Polikistik Yumurtalık Sendromu (PCOS)

mesela arkadasimin yengesi 20 sene bebek bekledi,olmadi...denemedigi tedaviler kalmadi,doktorlar olmaz dedikce bu olacak diyordu,sonunda ne oldu??dis doktoruna gittiginde dislerinin rontgenini cekmisler ve bebek karninda yanmiskendini iyi hissetmeyince doktora gidiyor ve orda anlasiliyor 1,5 ayllikmis bebek.bu onun icin daha büyük bir aciydi.demek istedigim ne olursan ol sükretmeye devam et bitanem.bu arada beni cok mutlu ettin,elimden geleni yaparim inan buna,yeterki gülümse olur mu:)

canım benim....teşekkür ederim tatlım..... bu gibi örnekler,şükretmemizi,elimizdeki değerleri iyi bilmemeizi sağlıyo....rabbim büyük ...elbet hayırlısıyla bizimde yüzümüz gülecek....dualarım senin için tatlım...kendine iyi bak.... ben özlemle yazılarını beklerim....:a015:

kesinlikle...sen icini rahat tut,hersey olacagina varir derler...benimde dualarim seninle...kendine cok cok iyi bak bitanem..mucuk mucuk mucuk:)

bu arada bitanem blog yazilarini okudum cok güzel hepsi...ben baslik acamadigim icin blogta yazdim biseyler ama nasil baslik haline getirebilirim bilmiyorum...yardimci olabilir misin?

Merhaba;

Bende PCOS hastasıyım. Kilo veremediğimden kilo fazlalılığım var. Kiloya endeksli şeker hastalığı riskim var. Bende düzensiz adetler gördüm, diane35 kullandım, bir sürü doktor değiştirdim çünkü hepsi kilo vermemi, çocuk doğurmamı önerdiler ama bunun çok zor olduğundan kimse bahsetmedi. Bu hastalıkta kilo vermek çok zordur Anneden kızına geçen yani genetik bir hastalıktır. Benim yumurtlama sorunlarım bir süre sonra düzeldi, kilo vermedim. Şuan şeker riskim var. Ve 2-3 haftalık hamileyim. Sakın olmuyor diye endişe etmeyin, ben olmuyor diye 1,5 sene korunmadım ama oluyor, güzel Allah'ın isteyince veriyor. Kimse canını sıkmasın.. Hormonlarınıza dikkat edin tek önerebileceğim bu birde stres, sinir ve sizi huzursuz eden insanlardan uzak durun.. Çünkü herşeyin başı stres ne yazık ki...

canım ne mutlu sana , tebrik ederim.... rabbim gülü gülü sağlıkla kucağına almak nasib etsin inşallah...

canım yazılarımı beğendiğine sevindim....yürekten yazılmış cümleler hepsi....
canım profiline gir...buradan bile girebilirsin....kebdi avadarının üzerindeki adını tıkla... v.blog.üzerini tıkla, sora yeni yazı yada benzeri bi şey görcen onu tıkla...yazını yaz yayımlamak istersen, aşağda (aynı sayfanın) ayarlar var onları yap,sonra yeni ayarları kaydet... bizde okuyabilelim yazılarını...seni kocaman öpüyorum tatlım...

cok cok sevindim canim yaa allah anali babali büyütmani nasip etsin canim...ve allah hayirliysa bizlerede versin insallah...

cok cok sevindim canim yaa allah anali babali büyütmani nasip etsin canim...ve allah hayirliysa bizlerede versin insallah...

İnşallahh aminnnn, hiç canınızı sıkmayın önce sizlerin sağlığı:) aminn isteyen herkese gönlüne göre versin.. Bu arada bebeğim 2,5 aylık oldu yarınn tarama testine gidilecek :) Acemi anne olarak :)

sağ ol tatlım....... rabbim herkesin gönlüne göre versin....
maşşallah... bebeğine.... dilerim test sonuçlarıda süper çıkar... bize haber ver olur mu?a.s.

tatlım benim dilerim iii sonuçlar almışsındır..... bebeğin hayırlı uğurlu olsun... darısı tüm isteyenlerin başına olsun.....a.s

tatlım benim dilerim iii sonuçlar almışsındır..... bebeğin hayırlı uğurlu olsun... darısı tüm isteyenlerin başına olsun.....a.s

teşekküürrr ederimmmm:) İkili tarama testi sonuçlarımı aldım, doktorum bir sorun yok dedi.. Bu cumartesi günü tekrar doktora gideceğiz cinsiyetini söyleyecek :) ve sanırım üçlü tarama testine gireceğiz.

bende bır pcos hastasıyım hala tedavıye baslayamadım kı umudumuda kaybettım adetım 5gun gectı ama zannetmıyorum ne yapmam gerekıyo

bana hıc cevap yazanda yok kı nerden okıycam onu ıle bılmıyorum yen uyeyım bana yardımcı olun

geçmiş olsun canım bende pko lardanım:1no2:Bir süre tedavi gördüm ama psikolojim tedaviyi kaldıramadı yarıda bıraktım.Adet gecikmeleri bendede çok sık olur ama artık hiç heveslenmiyorum çünkü hep negatif:çok üzgünümkolu olupta tamamen iyileşenini ben hiç duymadım duyanınız varsa banada haber versin olurmu:çok üzgünüm:

bende yeni üye oldum.pcos luyum.geçen yıl 3 aşılama ve 3 çöküntü yaşadım.doktorum tüp bebek dedi.ama ben o acıları tekrar yaşamak istemiyorum.şuan da sadece glukofen kullanıyorum ve bekliyorum.inşallah kendiliğinden olur.şuan adetlerim 5 aydır düzenli.glukofen adetlerimi düzenledi.benim gibi olupta kendiliğinden bebek sahibi olan varmı????????????lütfen bana cevap ceriniz. artık pisikoloji falan kalmadı sabrımda bitmek üzere....yardımlarınıza ihtiyacım var....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

canım ilk olarak gözün aydın diyeyim darısı başımıza:)) bende pko hastasıım dolayısı ile kiloluyum ve malesef iyi birdoktor bulamadığım için henüz tedaviye felan da başlayamadım. Bu arada merak ettiğim iki şey var canım yumurtlaman nasıl düzene girdi ve kaç kiloyla hamile kadın? Bende kiloluyum ve pkoluyum diye hamile kalamaycam korkusu var açıkcası 31 yaşındayım yaş ilerledikçe dahabir tedirgin oluyor insan( :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…