu kez mutlu haberi alırsın.Allah yardımcımız olsun

doğru söylüyosun canım doktor çağırdı zaten bu ayın sonunda gidicez bakalım neler isteyecek

Ben polikistik overliyim 89 kiliyum 19yasindayim 3yillik evliyim bebek istiyoruz ama olmadi bu ay klomen kullandim hayirlisi benim durumumda olan varsa cevap yassin

Mrb cnm bende de pko var iki yillik evliyim ve son bir senedir cocuk istiyoruz ama malesef normal yolla olmuyor. Bende 80 kiloyum ve doktor bana zayiflayacaksin diyo. Diyet Yapiyorum ama cok uzun surmuyo. Rahim filmi cektirdim tupler acik. Doktor 2-3 ay bekleyin ve zayiflamaya calis dedi. Bakalim bu ay adet olmadim hastaneye gidecem ne diyecekler bilmiyorum ((

doğru söylüyosun canım doktor çağırdı zaten bu ayın sonunda gidicez bakalım neler isteyecek

Bende geçen ay günde 2 kez klomen kullandım ve 1 tane 19 mm yumurtam oluşmuş.kontrole gittim ve çatlayıp çatlamadığını doktor anlayamadı.kısacası pek umudum yok ama hayırlısı olsun artık.Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bende pko liyim 5 ay bekledik olmadı hala inanamıyorum Allah'ıma binlerce kez şükür olsun bu ay hamile olduğumu öğrendim çok şaşkınım çünkü 3 aydır klomen falan kullanmadım zaten 1 defa kullandım kilo yaptı bi daha doktoruma söyledim ilaçsız takip etti geçen aydan önce anestezi ile tüplerime baktırdım açık çıkmıştı fakat maalesef ondan sonraki ay yumurta olmadığı için hamile kalamadım geçen ay kendiliğinden yumurta olmuş doktora bile gitmemiştim nasılsa olmuyo diye ve kafamdan atmıştım bebek düşüncesini hobilerime yoğunlaşmıştım ve hamile olduğuma inanamadım gerçekten dakikalarca ağladım🙏🙏🙏rahat olmak ve Allah'a bırakmak çok önemli..ama iyiki tüplerime baktırmışım çünkü küçük tıkanıklıklar açılabiliyomuş ilaç verildiği sırada..Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla pko luyum diye de umutsuzluğa kapılmayın Allah en hayırlısını bilendir isterse hiç yumurtanız olmasın yine verir...bi de ben geçen ay kereviz pırasa yedim ve adetim bittikten sonra her duş sonrası karnıma soğuk su tuttum..ama nolur kafanıza takmayın ben olmuyo diye az mı ağladım..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de pkoluyum darısı başımıza canım karnına soğuk su dökmenin amacı ne ki?????

merhaba arkadaşlar ben de pko luyum. 3-4 aydır duphaston kullanıyorum bu ay da adetinin 3. günü sperm testiyle gel dediği için yarın hormon testi yaptırmaya gidecem. eşimin sperm testi sonucuna göre 283 milyon sperm % 75 hareketli çıktı. sıkıntı bende yani dr klomen başlayacaz dedi bakalım.

Spermler sıcak duş esnasında ölüyorlar hem dışarı akmasın hemde hemen ölmesin diye hemen duş almayın derler..zaten soğuğa yakın ılık su ile duş aldım hep..bi arkadaşım söylemişti sabahtan ilişki olursa akşam akşamdan olursa sabah duş al demişti çünkü zaten spermler 72 saat yaşayabiliyorlar maksimum..ayrıca yumurta oluşumu içinde yumurtalıkları uyarmış oluyosun tabi bunlar sadece benim düşüncem bu ay belki tesadüf denk geldi bilmiyorum ama dikkat ettim işte öyle yapmaya..burda yazdım çünkü o kadar çaresiz geçen aylardan sonra Allah nasip etti..tabi en başta Rabbim verecekse hepsi bahane ama yine de işte..hep dua ediyorum olmayan isteyen herkese versin Allahım..sizde bana dua edin nolur sağlıkla kucağıma alayım inşallah

Kizlar ben 32 yasindayim ve bir suredir adet olamiyorum. Jinekolog 10 gunluk ilac verdi ve o ilacla adet oldum. 50 gun gecti ve yine adet olamadim. Cuma gunu yine jinekologa gittim. Hormon tahlillerim temiz ve ultrasonda ufak kistler buldu. Pko tanisi koydu. 32 yasima kadar adetlerim hep duzenliydi, bu yasta pko tanisi koyulurmuki? Bir de baska hastalik nedeniyle kullandigim ilac sonucu 30 kilo aldim. 91 kiloyum su an. Acaba kilo yuzunden adetlerim kesilmis olmasin. Jinekolog da zaten zayiflayacaksin dedi. Diyete basladim bakalim. Cocugumuz olsun yeterki herseyi yaparim

Bana da pco teşhisi kondu. Adet düzensizliği sebepsiz yere hızla kilo alımı, bunun dışında göbek, göğüs ve cenemde killanmalar oldu. Her yaşta baş gösterebilir. Tedaviyi aksatmamak gerekir. Geçmiş olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

pko regl olmaya başlanan yaştan menapoza kadar her yaş ortaya çıkabilir.
bende de 30 yaş itibari ile çıktı.
düzenli regl oluyorum ama henüz bebek sahibi olamadım.
kilo alımı adet düzensizliği yapıyor pko lularda kilo verirsen büyük ihtimalle adetlerinde düzene girecektir.

arkadaşlar lütfen cevap !!! en pko hastasıyım bi 5 yıldır. 2 yıllık evliyim 14 aydırda bebek için uğraşıyorum. 2 defa klommmen +ovitrelle yaptık ama sonuç negatif doktor asşılamaya geçmemeiz lazım dedi ama ben istemedim. başka bir doktora başladım bu ay ve puregon + glifor verdi doktor iğneyi 4 gün yapıcam ve çarşamba kontrole gitcem yumurta gelişmişse çatlata iğnesi vuracakmış
böyle tedavi olan var mı:18::18::18::18:

Senin Adına çok sevindim. Darısı bizlerin başına

İğne derken ne iğnesi cnm? Bir ara klomen kullandıktan sonra çatlatma iğnesi kullanmıştım ama senin durum farklı sanırım

Canlarım ablamda pkosluydu ve ilaçlar kullandı ne yazıkki kilodan başka bişey yaptırmadı. Taze çörek otuna bal katıp her gün sabah akşam aç karna yedi 1 2 ay sonra adeti 29 günde bire düştü yumurtası oluyodu ama çatlamıyodu. Çatlatma igneside olunca gebe kaldı sizde deneyin istersenizz. Belki çare olur sizede denemekte fayda var

Gebe kalmışsın hayırlı olsun :) hangi tedaviyi gördün ?

Merhaba arkadaşlar. Ben bu ayın başında rahim filmi çektirdim ve o gün bugündür kasıklarımda ara ara sızlama oluyordu ve son günlerde kasık ağrılarım baya arttı. Adet tarihim 30 ocak. Daha var yani. Bu ay yumurta takibi falan yaptırmadım. İlaç kullanmadım yani. Bir de rahim filmi çektirdim çektireli sarı bir akıntım var. Hala devam ediyor.
Aranızda rahim filmi çektirip ağrı ve akıntı yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…