- 14 Aralık 2018
- 684
- 728
- 53
- 27
- Konu Sahibi AyTerapisii
-
Peki bu kürler için ne düşünüyorsunuz? Bilginiz var mı ?Aşılama deneyin bence. Forumda dolanırsanız aşılamayla ilgili detaylı bilgiler mevcut. Ekstra ağrı sızısı yok.
Yaa çok teşekkür detaylı bir şekilde anlamışsınız.Ben öncesinde klomen kullandım daha sonra yumurta gelişince çatlatma iğnesi vuruldum 36 saat sonra aşılama oldum bende de pko var. Aşılama çok basit bir işlem. Eşinizden spermler alınıyor temizleniyor daha sonra vajinal muayene gibi duruyorsunuz ve rahme spermler gönderiliyor hiç acı vs yok emin olun anlamıyorsunuz bileDaha sonra bi 10 15 dk bekliyorsunuz orda aşılamadan hemen sonra hiç ayağa kalkmadan sonrasında çıkıp gidiyorsunuz
Kür yapmayın bence herkese iyi gelmiyorPeki bu kürler için ne düşünüyorsunuz? Bilginiz var mı ?
Merhaba canım bende 2 seneyi geçti tedavi görüyorum şimdi tekrar rahîm filmi cektirecem bende 3 klomen 1 aşılama yaptırdım tekrar klomen kullanmayı düşünüyorum çünkü aşılama yaptırmam için iyi doktor yok çevremde .Merhaba arkadaslar. Uzun zamandır giremiyordum hesabıma ama takip ediyordum konuları. 4 yıl oldu evliliğim maalesef hala nasip olmadı gebelik. En son 2019 da falan doktora gitmiştim ama yeni bi doktor buldum çok iyi çok memnunum. Hsg çekildi tekrar ve sol tüp tıkalı çıktı. Aşılama yapalım dedi doktor. Ben daha önce sadece 2 kez klomen denedim. Birinde doktor burada değildi diğerinde ailem gelmişti ilişki falan pek olmadı. Ama ikisinde de klomene cevap verdi ve yumurtalarım oluştu ama dediğim gibi şartlar pek el vermedi. Doktor aşılama dedi bilemiyorum ne yapmalıyım? Kilom da var diyete girdim yine 97 kiloyum. Vermeye çalışıyorum. İlaçsız adet göremiyorum. Killanma falan cabası yani pkonun tüm belirtileri mevcut.
1.sorum sizce klomen denemeli miyim ?
2.sorum yanıklar baharattan kür istedim kullanan var mı ? Faydasını gordu mu ?
3. Sorum aşılama denemeli miyim ? Ve aşılama nasıl oluyor? Agri sizi çok oluyor mu ?
Şimdiden teşekkür ederim. RABBİM dileyen herkesin kucağını doldursun
Yaaaa... Ben burda okuduğum yorumlarla aldım. Pkoya çok iyi gelmiş olan kişiler vardı. Ama doktor aşılama diyince kullanayım mi bilemedim. İçinde hayit tohumu ebe gumeci zerdecal ve zeytin yaprağı ekstratları var.Kür yapmayın bence herkese iyi gelmiyor
Bence aşılama yaptıracaksaniz zaten doktor ilaç verecek onlar üstüne kürler iyi gelmeyebilir bence sadece tedaviye odaklanın doktorun verdiği ilaç dışında bişi kullanmayın derimYaaaa... Ben burda okuduğum yorumlarla aldım. Pkoya çok iyi gelmiş olan kişiler vardı. Ama doktor aşılama diyince kullanayım mi bilemedim. İçinde hayit tohumu ebe gumeci zerdecal ve zeytin yaprağı ekstratları var.
RABBİM sizin de kucaginizi doldursun. Evet şimdi kilo vermeye çalışıyorum. Maddi açıdan zerre gram sıkıntı etmedim. Sadece klomeni daha önce doğru düzgün kullanmadım ona kafam takılıyor. 2 defa düzensiz olmasına rağmen geliştiler birinde kendiliğinden çatladıMerhaba canım bende 2 seneyi geçti tedavi görüyorum şimdi tekrar rahîm filmi cektirecem bende 3 klomen 1 aşılama yaptırdım tekrar klomen kullanmayı düşünüyorum çünkü aşılama yaptırmam için iyi doktor yok çevremde .
Kilo hormonu adet düzenini çok etkiliyor öncelikle kilo vermeye çalışın
Maddi olarak yüksek gelirse bir defa klomen kullanın tekrar derim o süreçte kilo verirsiniz sonra aşılama yaptırırsiniz
Kür deneyip fayda görende var zarar gören de
aşılamayı bı arkadas detaylı bilgi vermiş zaten
O zaman klomen kullanıp dogru değerlendirin derim sonra aşılama yaptırin . Rabb'im isteyen herkese nasip etsin.RABBİM sizin de kucaginizi doldursun. Evet şimdi kilo vermeye çalışıyorum. Maddi açıdan zerre gram sıkıntı etmedim. Sadece klomeni daha önce doğru düzgün kullanmadım ona kafam takılıyor. 2 defa düzensiz olmasına rağmen geliştiler birinde kendiliğinden çatladıay bilmiyorum ya ALLAHım yardımcımız olsun
Aminnnnnn. Tek tüp tıkalı diye mi aşılama da ısrar ediyor doktor bilemiyorum.O zaman klomen kullanıp dogru değerlendirin derim sonra aşılama yaptırin . Rabb'im isteyen herkese nasip etsin.
