- 29 Aralık 2007
- 606
- 11
- 96
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
bende yeni üye oldum.pcos luyum.geçen yıl 3 aşılama ve 3 çöküntü yaşadım.doktorum tüp bebek dedi.ama ben o acıları tekrar yaşamak istemiyorum.şuan da sadece glukofen kullanıyorum ve bekliyorum.inşallah kendiliğinden olur.şuan adetlerim 5 aydır düzenli.glukofen adetlerimi düzenledi.benim gibi olupta kendiliğinden bebek sahibi olan varmı????????????lütfen bana cevap ceriniz. artık pisikoloji falan kalmadı sabrımda bitmek üzere....yardımlarınıza ihtiyacım var....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
hurrem hanım ıstanbuldan bende ıyı bı doktor varmı bıldıgınız ıstanbulda
selam kızlar, bende bekarken adet düzensizliği için doktora gittim pco dedi. diana 35 kullandım. 1,5 yıldır evliyim ,evlendikten 6 ay sonra ilacı bıraktım ve 2 ay sonra hemen hamile kaldım ama düştü. düşükten sonra adetlerim düzenli gelmeye başladı , ama 4-5 aydır yine hep gecikmeli olunca dr gittim. tarih tekerrür etti ve yine pco .. ama ilginç kilolu değilim ve hormonlarda sorun yokmuş. bu pco ların bazıları adetle atılır cinstenmiş ve benimkilerde öyleymiş. tedavi önermedi kilo da olmayınca.. biraz bekle ve pco stresi sever , stresten uzak dur dedi. şimdi bebiş istiyorum adetlerimi düzenlesin diye bitkilere başvuruyorum. bugün aslanpençesi aldım adet düzenlesin diye. kullanıcam bakalım en azından gecikmesiz adet olayım. çünkü her ay tek çizgili testler görmekten çok sıkıldım. aslan pençesi ni duyup kullanan var mı, hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş. ben denicem. faydasını görürsem hemen yazarım. Allahım bizlere kolaylık versin kızlar. hepimize duacıyım ..
arkadaş bende pcos hastasıydım yasmin kullandım sonradanda glukofen kullandım gebelik düşündüğümden klomen kullandım 6 ay sonunda tedaviye cevap verdi gebe kaldım şimdi gebeyim kısmetse haftaya sezaryanla bir kız çocuğum olacak Allah sizlerede nasip etsin
evt bnde pco hstsıydm 2 senelik evliyim,ama şuan hamileyim ve çok mutluyum dok.gerçekten hepiniza tavsiye edrim.Gerçekten insan zor dönemler atlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?