Polikistik Yumurtalık Sendromu (PCOS)

Canım güçlü olmalıyız pko sabır isteyen bir rahatsızlık ben hiç ilaç kullanmadan bir kez hamile kalmıştım.Bence umutlarını yitirme belki her an hamile kalabilirsin yada tüp bebek şansını bir kez daha düşün derim.Ben şuan ilaç kullanmıyorum ve adetlerim yine düzensizleşti her ay 10 gün kadar ileri atıyor.Artık Allah'a bıraktım....şuanki psikolojini anlayabiliyorum canım...

çok sağolElif26.ne kadar zamanda hamile kalmıştınız?merak ediyorum.sabırsızımlığımdan soruyorum.şimdiden çok çok teşekkür ediyorum.

Canım ben tedavimi bıraktıktan 3 ay sonra hamile kalmıştım.Bebeğimi kaybettim.Sabırsızlığını çok iyi anlayabiliyorum Şimdi tekrar hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyo Rabbim isteyince herşey oluyor.Benim endişem ya hiç olmazsa diye.

arkadaş bende pcos hastasıydım yasmin kullandım sonradanda glukofen kullandım gebelik düşündüğümden klomen kullandım 6 ay sonunda tedaviye cevap verdi gebe kaldım şimdi gebeyim kısmetse haftaya sezaryanla bir kız çocuğum olacak Allah sizlerede nasip etsin

selam kızlar, bende bekarken adet düzensizliği için doktora gittim pco dedi. diana 35 kullandım. 1,5 yıldır evliyim ,evlendikten 6 ay sonra ilacı bıraktım ve 2 ay sonra hemen hamile kaldım ama düştü. düşükten sonra adetlerim düzenli gelmeye başladı , ama 4-5 aydır yine hep gecikmeli olunca dr gittim. tarih tekerrür etti ve yine pco .. ama ilginç kilolu değilim ve hormonlarda sorun yokmuş. bu pco ların bazıları adetle atılır cinstenmiş ve benimkilerde öyleymiş. tedavi önermedi kilo da olmayınca.. biraz bekle ve pco stresi sever , stresten uzak dur dedi. şimdi bebiş istiyorum adetlerimi düzenlesin diye bitkilere başvuruyorum. bugün aslanpençesi aldım adet düzenlesin diye. kullanıcam bakalım en azından gecikmesiz adet olayım. çünkü her ay tek çizgili testler görmekten çok sıkıldım. aslan pençesi ni duyup kullanan var mı, hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş. ben denicem. faydasını görürsem hemen yazarım. Allahım bizlere kolaylık versin kızlar. hepimize duacıyım ..

geçmiş olsun tatlım benim....
ewet aslan pençesi iyi ama ona ek yapmanda lazım...
civan perçemi, altın otu ,pelin otu,ve aslanpençesi...
bunu çay şeklinde demle...hergün 1 bardak tüket destek amaçlıda harnup pekmezi yada ceviz reçeli yada tarçın bal ve çörek otu karışımını tüket...
hayırlısı olsun tatlım....bizi bilgilendir ...a.s.

oy oy oldummu bebeğin meraktayım tatlım.....:ecrin_bebek:

merhaba arkadaşlar.. evlenmeden önce 10sene kadar pco ve bunun getirdiği kistlerle uğraştım ve sonunda sağ yumurtalığımı kaybettim..ama herşeyim düzene girdi adetler falan.. evlendim sonra ve yine ilk ayda kist sahibi oldum yine,ilaçla yok edildi.. 24 yaşındayım 1senelik evliyim ve ilk aydan beri bebiş için tedavi görüyorum.. 3negatif aşılama sonrası tüp bebek için merkeze gittim ve uzun süreli iğne tedavisi yüzünden varolan tek yumurtalığımda 3tane kist olduğunu öğrendim.. ve tedaviye başlanamadı.. desolett diye bir ilaç verdi doğum kontrol.. 2ay kullanıp kontrol edilecekmiş eğer kistler geçmediyse vajinadan kistler yok edilecekmiş.. doktor tüp bebek şart artık diyor.. ilacı 2gün içtim ve bıraktım soğan kürünü denemek geçiyor içimden.. sormak istediğim kisti olupta soğan kürünü kullanan ve kisti yok olan varmı aranızda..

evt bnde pco hstsıydm 2 senelik evliyim,ama şuan hamileyim ve çok mutluyum dok.gerçekten hepiniza tavsiye edrim.Gerçekten insan zor dönemler atlatıyor

bende yeni öğrendim 20 yaşındayım 4 tane kist warmış biri 4.8mm diğerleri 2 we 3 mm çapında ama şimdi bnm merak ettiğim benim bebeğimin olması zormu olacak senağlama doktorda tam bilgi wermedi siz beni bilgilendirirmisiniz çok merak ediyorumda..(ilaç olarak daine 35 werdi beni bilgilendirirmisinmiz nolur) senağlama

mrb. bnde polikistik over sendromu'ym maalesef. Yasım daha 19.. daha önce hiçbi sıkıntım yoktu sadece geçen sene bi ay adet görmedim daha sonraki 3 ay normal düzende adet gördüm fakat 15 gün bi gecikmem oldu. doktora gittim ve bu teshisi koydu doktor. 9 aylık bi tedavi verdi son 2 ayım kaldı. ama benim pek bilgim yok. öncelikle bni bu hastalık konusunda bilgilendirirsenz sevinirm. bu arada önce bnde diane35 kullandm ama yan etkileri çok fazla olduqu için yasmin'e geçtim. bu ilaçların bana bi zarar olur mu daha bekarım. ltfen beni bilgilendirir misiniz gerçekten aklıma geldikçe delircek gibi oluyorum psikilojimi bozuyo bu durum

Bende Pco hastasiyim, ayni zamanda Seker ve tiroid de cikti bende maalesef. Bunlara karsi hap aliyorum ama pek etkisi olmayacakmis gibi cünki yine bogazimda bir düyüm cikti birkacgündür tiroid yüzünden

merhaba arkadaşlar bende pco hastasıyım ve bende glukofen kullanmayı düşünüyorum içenlere sorum olucak ben ilaç içmezsem hiç hasta olamıyorum mesela bu ilaca başladım ve adet oldum acaba o zaman bıracakmıyım ilacı birde diğer ay ne zaman başlıcam içmeye tekrardan adet olabilmek için

arkadaslar kıstınız varsa sıze adnan saracoglunun sogan kurunu onerırım yapanlar memnun kalıyor hemen atıyomus kendını gebe kalıyolarmıs denemekten zarar germez ınsallah dualarımız kabul olur gebe kalırız amın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…