Belki ondan olabilirAminnnnnn. Tek tüp tıkalı diye mi aşılama da ısrar ediyor doktor bilemiyorum.
RABBİM yardım etsin. Ne kadar yoruldum ne kadar yıprandım... konuşmalar, laflar, kalp kırmalar... Bi yanda sürekli diyet hali .. ağlama krizlerim... dualarım... RABBİM Kimseyi çaresiz bırakmasın...Belki ondan olabilir
Aşılama dene bence küre gerek yoktu ama madem sipariş verdin 4 yıl da olmuş aşılama denemelisinMerhaba arkadaslar. Uzun zamandır giremiyordum hesabıma ama takip ediyordum konuları. 4 yıl oldu evliliğim maalesef hala nasip olmadı gebelik. En son 2019 da falan doktora gitmiştim ama yeni bi doktor buldum çok iyi çok memnunum. Hsg çekildi tekrar ve sol tüp tıkalı çıktı. Aşılama yapalım dedi doktor. Ben daha önce sadece 2 kez klomen denedim. Birinde doktor burada değildi diğerinde ailem gelmişti ilişki falan pek olmadı. Ama ikisinde de klomene cevap verdi ve yumurtalarım oluştu ama dediğim gibi şartlar pek el vermedi. Doktor aşılama dedi bilemiyorum ne yapmalıyım? Kilom da var diyete girdim yine 97 kiloyum. Vermeye çalışıyorum. İlaçsız adet göremiyorum. Killanma falan cabası yani pkonun tüm belirtileri mevcut.
1.sorum sizce klomen denemeli miyim ?
2.sorum yanıklar baharattan kür istedim kullanan var mı ? Faydasını gordu mu ?
3. Sorum aşılama denemeli miyim ? Ve aşılama nasıl oluyor? Agri sizi çok oluyor mu ?
Şimdiden teşekkür ederim. RABBİM dileyen herkesin kucağını doldursun
Aşılama dene bence küre gerek yoktu ama madem sipariş verdin 4 yıl da olmuş aşılama denemelisin
Aaaaa ahsen... merhaba. Tebrik ederim doğum yapmışsın... hatırladın mı beni bi ara topikler de konuşuyorduk. Maşallah ❤Aşılama dene bence küre gerek yoktu ama madem sipariş verdin 4 yıl da olmuş aşılama denemelisin
Evet çok zor az çok sizi anlayabiliyorum benimde 2 seneyi geçti rabbim hepimize nasip etsin. İlk öncelik kilo vermeniz derim ama kilolu insanlarda gebe kalıyor kalmıyor değil kuzen 90 kilo civarı vardır belki daha fazla ikizlere hamile kaldı kendiliğinden yıllarca korunmamis 2 çocuğu vardı 17 16 yaşında kendiliğinden kaldı meselaRABBİM yardım etsin. Ne kadar yoruldum ne kadar yıprandım... konuşmalar, laflar, kalp kırmalar... Bi yanda sürekli diyet hali .. ağlama krizlerim... dualarım... RABBİM Kimseyi çaresiz bırakmasın...
Tabi önce RABBİM nasip edecek sonrası zaten kendiliğinden oluyor. Ben çok kilo verip alıyorum. İki yumurtalığım da çok kötüymüş doluymuslar. Kilo ver dedi ama bunun için stres yapmadan. Kilosuyla hamile kalan hastalarim da var. Zayıf olup gebelik elde edemeyen hastalar da. Sen kilo verirsen şansın artar dedi ama stres yapmadan dedi. Ben fazla takarım kafama her şeyi.Evet çok zor az çok sizi anlayabiliyorum benimde 2 seneyi geçti rabbim hepimize nasip etsin. İlk öncelik kilo vermeniz derim ama kilolu insanlarda gebe kalıyor kalmıyor değil kuzen 90 kilo civarı vardır belki daha fazla ikizlere hamile kaldı kendiliğinden yıllarca korunmamis 2 çocuğu vardı 17 16 yaşında kendiliğinden kaldı mesela
Tabiki hatırladım canım ben tüp bebekle gebe kalmıştım geçen 2020 Ekim ayında başlamıştım tedaviye ilk tedavi de gebe kaldım 10 ağustos da doğum yaptım 2 gün sonra kızm vefat ettiAaaaa ahsen... merhaba. Tebrik ederim doğum yapmışsın... hatırladın mı beni bi ara topikler de konuşuyorduk. Maşallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?