- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
mesela arkadasimin yengesi 20 sene bebek bekledi,olmadi...denemedigi tedaviler kalmadi,doktorlar olmaz dedikce bu olacak diyordu,sonunda ne oldu??dis doktoruna gittiginde dislerinin rontgenini cekmisler ve bebek karninda yanmiskendini iyi hissetmeyince doktora gidiyor ve orda anlasiliyor 1,5 ayllikmis bebek.bu onun icin daha büyük bir aciydi.demek istedigim ne olursan ol sükretmeye devam et bitanem.bu arada beni cok mutlu ettin,elimden geleni yaparim inan buna,yeterki gülümse olur mu:)
canım ne mutlu sana , tebrik ederim.... rabbim gülü gülü sağlıkla kucağına almak nasib etsin inşallah...Merhaba;
Bende PCOS hastasıyım. Kilo veremediğimden kilo fazlalılığım var. Kiloya endeksli şeker hastalığı riskim var. Bende düzensiz adetler gördüm, diane35 kullandım, bir sürü doktor değiştirdim çünkü hepsi kilo vermemi, çocuk doğurmamı önerdiler ama bunun çok zor olduğundan kimse bahsetmedi. Bu hastalıkta kilo vermek çok zordurAnneden kızına geçen yani genetik bir hastalıktır. Benim yumurtlama sorunlarım bir süre sonra düzeldi, kilo vermedim. Şuan şeker riskim var. Ve 2-3 haftalık hamileyim. Sakın olmuyor diye endişe etmeyin, ben olmuyor diye 1,5 sene korunmadım ama oluyor, güzel Allah'ın isteyince veriyor. Kimse canını sıkmasın.. Hormonlarınıza dikkat edin tek önerebileceğim bu birde stres, sinir ve sizi huzursuz eden insanlardan uzak durun.. Çünkü herşeyin başı stres ne yazık ki...
canım ne mutlu sana , tebrik ederim.... rabbim gülü gülü sağlıkla kucağına almak nasib etsin inşallah...
Merhaba;
Bende PCOS hastasıyım. Kilo veremediğimden kilo fazlalılığım var. Kiloya endeksli şeker hastalığı riskim var. Bende düzensiz adetler gördüm, diane35 kullandım, bir sürü doktor değiştirdim çünkü hepsi kilo vermemi, çocuk doğurmamı önerdiler ama bunun çok zor olduğundan kimse bahsetmedi. Bu hastalıkta kilo vermek çok zordurAnneden kızına geçen yani genetik bir hastalıktır. Benim yumurtlama sorunlarım bir süre sonra düzeldi, kilo vermedim. Şuan şeker riskim var. Ve 2-3 haftalık hamileyim. Sakın olmuyor diye endişe etmeyin, ben olmuyor diye 1,5 sene korunmadım ama oluyor, güzel Allah'ın isteyince veriyor. Kimse canını sıkmasın.. Hormonlarınıza dikkat edin tek önerebileceğim bu birde stres, sinir ve sizi huzursuz eden insanlardan uzak durun.. Çünkü herşeyin başı stres ne yazık ki...
cok cok sevindim canim yaa allah anali babali büyütmani nasip etsin canim...ve allah hayirliysa bizlerede versin insallah...
İnşallahh aminnnn, hiç canınızı sıkmayın önce sizlerin sağlığı:) aminn isteyen herkese gönlüne göre versin.. Bu arada bebeğim 2,5 aylık oldu yarınn tarama testine gidilecek :) Acemi anne olarak :)
sağ ol tatlım....... rabbim herkesin gönlüne göre versin....
maşşallah...bebeğine.... dilerim test sonuçlarıda süper çıkar... bize haber ver olur mu?a.s.
İnşallahh aminnnn, hiç canınızı sıkmayın önce sizlerin sağlığı:) aminn isteyen herkese gönlüne göre versin.. Bu arada bebeğim 2,5 aylık oldu yarınn tarama testine gidilecek :) Acemi anne olarak :)
tatlım benim dilerim iii sonuçlar almışsındır..... bebeğin hayırlı uğurlu olsun... darısı tüm isteyenlerin başına olsun.....a.s
bana hıc cevap yazanda yok kı nerden okıycam onu ıle bılmıyorum yen uyeyım bana yardımcı olun
Merhaba;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?